Stelute de ianuarie-februarie 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 14
nadiutapm spune:
neata,
Marina, era un fel de a spune ca tot la mine ar veni, nu mi-ar conveni nici mie un asemenea lucru si daca era sa se insoare dupa experienta mea in materie de sex, ramaneam nemaritata. E fte atasat de familie si nu concepe ca vreodata ceva nu va merge, versus este fratele lui geaman care mai tot timpul e la bere sau gratare cu prietenii fara nevasta si ies scantei din casnicia lor, si cum zicea Aelita ne anunta cu o zi inainte, ca maine iesim cu cutarica deci cauta sa iesim aproape de casa ca sa putem merge cu carutul si cu gangurici. 
Lilisor,
, am vazut pozele si ce mai flacai ai, iar Adam nu e slab deloc e un frumusel si ce a-si mai musca de bulanasele alea goale mmmmm....
Messutule mi-am salvat schema ta de pregatire a mancarii eu sunt varza cu carne in materie de diversificare si ce scriiti voi aici eu salivez in fisier nou. 
Cata

asa mami odihneste-te, si Lidia ma tinut in priza de la 5 dimineata s-a trezit pt mancare a mai atipit o ora si gata dai vanzoleala, de la 8 am zis ca cedez nervos si l-am trimis pe tati sa-i tina companie si cum nu mai voia fata mea nici culcata nici sculata am asezato in patut am aruncat jucariile acolo am inchis usa si am plecat la bucatarie.
S-a facut o razgaiata si rasfatata, ca mi-a fost mila sa o las sa planga dar schimb tactica ca ma terorizaeaza, devine excroc sentimental.
Meg, no comment, pai aia e ora de sunat? 
MIhacarm la multe lunite pt Evuscha ai o grasuleana, La multi ani pt Ayleen si Matei
cata si eu pana acum cativa ani mancam cu zahar capsunile insa chiar ieri mi-am luat un kil si le-am savurat asa si ma gandeam cat de mult i-si pierd din adevaratul gust daca sunt cu zahar, bune rau fara hmmm
conchita, in mailul comun exista 2 modele de botosei cu descriere eu le-am facut si mi-au iesit bine si Lidia chiar a purtat asta iarna.botosii
sii... in Florida visul meu, ca sunt inebunita dupa caldurica.
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici 
Nadia
de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu
Catalina spune:
Dana, cu Alexandru Papadopol (Papi) e maritata Ioana. :))) Ce vrei, sunt la zi cu TV Mania.
Aaaa, Nadia, da ce crezi ca am dormit prea mult? In total pana la 9 dar ma trezeam din 5 in 5 min ca il auzeam pe MAtei in cealalta camera. :)))
ylilimic spune:
dana - e vorba despre Alexandru Papadopol
nu stiu al cui sot e Cove...
uite ca a raspuns si Catalina
dana - www.mamaboard.de/" target="_blank">cauta la Montage
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
Daconst spune:
Cata,ai dreptate,e cu Papi,dar fusese impreuna cu Cove si eu am ramas setata.Sper ca nu ma insel iar.
Eu mai citesc ce mai vad la subiectul Mondenitati pe forum,deci nu prea le mai stiu.
Nadiuta,asa e cu barbatii care n-au avut un model prea bun de la parinti.Si al meu e unul dintre ei si poate de aia noi doi suntem totul pentru el si ne mai alinta "comorile" lui.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Daconst spune:
Hihihi,Lili,foarte tare!
Am vazut filmuletul si mi se pare o super idee.Acum insa prefer sa merg cu rolele,ca asa mai dau si eu fundul jos,dar dupa aia chiar ca mi-as trage o chestie din asta.
Ceva atasat pentru tata nu ai?ca al meu e cam lenos.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Catalina spune:
Sa stii Dana ca ai dreptate. Uite, fratii mei au avut super modele in parintii mei si nu prea pretuiesc familia ... o fi pe invers ...
marinar spune:
hello
la multe lunishoare:
ayleen bb de adinush
eva bb de mihacarm
matei bb de megbeng
lore de ce ai trecut pe milulil 2? mie mi-a zis dr sa trec de la 6 luni, chiar daca pe el scrie 4.
gio tu inca mai alaptezi dar eu am terminat cu treaba asta de pe 10 mai, deci o luna si nici urma de rushi, cubanezi, etc. eu astept...
sraluca ce misto de bila. si pe noi ne-a disperat emmi pt ca deja sta in genunchi dar nu stie sa inainteze. e haioasa foc. o sa pun si pozici exemplificative.
alinus dar dacca nu-i dai rianei atat sa pape plange? eu daca i-as mai da emmei sigur ar deschide gurita dar daca nu mai e nu mai cere. azi i-am bagat si putina piersica si a papat fara probleme.
lili ti-am admirat baietii frumosi foc.
catalina eu am dat aseara cu aspiratorul si azi cand am dat cu matura era jale. nu stiu de unde atata praf. eu am facut de papa: plachie de peste, mazare si pui cu portocala. si am bagat si piure de legume pt emmi, ratie pt 3 zile.
mai parca iar se pregateste sa ploua. si asa as fi vrut o plimbare in 3...am iesit noi si de dimineata in formula asta dar am fost la cumparaturi (catalina pe la tine prein zona
). emmi doarme, sotiunea e pana la un prieten asa ca ma pun si eu putin in pat.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Messa spune:
lore, eram SIGURA!!! Gourmet mai e cum mai e, dar whiskas e un rahat de mancare... si singurul motiv pentru care se cumpara e ca i se face o gramada de raclama (inclusiv la mine pe site). Eu iti recomand asa ceva: http://www.animalutze.com/produse/hills-science-plan-adult-sensitive-skin.php (daca nu numai ca-i cade blana, dar se si descuameaza pielea) sau asta: http://www.animalutze.com/produse/hills-science-plan-adult-hairball-contr.php (daca vomita par) Astea sunt cele mai bune pentru pisici.
Mai exista si marci mai ieftine, dar aproape orice e mai bun ca Whiskas!!! De fapt, iti zic ce sa NU cumperi de acum inainte, niciodata: Whiskas, KiteKat, Friskies, Darling. Astea nu, nu si nu.
Cumpara Royal Canin, Eukanuba, Biomill, Sanabelle, Cat Chow, Hill's, dar nu mai lua Whiskas.
Uite mai multe despre subiectul asta (adica afli si de ce nu sunt bune alea 4 de mai sus si sunt bune restul): http://www.animalutze.com/forum/viewtopic.php?t=87
nadiutza, ai zis ca "salivezi in fisier nou"...
ahhh, actele ratate!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
laura ionescu spune:
Gio - nici pe mine nu m-au vizitat rushii si nu mai alaptez de vreo 3 saptamani.
opaa! subiectul bucatariaaaa...
Lili - daca eu ma apuc numai sa gatesc cate ai gatit tu ramane fiica-mea nemancata si ma prinde noaptea in bucatarie "2 feluri+desert+salat"?!?!?
Marina - tu glumesti?!"eu am facut de papa: plachie de peste, mazare si pui cu portocala. " hai,zi! pe bune?! nuu, ai comandat, nu?!
Ayleen de Adinush, Eva de Mihacarm si Matei de Megbeng 

am si eu o problema, va rog sa radeti ca e mai mult inchipuita, ca bolnavul lui Moliere. Fiica-mea cand e nervoasa, excitata, agitata, si, mai nou, cand e rupta de foame si suge biberon, da din mana dreapta ca Ceausescu. ati mai pomenit asa ceva?! dar, da din mana rau de tot, parca e stricata si nu o mai poate controla. mai e vreuna sa faca la fel?! va rog sa ma linistiti...
pup fetele,
Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva