Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_lia spune:

Buna ziua fetelor!
Am fost la tara cateva zile si a fost ff bine, racoare si liniste.
La noi in camera sunt constant 27-28 de grade si Bianca transpira foarte mult la cap. Cu toate astea, cateodata are mainile si talpile umede si reci.
Caciulita nici noi nu mai purtam deloc de ceva vreme si d-aia cred ca avem niste urechi cam clapauge. I se pliaza urechile. Mi-e frica sa-i pun plasturi. Am patit-o la buric cand i-am pus plasturi cu rivanol si saraca se iritase foarte tare in jur. Cred ca o sa-i cumpar o bentita; sa vad daca vrea sa o tina pe cap.
In rest, Bianca a revenit la vechile obiceiuri dinainte botezului. Nu doarme aproape deloc ziua si mai nou plange daca nu agit vreun obiect prin fata ei sau daca nu-i vorbesc. Nu reusesc sa fac mai nimic.
Eu am ramas cu sechele din spital si inca nu m-am mobilizat sa ma duc la dr. cu toate ca am ceva probleme, zic eu. Cateodata am dureri ca la ciclu, o scurgere destul de abundenta si hemoroizi sangeranzi.
Cine poate sa-mi recomande si mie o dr. buna si mai "finuta" ca nu vreau sa mai apelez la dr. cu care am nascut.

Lia & Bianca Maria - 30 martie 2007

Alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Diana eu stiam ca botezurile se fac de obicei vinerea;oricum am intrebat preotul si se poate ;trebuie doar sa ma duc sa fixez ora.tu stiai altceva?

Rianna_stef mamica (39 sapt)de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Buna fetelor,

Am si eu o intrebare:CARE ESTE NUMARUL MEU DE INREGISTRARE PE SITE-UL DESPRECOPII????

N-am apucat sa citesc ultimele 3 pagini, am vazut ca s-a tot discutat despre diversificare, e firesc, momentul se apropie, iar unele fete deja au inceput.Acum cu cat citesti mai mult, ori intrii in ceata ori iti faci o parere clara.eu am gasit, la fl ca voi de altfel multe articole cu aceste subiect, insa sunt un pic nedumerita, pbl ca pana la urma voi face cum imi va dicta instinctul.

De ex pe reclamaaaaaaaaa, am gasit lucruri interesante, aici ordinea diversificarii ar fi:cerale(seara), apoi, supa de legume(pranz), apoi sucul de fructe(masa de ora 10.

Din articolele pe care le-ati postat voi, nu mai stiu exact se discuta ca suculetul de fructe nu inseamna neaparat diversificare si se pot introduce treptat incepand cu 2-3 luni, apoi, cerealele si apoi supa.

Efectiv sunt in ceata.Acolo se mai discuta, si mi s-a parut normal ca suculetul se introdiuce mai devreme, pt vitaminizare si nu pt aportul nutritiv, intrucat laptele de mama e ultrasuficient.

As incerca sio eu cu suculet, treptat, de la 4 luni.Nu stiu ce sa fac?Cele care ati incercat , pareri, cum au tolerat bb-ii si ce sucuri le-ati dat.

Mai spunea cineva ca au aparut morcovii romanesti si dc asteptam sa fac bb 5-6 luni s-ar putea trece.Si pe buna dreptate.

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

quote:
Originally posted by rianna_stef

Diana eu stiam ca botezurile se fac de obicei vinerea;oricum am intrebat preotul si se poate ;trebuie doar sa ma duc sa fixez ora.tu stiai altceva?

Rianna_stef mamica (39 sapt)de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)

eu stiam ca se obisnuieste sa se faca botezuri duminica! dar probabil ca si de data asta e valabil: "cite bordeie atitea obiceie"

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by ghibuadina

Am si eu o intrebare:CARE ESTE NUMARUL MEU DE INREGISTRARE PE SITE-UL DESPRECOPII????

Nu prea stiu la ce te referi...
La asta: http://forum.desprecopii.com/forum//pop_profile.asp?mode=display&id=32439 ? Adica nr. din coada... 32439?

Trebuie sa ajung sa scot o masea de minte... mi-a cazut plomba acu vreo ora si ma doare de mor...
Stiu ca am voie anestezie fara adrenalina... pediatru zice sa arunc primul lapte dupa anestezie... dr. stomatolog cica nu... Am incredere in amandoi si nu stiu ce sa fac
Acu' nu-i o tragedie daca le dau un biberon de lapte praf... dar daca nu era musai n-as vrea sa arunc laptele meu...

Botezul se face oricand, la orice ora, oriunde... Cand bebe estegrav bolnav si e posibil sa nu traiasca poate fi botezat chiar si de tatal lui... Nu mai tin minte exact ce si cum, citisem undeva.

Deci nu vad de ce in mod normal sa nu se poata face si vinerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by ghibuadina

Buna fetelor,

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

incerarca 32439 da' unde iti trebuie? daca nu is prea curioasa...

nu vazusem ca a raspuns si Eliana, dar macar ne gandim la acelasi numar
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Buna ziua la toata lumea,
Intru si eu in subiect...diversificarea.Eu zic ca, daca tot s-au pus de acord mai marii pediatrii ai lumii, or avea ei dreptate ca nu-i bine sa pape puii altceva decat lapte pana la 4, respectiv 6 luni. Si eu sunt fooarte tentata sa-i dau si altceva, mai ales ca-mi vine cateodata sa-i dau de la mine din farfurie (nu-i dau, nu-s nebuna, dar e instinctul de a imparti tot cu el). Acum, cum or sa vina bunicile, sa te tii...am de luptat si cu partea din mine care vrea sa-i dea si cu ele. Sherbi parca zicea, mancare or sa tot manance, lapte de la san nu, acum si gata.Si cum toate, legume , fructe,animale sunt umflate cu pompa mai bine mai asteptam, ca dupa aia tot chimicale or sa inghita.
Zahar, sare -NU! Zaharul e cancerigen, toata lumea stie, cum sa-i dai unui copil asa ceva.
Compoturi din comert, din astea pentru adulti NU, contin nitrati, zahar!
Cineva zicea ca i-a dat ceai de zahar ars.Fetelor, nu ascultati de toti sa nu regretati mai tarziu.Nu vreau sa supar pe nimeni, poate e tonul meu un pic mai dur, asa-s eu, scuze, da' citeodata avem devoie sa fim scuturati sa vedem ce-i bine.
Caciulita, aici bate vantul des si cand il iau in brate ii mai pun palarie. In casa nu i-am pus niciodata.
Noaptea doarme in pijama cu maneca scurta si pantalonii tot scurti, e cald tare si la noi da' n-am tinut geamul deschis ca pe la 3 se face frig afara si in casa e numai bine.Tin geamul deschis la sufragerie si usa la dormitor. La noi ziua si seara e problema.
Jucarii nu prea stiu nici eu ce sa-i mai cumpar asa ca merci de site-ul ala si de poezii, Elpower.Mare noroc am , eu cel putin cu tine ma scutesti de cautat.Daca mai stii ceva si de pe rapidshare, tell me, sunt abonata.La discutia aia cu Oberlander am aruncat si eu ochii (i-am luat inapoi nu i-am lasat acolo)am furat niste fisiere si le-am trimis pe yahoo, pe mail.
Luna asta a luat doar 500 de grame si 3 cm, sunt cam suparata din cauza asta, dar am incredere in doctor, in mama, in Ellyane care zic ca e ok.Sa vedem luna viitoare cum o sa stam.
Progrese , prinde cu manutele jucarii si le scutura singur.Se uita la ele, iar le scutura, le rade! Acum doua saptamani a avut prima tentativa de a prinde o jucarie, zici ca era un pisoi, cum dadea cu manutza dupa ea.
Diaree a avut citeva zile, moale tare aproape apa si cu miros acrisor , dar a trecut.Ieri m-a umplut sa nu-l mai streses .
Paxela o fi bine, am vazut-o pe yahoo si avea mesajul "Mai rau de atat se poate?Nu vreau sa aflu".De atunci nu-mi mai merge mie yahoo. Sper sa nu se supere ca l-am pus pe forum,Doamne ajuta sa fie bine.
De adormit mai nou adoarme si singur, mai ales peste zi, o cumintenie de copil.Sper sa nu se schimba acum ca l-am laudat.
Scutece , Pampers Nr4.
Revin cu o intrebare la care s-a mai raspuns da' sunt eu uituca. Vorbeati voi de niste scutece, niste patrate din material de Pampers pe care sa le punem pe pat sa lasam copilu in fundul gol.Unde se gasesc, la ce magazine si la ce raion?Mercimult
Eu aici nu stiu unde sa caut, aveam in spital , am luat citeva dar s-au terminat.
Pupe, citesc si daca mai doarme revin

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Si eu mi-am scos sambata o masea de minte si doctorita mi-a garanta ca nu-i nici o problema cu anestezi, ca nu trece in lapte, nu are efecte.Are si ea copii acasa. Asa ca eu i-am dat desi imi inchiriasem pompa de muls.
Elyanne, chiar m-am gandit la tine cum ai rabdare sa mulgi atat, ca pe mine ma dispera.Am reusit sa scot 60ml in 30 de minute

Mergi la inceput

Carmenfr, poate nu ai vazut discutia despre albume, ziceam ca in albumele astea de o luna, doua, trei , punem doar cite o poza fiecare.Daca vrei sa pui mai multe a facut Roxanici un album "Poze multe cu albinute si bondari"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

amma23 cred ca vorbesti despre aleze sau paturici absorbante. Eu am luat de la fixies prima data si au fost f bune. Erau 60 x 60. Am acum de la Huggies si sunt mai mari 60 x 90 si sunt si ele f bune. Am cumparat si Seni dar sunt execrabile!

Se gasesc la Carrefour ultimele doua si Fixies am luat din Cora.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput