Stelute de ianuarie-februarie 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Maryela,nu ai dreptate.Sa stii ca Lucas e mult mai grasun,dar pun si eu pozele care-l avantajeaza.
Te vazui si eu mai bine,ai niste ochi superbi si Mihnea-i mosteneste.

Catalina,nu se uita niciodata la pozele noastre.
Lucas nu are nasul infundat,e ciudat ca scoate un suierat asa ciudat.Parca seamana cu sforaitul de om mare.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

alo va era dor ... aici sant
catalina imediat vin sa te stresez!!!!!

Mergi la inceput

Nu am dezertat!!!!!! Nu sant nebuna chiar de tot, un pic asa dar nu de tot!!!

sambata cand am avut timp - nu amers forumul, iar eri mi-a fost lene asa ca nu am mai intrat cu riscul de a sta azi o suta de ore sa citesc!!!

mult am mai citit

bai da voi faceti mancaruri nu alta - gaini cu portocale.... oauauuuuu!!!

criss fata mor cand aud de examene - nu ma apuc eu de invatat nici batuta, un exament pentru mine ... mai bine raman fara bona o saptamana decat sa mai invat!!! fata dar al tau e ca la COMANDO ROMANIA - te supravegheaza cu fluerul... ca dupa cum scrii asa pare... vedeti ca sant in tema cu noile imisiuni - care in mare le privesc pe "mute" cat doarme fie-mea! Dar o bataie cui? pai nu-i place - sa creasca el... ce oamenii nu mai gresesc... eu in fiecare zi gresesc ca cedez la moaca scumpa si maraita a lu' Diana si o tin in brate... cand se cere...

Catalina - ti-a venit randul!!! Dar noaptea asta am dormit bine asa ca nu am gasit nici o tema mai dubioasa.... asa ca sa mai sara scantei.... dar revin - relatia sot - sotie - inseamna si sex (sau dragoste cum zici tu) din cand asa , un bat calic dar tot sa fie... Cand nu mai este - inseamna ca devenim prieteni, vecini, conlocuitori ... nu si amanti! Cand ai motiv gen sarcina, dupa sarcina, se intelege - cand termenul expira si tot cautam motive sa nu ne apropiem - e o problema!!! gata tac... dar am zis si eu asa ca sa nu mai zici ca dizertez!!!! Sant pe pozitii de sarit!!!

mai am zis ca ma duc azi sa-mi cumpar de imbracat ca sambata e botezul si eu sant cu curu gol... dar iar stau aici la barfa.... bai alungati-ma voi daca eu nu am simt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Mi-ati facut pofta cu pozele si am intrat sa va citesc si sa va pun si niste poze

4 Luni
Herastrau

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007[/b]

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)[/b]

Mergi la inceput

daconst vine soacra-ta la tine? Ce misto! O sa-ti faca mancare,curat pana atunci treci la diversificare si o sa-i faca si lui Lucas... cred ca abia astepti sa vina....

fetelor gata plec si astept cand ma intorc sa va gasesc pe pozitii cu vreo tema noua!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dana, ba sa stii ca v-am vazut poznele, dar ca proasta am uitat sa zic una alta. Ce, sa iti mai zic si io ca esti nebuna ca te ataci si ca arati bine? Pai vaz ca tot te streseaza colacii. Ca sa nu zici ca nu v-am vazut, tu esti blonda frumoasa si subtire cu paru lung si tati inalt cu ochilari si bebe in brate. Nuuu???

Liuda bine ar revenit draga, ma bucur ca n-ai dezertat. E vezi sa nu cazi de pe scaun, sunt in total acord cu ceea ce ai zis azi referitor la relatia sot sotie. Ba mai mult cred ca ar trebui luat ca un mega semnal de alarma cand (in afara perioadelor de criza sau a celor descrise de tine) incercam sa ne fofilam sa scapam de relatia intima.

Albinutzza n-am apucat sa vaz poznele pana am inceput sa scriu. Acu ma uit dar sunt sigura ca sunteti superbi.

Mergi la inceput

Albinutzza am avut dreptate, sunteti superbi. Dar poza aia cu gaska m-a dat gata. Auzi, cine tine pe Albimik in brate esti tu? Ca eu am zis ca e o pustoaica de vreo 15 ani. Oau, poza asta iti face pofta de facut copii.

V-am zis ca stim ca pe urmatorul il va chema Teodor sau Teodora? Ne-am vorbit noi acu vreo saptamana si ceva ca deh, era prioritar sa alegem nume. :))) Hhaha.

Mergi la inceput

Bai vedeti la tv acuma ce tara de kkt avem (daca nu stiati deja), au ajuns parintii sa manifesteze in strada ca nu au copiii loc in gradinite. Rusinica!

Mergi la inceput

Catalina!!!! bine fata ca cedasi tu ... ca eu nu cedez de la ideile mele... stiu ca ai facut-o doar pentru mine, dar macar ai demonstrat ca nu esti un capricorn incapatinat cu coarne incovoiate care daca se pune pe pozitie nu cedeaza!!! Cine ma iesa in strada? Parintii? ce [porcarie? pai ce schimba cu asta? Nimic! Timp pierdut inafara ca trebuie sa se agirte ca sa creasca si sa le asigure de toate la copii.

Vin si eu la mare...!!!! In AUGUST!!! Vine maman al meu acasa si ii duc nepoata cu tot cu carut patut, balansoar si masa de halit un portbagaj de pampersi, de urguient de galbenele si mancare de la humana si milupa - cutii cu de toate plus lapte... sa vada cum se cresc nepotii - si eu imi fac de cap ca in zilele bune ... in timpul in care nu o sa ma stresez sa stau cu maica-mea in telefon dand indicatii... ca doar numai eu stiu cel mai bine cum trebuie facut!!!! Asta in august dar eu deja ma gandesc la acea perioada... al meu rade... cica parca vad ca te sun si tu zici ca esti in vama sa te duci s-o vezi pe Diana! macar sa ma anunti cand pleci s-o vezi pe fie-ta... ca nu te vad s-o lasi nici 3 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

hai ca mai apar si eu
ieri am fost la munte cu copilu la 100 de km de timisoara cu niste prieteni ( sot si sotie ) si i-am inebunit fica-mia acuma vor si ei copil neaparat
a fost frumos la munte a mancat alexia de m-am speriat a baut si ceai a fost foarte cuminte si vesela ( mai putin la intoarcere cand era obosita si a inceput sa planga ca-i era somn si foame si voia baita )
deci a trecut testul de acum mergem peste tot cu ea ( oricum mergeam ca doar nu o sa o las la socrela cum isi imagina ea )

dana si alexia sforaie nu in fiecare boapte dar si cand sforaie parca ar fi om mare , a facut chestia asta in vreo doua nopti

revin cu poze

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput