Stelute de ianuarie-februarie 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Si noi am inceput diversificarea de 4 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Gata, am scris pt o luna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

buna seara fetelor!

de dimineata la cafea am citit discutiile voastre... da ati vorbit nu gluma... de scris n-am mai avut timp zilele astea ca a avut sandro liber de miercuri si n-am prea stat pe acasa.

MESSA si LIUDA - sa mor de ras in creierii diminetii cand am citit. bine ca le mai zice cate cineva pe nume .

AELITA - am vazut pozele cu sofia superba!!! si voi sunteti o familie minunata... doamne nici nu stiu cum sa va mai laud ca s-a zis pe aici deja noi va pupam!

fetelor sa va povestesc ...
AM FOST LA PLAJAAAA!!! ia uitati aici www.dropshots.com/daymainframe.php?userid=203807&cdate=20070607&cimg=3" target="_blank">THEA CAND A VAZUT MAREA!...
www.dropshots.com/daymainframe.php?userid=203807&cdate=20070607&cimg=1" target="_blank">noi doua la nisip , thea la www.dropshots.com/daymainframe.php?userid=203807&cdate=20070607&cimg=6" target="_blank">COSTUM DE BAIE :)
SI www.dropshots.com/daymainframe.php?userid=203807&cdate=20070607&cimg=5" target="_blank">THEA CU TATI LA SCUTER

a fost minunat fetelor! va spun tuturor sa mergeti la mare daca puteti, nu va faceti griji de nimic! daca e vointa se poate si cu bebe oricat de mic, erau niste italieni pe plaja cu bebe de 2 luni!!
am stat sub umbrela pe prosoape. pentru thea am avut scutec pe care l-am pus pe prosop sa nu se lipeasca chiar asa mult nisip de ea. da oricum nu era problema. a stat la fundu gol si s-a jucat asa pe prosop cu jucarii... a dormit in carucior cu un cearsaf deasupra copertinei,pentru umbra . prima data cand a vazut apa s-a speriat un pic , cateva minute , se uita asa ca hipnotizata , tragea aer in piept si il tinea asa ceva timp... asa cand ne miram si noi de ni se taie respiratia . a luat-o tati in brate si au stat la mal sa se uite la valuri, apoi incet incet a atins apa cu piciorusele. a fost captivata peste masura, nu mi-am imaginat-o asa de scumpa! a venit ora sa pape si nici macar nu a mancat decat jumate, dintr-un san adica, se tot uita la apa.
azi am fost a doua oara si a fost super! vroia numai la apa cu taica-so . a mancat la 3 ore , a supt de n-am vazut-o niciodata asa, cu o putere si foameeeee... a tras-o aerul de mare, cum se zice, i-a priit . se uita la copii cum se joaca, a stat super cuminte cu noi , am udat-o oleaca dar nu am bagat-o in apa de tot ca e inca rece.
asa ca distractie placuta tuturor la mare fetelor! nu va fie frica ! e super! va pup acum, ma duc sa mananc si eu . asta mica a atipit si se trezeste in curand. alta runda de 3 ore de joaca.....
o seara minunata tuturor!

diana si thea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Adriana, SUPERB filmul!

Marina, Laura, si MAtei are dare din mana a la Ceausescu. Chiar si cand mananca.

Noi fuseram la o petrecere, aia de va ziceam ca nu stiu unde e si a fost super misto. A dormit Matei pe malul lacului, infofolit si bustean.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ce mai fac fetele cu bebici?

Noi suntem bine, la Breaza, n-am inceput nici o diversificare, inca doar lapte de la tzatica lui mami.

Bai o chestie tare ciudata cu Iarina, cat stau la Breaza face kka zilnic..pe bune.Cand ajung in Bucuresti iar nu face...

IARINA e ca un iepuras cu cei 2 dintisori si se pregateste sa apara no 3.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Apropo , ati avut dreptate, mi-au venit rusii alaltaieri..si ce naspa e..era bine fara..acum mai am si grija sa nu raman.

Sincer nici nu stiu ce sa fac ca metoda de contraceptie.Hormonal parca n m-as baga ...am facut tratamente cu hormoni la fertilizare si stiu care sunt riscurile etc..plus ca ma strange de gat matusa sotului care e medic oncolog si sustine ca pe termen lung anticonceptionalele nu sunt ok.
Ar fi bine sa stii si parerea voastra.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Dinamizzi,v-am admirat pozele de la mare.Sunt foarte frumoase.Este una in care se vad bine ochisorii lui Thea,sunt superbi!
Ai venit asa incintata de la mare cum am venit eu prima oara de la bazin.
Asa e,le place la bb-i tare mult in apa.

Anis,si noua cred ca ne iese dintele nr 3 ca urla Lucas de vreo ora si nu stiu cum sa-l mai calmez.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

buna, fete,

maai, m-ati capiat cat ati scris, nu stiu cum fac, cum nu intru cum bagati cat casa..
dar eu tot va ubesc si va pupacesc si nu pot sa va uit, asa ca intru si citesc tot tot si ma uit la toti bebicii nostri si asa ma mir..cat cresc si cum se schimba..si ma gandesc ce departe sunt zilele cand discutam ca nu puteam dormi, ca ne durea, ca...

La multe lunite minunate pentru iubitii nostri
ayleen bb de adinush- ti-o pup, fata, mi-a placut mult filmuletul

eva bb de mihacarm-trebuie neaparat sa ne vedem, facem noi cumva, oricum, ne vom plimba si prin Constanta, pe faleza, yupii, abia astept

matei bb de megbengsa-ti traiasca frumosul!

si mai vreau sa le urez multe lunishoare bebicilor nacuti pe 7 si 8, cu scuze ca n-am intrat si i-am pierdut cu urarile!
Nadiuta, am vazut filmulet cu Lidia, e vorbareaaata si dulcica!bravo pt optimism!

Kate, puserati de combinatii pe acolo, nu?super pozicile!pai la asa fata frumoasa ca Lizuca....cred si eu ca insista Anelin.

Lilisor, maai, ce s-a schimbat Adam!!!ce pulpite are el!abia astept sa va vad!

Raluca, fata, dar stiu ca ai si tu program!pai noi cum ne vedem?doar la plimbarea voastra de seara, cred.daca nu si nu, te vizitez la munca, sa stii!

Cata, tu esti tare inimoasa dar mie imi place de tine , sa stii.
ia mai ia-ti si tu o pauza de curatenii si alte alea, mai vezi si de tine, nu te mai amara asa din orice, da?si cred ca ai facut bine ca te-ai oprit cu diversificarea, pt moment..zic si eu..

opa!nu mai stiu ce vroiam sa scriu, gata, neuronul e delete...stati ca ma mai uit in urma..
asa
Diana, suuper poze la mare, Thea are niste ochi!
Laura, si Andrei da din maini si din picioare in disperare, zici ca e iepurasul Duracel, vorba lui Gio

Gio, brava, fata, v-ati facut cu pampersi !!

cred ca asta e cam tot, descarc niste pozici in album

A!Aelia, mi-am adus aminte sa-ti zic, sunteti frumosi tare !si Sofia e minunata!

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

daca aveti timp si vreti sa ne mai vedeti cum mai suntem, am pus cateva pozici de azi, de la plimbarica..pana sa vina ploaia
dormim pe unde apucam,mai ales in masina, rupem scoica ..adevarul e ca o cam rupem, ca ne-a ramas mica tare, tre sa luam scaun seriospt glasani
aici eram noi doi
iar aici baietii mei

pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

aicidorm
scuze, prima data nu mi-o deschidea..

aa, mi-am mai adus aminte ceva, ca tot am citit de Bianca Brad...
am un coleg a carui sotie a apelat la inseminare, la Giulesti..miercuri au prestat, le tin pumnii, ca de 2 ani se chinuie natural, cu stimulari, etc
in fine, zicea ca au stat la coada la operatiunea cu pricina langa Madalina Manole, care se plangea si ea ca.. nu poate sa aiba bebe, ca nu crede nici in inseminare, dar mai incearca si apoi trece la FIV..

pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput