Stelute de ianuarie-februarie 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 15
sraluca spune:
Messa ai dreptate cu mancarea. Si cateii nostrii mananca numai Eukanuba sau Purina. Am facut experiente cu toate marcile posibile si numai astea au fost bune. Cel putin fox-terierri sunt foarte sensibili si cum le dadeam ceva care nu era bun cum se umpleau de bube, diaree si alte prostii. De multi ani manananca numai Eukanuba cu miel si orez sau mai nou Dermatozis formula. Poate au si de pisici dermatozis.
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare
sraluca spune:
Daca va zic ceva o sa ziceti ca sunt nesanatoasa.
A zi l-am facut pachet pe Bila si l-am trimis la soacra-mea. Dar mi-e un dor de el. Ca ma gandesc ca voiam sa il duc si maine dar cred ca o sa il tin acasa chit ca ma chinui. Ca sapt asta nu prea am sta cu el ca am ajuns tarziu acasa si era deja somnoros si nu prea ne-am iubit.
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare
marinar spune:
merci catalina!
laura nu am comandat fata, am facut eu. bine, puiul cu portocale nu stiu cum se face ca la mama lui eu l-am facut dupa cum m-a trecut capul.
de munutza nu stiu ce sa spun...emmi da din toate alea, nu mai sta la schimbat, imbracat si tot asa.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
gabriela_s spune:
laura si a mea da din mana,ba si din picioare,marog din ce apuca,nu sta nici cand mananca
vad ca sunt nascute in aceeasi zi,deci sunt "caprite" energice!!!
marina bravo,te admir,nota 10!nu am mai gatit nimic asa elaborat de nu stiu cand,am avut o incercare de clatite amarate week endul trecut (cred ca ati primi mass-ul pe yahoo,nici macar nu mai stiam cum se da focul) si cam atat in ultima vreme...clatita am incercat de doua ori sa fac si niciodata nu au iesit!pfffffffffffffffffff!!!
messa ai dreptate cu whiskas si toate alea,eu am vazut la un prieten o faza comica:ii amestecase pisicii whiskas cu o carnita din niste conserve micute (si care miroseau foarte yummy dar nu mai stiu ce erau) si sa vezi ce scoatea madam whiskasu frumos pe marginea farfuriei,am lesinat de ras ![]()
astazi fi-mea a vrut sa manance,ptiiiii,si-a revenit maimuta!!!
ma toaca maica mea...o donez!!!o ia cineva???gateste bine...dar are gura mare!!!
astept sa imi vina mandrul din delta,a fost in teambuilding ,la vanatoare de "pupeze in scorburi"
ce "pupaza" ii dau eu lui diseara..................
ralude ce sa trimiti tu baiatul la soacra?data viitoare trimite-l la mine,ca tare haios mai e!![]()
nadiuta cum sa salivezi in fisier???
asa apetisanta e schema aia de diversificare?
imi pare asa rau de bebele biancai brad
biata femeie,ce o fi in sufletul ei...
si cel mai trist e ca aproape niciodata nu se stie sigur de ce se intampla tragediile astea...

Adriana Maria
*iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
gabriela_s spune:
LA MULTE LUNITE
Ayleen
Eva
Matei

sa cresteti mari,mari!
eu una ma si sperii de cat de repede trece timpul

Adriana Maria
*iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
adinush spune:
V-a fost dor de mine?
Nuu? Si ce daca?![]()
Am avut una problema cu calc,fetele de pe mess stiu si probabil m-au injurat de mi-au sarit capacele ca am sughitat lately dar ata ete,sunt imuna la injuraturi.
Am cetit azi noapte pana la 1 asa ca va-m injurat inapoi![]()
![]()
![]()
Multumi,multumim de urari, niste dragute ca de obicei.Am vazut ca e moda filmuletelor asa ca nu putea sa ramana fii-mea codasa.www.onetruemedia.com/shared?p=2dc3ee37c5d9ae15598fd0&skin_id=407&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aici e evolutia maimutzei.A inceput cu o picatura de pipi 
In alta ordine de idei..azi de ce nu va mai certati ca mie tocmai imi venira rusii dupa ani si ani si astept si eu una sa iasa la fileu
M-ati speriat aiurea cu mentruati aia naspa de dupa cezariana.N-am nici pe naiba,ba chiar astept sa ma doara si sa fac urat ca inainte si astept degeaba in schimb sunt niste cantiteti....rauri,rauri
de
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
kateryna spune:
Adinush dupa ce ne injurasi ca cetisi mult
nu ne lasi nici sa vedem evolutia lu fi-ta?
Vezi ca nu ai pus link-ul bine.
Hihi, ma bucur ca v-ati distrat la filmul cu Anelin si Lizuca. Normal ca e insistent fi-meo, pai daca ea a inceput. Acum pe bune, dupa ce o vezi ca isi pune intr-una fusta in cap, cand vrea si el sa faca una-alta, ea se tine tare.
Asa ca el nu s-a lasat
. Messo, ia zi mama... s-ar descurca fi-meo cu fi-ta?![]()
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
miciurin spune:
Hai "La multi ani" la toti bebicii nascuti pe 9!
Mai Kate mai, tu mai ai dubii ca nu se descurca Anelyn?
In alta ordine de idei, ce mi-o scrii pe Lizuca acilea ca-si pune fustele in cap, fata e cu perspectiva, face studiu de piata .......... daca intre doua nu te ploua, intre doi ce poti sa faci?
.... iti pui fustele in cap 
![]()
![]()
![]()
miciurin spune:
Sic a sa copiez si eu o persoana draga tuturor, cred ca ma bag la o tona de mesaje unul dupa altul, ca am multe de scris ![]()
![]()
![]()
Adinush, Ayleen a fost si mica? Misto filmuletul tau.
miciurin spune:
A,si inca ceva, raman la stadiul de citit forumul momentan, nu ca m-ar obosi foarte tare Lizuca, dar prefer sa acord majoritatea timpului meu ei si sotului meu, cu neglijee sau fara.