Stelute de ianuarie-februarie 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 17
eli1977 spune:
a!ia sati voi un pic, sa va intreb eu ceva: e oare posibil ca la bebe sa nu-i iasa dintisorii centrali, jos, cum ies de obicei, ci exact vecinii lor, lateralii, incisivii de jos, cum ar veni?mi-a zis o mamica ieri ca nu e adevarat, ca mi se pare, dar ma tot uit la Andrei si tot asta vad, ambele parti albite si deformata gingia si umflata..si el baleste de ma omoara si-si indeasa degetele sa se scarpine acolo..
oare nu vad bine?
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
Daconst spune:
Eli,tare frumosi sunteti!Ce linistit doarme pisoiasul in scoica.
Vroiam sa va spun despre scoica,ce spune fabricantul:-se considera ca scaunul de masina e prea mic cind capul lui bb depaseste spatarul si cind kg corespunzatoare sunt depasite.
Deci daca ies doar picioarele afara,nu-i motiv sa-l schimbam.Eu chiar ma uitam de altul pina am gasit explicatia celor de la Römer.
Mai asteptam 1-2 luni pina il schimb.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
marinar spune:
adina ce sa spun...ai facut o treaba ff buna pana acum si ayleen a crescut frumos. felicitari!
diana vreau si eu la mareeeeeee! superba thea la nisip.
catalina deci ti-ai regasit neuronii daca ati ajuns la petrecerea cu pricina...bravos!!! si acum ce urmeaza? 

eli v-am vazut si sunteti frumosi toti!daca e vreme buna sper sa ajungem si noi maine prin hestrarau cu tati si sa ne pozam.
eli cu dintisorii...se poate, stiu caz concret asa ca poti sa te astepti la orice.
gata fete, va spun noapte buna, ma asteapta sotul 

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
marybell spune:
hello fetelor, ce mai faceti?
noi azi am fost si ne-am plimbat prin cismigiu, m-am tot uitat la toate carucioarele pe acolo, doar, doar, vad vreo colegutza de-a mea forum,
insa nu am avut curaj sa ma duc sa le si intreb daca sunt de pe DC...ne-a prins si furtuna in parc, a plouat cu mici grauntzele de gheatza si ne-am bagat in foisor pana a trecut "nebunia" si am plecat catre casa. batea vantul atat de tare, incat picau crengile uscate de prin copaci...
loredana pai conchita si aelita nu stau pe meleaguri romanesti ca sa ma pot intalni cu ele ca sa ma invete si pe mine
de asta speram ca tu sa ma meditezi...
conchita sarumanusitzele pentru faptul ca te-ai oferit sa-mi fii profesoara la lucru manual
dar mie trebuie sa-mi explici "face to face" , "hand to hand"
ca altfel nu inteleg. am mai cautat eu cand eram gravida pe net diverse tutoriale dintr-astea de tricotat si cand am vazut in ce termeni se vorbea p'acolo
am lasat-o balta...dar daca imi arati, invat repede.
am vazut ca tu locuiesti in Florida. si noi vom ajunge in toamna - iarna 2007 in USA, insa tocmai pe cealalta coasta a Americii si anume in San Francisco pentru vreo 2 ani, un contract de munca al sotului la firma de IT cu care colaboreaza acum. ramane sa discute anumite particularitati si sa vedem daca ne convin conditiile pe care le ofera cei de acolo, atunci plecam, fiindca are dreptul sa isi ia si familia cu el. asa ca cine stie?
...poate totusi ne-om vedea cumva, candva si imi areti personal
sa nu uiti, atunci ca te-ai oferit, sa ma inveti...
dana am citit ce scriai despre bianca brad si m-a intristat vestea, fiindca nu demult am vazut-o intr-o emisiune unde spunea ca e atat de fericita ca va avea si o fetita. spunea ca la prima sarcina s-a ingrasat foarte mult si ca dupa ce a nascut a revenit la kg pe care le avea inainte de sarcina cu destule sacrificii, si cu eforturi mari. acum era convinsa ca stie cum sa faca ca de data asta sa fie o sarcina perfecta din toate p.d.v, ca stie ce sa manance, ce si cum sa faca ca totul sa iasa bine. dar uite ca din pacate
s-a intamplat necazul. sunt trista pentru ea...mie mi-a placut foarte mult de ea cand eram adolescenta ![]()
lily mai, ce dragutz e Matei cum incearca el sa il distreze in fel si chip pe Adam. sunt doi ingerasi scumpi si frumosi foc. si, da...ai perfecta dreptate, maine va fi o zi mai buna ![]()
diana am vazut-o pe frumoasa si scumpica de Thea pe malul marii. ce mai? fotomodel zici ca e...o scumpa. diana cu crema o dai pentru protectie pe micutza?
eli i-am vazut si pe baietzii tai
toti 3 sunteti niste dragutzi, frumosi, o familie superba, sa fiti fericiti si sanatosi pana la adanci batraneti
pe unde v-ati plimbat azi in parc, cand v-a prins ploaia? noi am fost in cismigiu, si ma gandesc ca poate si voi tot pe acolo ati fost. eu una nu ma prind din poze in ce parc ati fost ![]()
Marybell si
Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik
eli1977 spune:
Dana, multumim pt aprecieri
m-ai luminat cu scoica..sar'na..pai lui Andrei ii ies piciorusele din ea, dar ai vazut in poza, la cap mai are un pic..mai stau deci vreo luna..
cica ii ia(da)nasa-sa scaun pt masina, pana la 2 ani, astept sa vad ce si cum, daca nu-mi convine iau eu, ca ce am luat cu mana mea a fost bun luat..
Marina, si noi maine in Herastrau, poate ne intalnim..
multumim de complimente
Mary, multumim, si voua asemenea
in Cismigiu am fost, am dat ture dar pe la 2 jumate -trei am plecat, ca domnisorul meu face urat la foamete si astepta piureul lui, se innorase si..acasa.
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
aelita spune:
dianamizzi,eli,multumesc mult!
fetelor,prea ne-ati laudat !!! o sa ni se urce la cap !!
eli,sa-izic ceva lui Andrei la ureche: auzi?dar ai o mami frumusicaaaaa,sa-ti traiasca!! pup grasunelul!
ce misto stati voi la iarba verde!
mi-am mai revenit din oboseala,nu s.a mai trezit din ora-n ora,s-a trezit pe la 4 ,la 6,la 8..si pe la 9 am pacalit-o sa adoarma langa mine pana la 12.45 cand cine suna la usaaaaaaa ? mama !si suna si suna ca a trebuit sa ne trezim !
bine ca nu a venit mai de dimineata ,si am apucat sa dorm si eu cateva ore,ar trebui sa fie destul,dar acumulasem atata oboseala ca aveam nevoie de 12 ore continuu.
S.
sraluca spune:
HELLO,
Fetele care nu a-ti ajuns la mare weekendul asta nu fiti amarate ca vremea a fost destul de ciudata: vant, nori, vant de sud = apa rece. Nu stiu in sud pe la Lili cum a fost dar aici la nord a fost tare nasol.
Eli ne vedem noi cumva, vorba ta veniti la mine la munca ca e liniste si verdeata.
Unde ziceati ca e capitolul ala cu plansul de soacre. Sa va zic eu un tare de tot: s-a intors azi Bila al meu de la bunici cu tot cu biberoane si castron pline, nemancate ca cica nu a vrut sa manance. 

A, si ca sa fie treaba misto a plecat si cu biberoanele cu lapte facut la plimbare in parc, ca doar erau vreo treij de grade afara, ce naiba.
Era al meu pachet de draci, era sa ii bata, bine ca nu m-am dus si eu dupa el ca ii injuram.
Asa ca, Gabi, data viitoare la tine il trimit
ca l-a soacra-mea nu-l mai lasa ta-su.
Va pup
A, Dia misto pozele, poate maine ajungem si noi pe plaja putin sa ne distram
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare
aelita spune:
sa creasca mari,felicitari pt cele 5 lunisoare implinite !:
Patrik
Thea