Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (56)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Se ia in considerare, normal, Lacri si multumim

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Mai, mai, dar chiar asa, ati plecat cu toate in concediu? Intr-un fel va felicit, ca la ce caldura e, tot mai bine intr-o zona de refugiu... Asa ca Lacramioara, ce bine ca ai unde merge cu razacila. Apropos, n-a facut varicela, nu? Ce bine, si noi am fost ocoliti, deocamdata, sper sa nu vina exact cand plecam in concediu ca nu stiu ce facem, avem rezervari si tot tacamul...

Fetelor, cum mai stau cu mancarea copilasii? A mea mananca fructe, iaurt, lapte, cereale si biscuiti, altceva nu vrea si pace. Am zis sa caut si eu ceva retete mai apetisante sa ii fac, poate asa oi avea vreo sansa. hai ca revin, incerc sa o culc pe Ilinca. Poate mai scrie si altcineva intre timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Noi nu plecam in concediu asa ca suntem prin zona.La noi e bine, temperatura in casa se mentine la 24 de grade (in conditiile in care nu avem aer conditionat).E drept ca stam la parter si avem in fata o mini padurice care ne tine o umbra deasa.Doar dimineata avem soare cateva ore, dar dupamasa e super bine.Pe-afara iesim dimineata devrmeme si seara dupa ora 18.
Cu mancarica e ok la noi.Mancam ciorbite, supici, cartofi cu ficatel, carnita de pui, orez cu legume(+ sau - carnita), mamaliguta cu branza, fructe,inca nu ne-am despartit de iaurtul simplu cu cereale...asa ca avem o paleta larga de combinat.Noroc ca ardeiul meu nu e mofturos la mancare.Am avut noroc ca nici unul din ei nu a facut nazuri la masa.

Mi-e groaza cand ma uit ce calduri se anunta prin tara, ma bucur ca aici in Maramu nu suntem tocmai in calea valului de caldura si putem respira cat de cat.Aveti grija de voi si de bebei ca nu-i de gluma pe vremea asta.

Nu vreau sa termin pana nu spun ca m-a fascinat (pentru a cata oara...) peisajul de la Vatra Dornei.Nu as da muntele pe mare NICIODATA.Gabi, bucurati-va de ce v-a dat Dumnezeu acolo!E superba zona aceea!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANUTU spune:

salutam fetelor!ne primiti si pe noi in clubul vostru?suntem: mamica+monica elena(17.05.2006)+danut(04.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

mai fetelor ma speriati cu caldura asta...si aici au fost zile calduroase si cu umiditate, dar mai sunt si zile in care poti sa respiri. Iarna e de groaza insa...

Eu sunt in toiul pregatirilor cu bagajele...adica mai mult cu gandul...ca inca nici nu mi-am cautat gentile pt avion, si tocmai ce am ramas in primavara fara 2 genti mari ca le-am trimis cu ai mei in tara...
Mai e asa putin si vin si eu in cuptorul cu microunde din Bucuresti ...noroc ca ai mei tocmai si-au pus aer conditionat acum vreo 2 saptamani, si la ei si la bunica-mea
Saptamana viitoare pe 4 iulie plec si ajung pe 5 iulie. O sa fie cam nasol pe avion ca nu mai mi se da cosuletul ala in care doarme bebe, e doar pana la 6 luni...asa ca o sa stea calare pe mine tot zborul, si mai am si escala 4 ore...o sa ajung franta de oboseala...Asta iarna a fost mai bine, ca l-am culcat in cosulet si am stat singura pe scaun o parte din drum.

Cam atat...deocamdata...

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

e vreo cireasa care se plimba pe la Stadionul National ? sau oe la leaganele de pe acolo?

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by DANUTU

salutam fetelor!ne primiti si pe noi in clubul vostru?suntem: mamica+monica elena(17.05.2006)+danut(04.10.2004)

Bun venit printre noi.Povesteste-ne mai multe despre strumfii tai.Sunt sigura ca vei gasi aici sfaturi si daca vei cere, raspunsuri la intrebari.
Nu stiu daca stii, primele 10 mesaje trec prin filtrul moderatorilor, de asta apar mai tarziu, scrie in continuare si dupa primele 10 mesaje, urmatoarele vor aparea instant.
Pupici la Elena si Danut!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

La multi ani!
Ciresei

Elena Sanziana, Alex (Miti), Paul Victor (Oana), Cornelia (Adriana), Doru Lucian

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Sa va spun eu de DANUTU si de strumfii ei. Mona e nascuta odata cu Daria, doar putin mai devreme si atat ea cat si Danut sunt doi scumpei. Fetele noastre au fost colege de camera in maternitate si mamicile colege de suferinta si de hlinzeala.

CAMELIA.T chiar e frumos aici, nu as pleca, decat in concediu. Ce nu suport eu e faptul ca s-au cam taiat padurile in ultimii ani si asta a adus zile cu rafale de vant ca nu poti iesi din casa. E bine la noi....cu toate ca mie tot mi se pare cald ... aveam veri la rand cand, daca erau 25 de grade in cate o zi ni se parea culmea bucuriei. Acum cand am vazut 27-28 de grade in mai .........Asta e....cica ne civilizam....noi vrem ca in urmatorii ani sa umplem curtea de copacei si verdeata...sa fie o oaza de oxigen .
Pupam fetele si le asteptam la munte la o fraguta, o afina, o zmeura.

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Ne votati?: CONCURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Caut de cateva zile un topic postat parac de amiss, ceva cu abur greu din gurita, nu il gasesc deloc, ori m-am cam ori nu mai e, ori...?? Mi se pare ca Ilincai ii cam miroase gurita uneori, o spal pe dinti zilnic, sa aiba giardia??? Nu am remarcat alte simptome, gen mancat nasul sau lipsa accentuata a poftei de mancre, ce-o fi? Si am citit aici ca la copro poate sau nu sa iasa aceasta giardia. Cred ca o sa ii dau helmiflores cu propolis, nu are ce sa ii faca rau, dar sa sun si dr sa o intreb exact. Mai e cineva cu aceasta problema?

danutu, bine ai venit, esti chiar din brosteniul cela de pe-aproape de plaiurile lui Creanga? Eu mergeam anual in zona, aveam o matusa care locuia la Borca/Paraul Carjei, daca iti zice ceva. Frumos tare pe acolo, ultima data am fost acum 2 ani la Brosteni, mi s-a parut mai micut decat asa cum il percepeam odata.

Mergi la inceput