Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (56)
Raspunsuri - Pagina 25
ralucis spune:
gabi, eu pap acum zmeurica, drept e ca mi-ar placea s-o mananc in peisajul frumos in care te tot pozezi tu cu puiutii tai (cred ca pur si simplu vrei sa ne faci in ciuda ca noi stam printre betoane
), dar, decat deloc...
!
andruskandu spune:
Bine ai venit, Danutu! Vezi ce mica e lumea? Ai si intalnit o mai veche "colega de suferinta".
Hai sa va spun ce mi-a facut azi fi-miu.
Am venit de afara dimineata, repede l-am dezbracat la pielea goala -sa se mai aeriseasca si el - si am pus laptele cumparat la fiert. Pe Andrei l-am lasat singurel in sufragerie. Termin cu laptele, intre timp l-am supravegheat din ochi pe bb, il pun la racit in chiuveta, si ma intorc la Andrei. Simt un miros suspect, dar la el nu observ nimica ciudat, era cu spatele la mine. Oricum, o iau dupa urma mirosului ca un catel. In dormitor, langa usa, urme de cacuta...
Ma uit mai bine la copil si ma iau cu mainile de par, ca si-asa nu prea mai am: Andrei era plin pe manute, basca mai bagase si in gura, se manjise pe burtica si radea la mine... uite ce isprava am facut!
Am tipat la el: ce-ai facut, copile, apoi m-a pufnit un ras de se uita kupilul ca la .... l-am luat frumos si tusti in baie la dus.
Dupa aia trec la inspectie, sa vad pe unde a minjit.. slava domnului, totul era usor de reparat, n-a pictat pereti sau canapea.
L-am luat prea repede la spalat, mi-a parut rau ca n-am imortalizat scena...
Andreea
lui
Andreiut Puiut
DANUTU spune:
multumesc mult fetelor pentru primire!ati vazut ca prietena mea "gabi25"deja ma ajuta ![b].da Ralucas eu sunt din Brosteniul ala frumos a lui Creanga!adevarul e ca e superb ca si zona turistica,doar mai trebuie modernizat,dar asta in timp.andruskandu ,ne cunoastem?camelia.t:am doi copii minunati dar imi cam scot peri albi!
ei au crescut bine amandoi,danut are 16kg iar mona10kg,doar eu sunt o mamica tare perfectionista si exagerata(stie gabi mai bine!).invatati_ma si pe mine cum trebuie sa dau cand scriu ,pentru a va scrie separat la fiecare?(asa frumos cum vad la voi)si cum scrieti voi cu literele alea mari colorate(sa nu radeti de mine,va rog!)cate as mai scrie(ca sunt tare vorbareata)dar "teroristii"astia mici sunt amandoi langa mine
.va pup pe toate!
DANUTU spune:
RALUCIS,SI BAIETELULUI MEU II MAI MIROASE GURITA,AVEM RAZBOI LA SPALATUL PE DINTI(NU_I PLACE PASTA!)EL A AVUT GIARDIA(ATENTIE!)DE LA 6LUNI SI JUMATATE.PAPA BINE SI TOTUSI NU CRESTEA.I_A IESIT ABIA LA AL 5_LEA SCAUN POZITIV.ATUNCI UN MEDIC PEDIATRU MI_A DAT SA_I DAU "FLAGIL"CARE A AVUT EFECTUL ASTEPTAT.DECI,CONSULTA MEDICUL,FA_I COPRO DE MAI MULTE ORI SI APOI VEZI TU CE E .SANATATE MULTA SI TIE SI LA PUI

adriana spune:
Danutu, bine ai venit![]()
Ralu si andruskandu, pupicei
si multumiri de urari.. Am fetita mare![]()
Eu va citesc, dar de cand cu vacanta, m-am lenevit..
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
DANUTU spune:
neatza!am venit sa beau cafeaua cu voi!
de cand am intrat scriu numai eu?v_am spus ca sunt vorbareata!hai mai vorbiti cu mine!va urez o zi buna .la noi e superb.e soare si cald.azi mergem la vaccin.va pup
Roxana Claudia spune:
Danutu - bine ai venit in livada!!!
Suportam cu greu caldurile din metropola noastra imbacsita...nu avem unde ne duce si stam in casa la aer conditionat prima parte a zilei, mai apoi ne urnim la curte la bunici
Sarcina e in continuare ok, astept sa fac sapt viitoare o eco trans-vaginala sa mi se confirme ca totul e in regula. Entuziasmul nu mai e acelasi ca la bebe Catalin insa suntem fericiti!
Cu Catalin am reusit sa ajung unde am vrut: il pun in patut si plange mai putin de 1 min pana adoarme. Asta-i bine...deci se poate! Dar uite ca abia intr-o sapt in care am tinut musai sa nu ma dau batuta!
Insa problema este alta: a devenit extrem de ambitios si rasfatat. Daca vrea ceva si nu obtine se pune in fund si urla. Am inceput sa-l ignor, sper sa-i treaca. Maraie cat e ziua de lunga, ma gandesc ca poate e si frustrat din cauza ca inca nu merge singur sau nervos ca nu are decat 2 dinti.
Mai e vreo cireasa asa lenesa ca a mea?
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
ralucis spune:
salut, salut!
roxana, tu unde faci eco? eu sunt un pic confuza dupa ce am citit un subiect despre iosup la odisee, am programata urmatoarea eco la el, as mai fi vrut si o alta parere.
Roxana Claudia spune:
Ralucis - eu imi fac la dr Dinu, la Centrul Medical Unirea. La ea mi-am facut toate eco din sarcina precedenta si am fost f multumita; le-am facut inclusiv pe cele 4D (vreo 3). Are multa rabdare si-mi explica tot. In plus...si taticul e de fata, de fiecare data. ![]()
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
ralucis spune:
roxana, mersi mult, hai ca ma uit acum pe site sa vad in ce zile are program si...daca mai e disponibila. Multumesc
!