Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

multumesc diana_jors eu 'l'-ul de la 'url' il vedeam paranteza si nu iesea. multumesc inca odata.

nikol_f si Tudor stranuuta si chiar de mai multe ori odata. Maxim a fost de 6 ori dar de obicei cam de 3 ori. Poate fi de la praf de la soare de la diferite chestii, nu neaparat ca ar fi racit. De sughitat... s-a mai rarit acum.. dar macar la 2 zile si tot il apuca.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Karla - asa mi-a zis si mie la spital acum doua saptamani cand am fost,ca ar fi pe fond hormonal.Dar tot ei mi-au zis ca daca mai continua mai mult de doua,trei saptamani sa-i contactez iar.Atunci s-a oprit si a revenit acum.Sunt un pic speriata dar nu tare pt ca m-au scanat inauntru data trecuta si mi-a zis ca uterul arata bine.Deci nu stiu ce sa zic,dar pt a fi eu sigura vreau sa merg iar la medic.El va vedea daca sangele vine dinauntru sau e menstruatie.Nu mi-e drag deloc sa merg,m-am saturat sa ma tot verifice si sa-mi de-a durere cu instrumentele lor.Tot am impresia ca ma pregatesc sa nasc iar

http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceeyero/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

stefanyia, o sa treaca si o sa fie bine!

Raluca si Luca (8 aprilie 2007)

foto Luca luna 2
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nickol_f spune:

Martutza picaturile de vit C i le pui direct in gurita sau in ceai? Mie de la farmacie mi-au spus sa le pun in ceai dar ea nu vrea sa bea ceai si nu stiu daca sa i le dau direct in gurita ca Vigantolul.

Legat de mancatul manutzelor si noi ni le mancam dar doar cand ne e foame. Noaptea mai ales incepe prin somn sa si le manance si atunci ii dau sa pape inainte sa apuce sa se trezeasca de tot si adoarme fata la loc linistita

Ma striga fata trebuie sa fug. PA

Nicol mami de Beatrice 19.04.2007

http://community.webshots.com/user/nickol_f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Hop si eu sa ma bag in seama
Mihaelaa eu zic ca e posibil ca pe bebelusul tau sa-l fi tras putin curentul daca zici ca avea scurgeri la ochi;asa facea si daria mea la inceput.Eu tin geamul deschis numai ca la mine geamul da in balcon unde geamurile sunt oscilobatante ;si cateodata cand se mai foieste lumea pe usa se facea curent ;asa ca acum inchid geamul si las usa la camera deschisa;trebuie sa mentionez ca eu stau la casa si dorm cu usa larg deschisa de la intrare si doar usa de la balcon inchisa.Deci ideea era sa ai grija sa nu se faca curent .Si daca te ajuta cu ceva ,eu pe daria prefer s-o imbrac mai subtirel adica cu un body cu maneca scurta si sosetele si s-o acopar cu scutecel din bumbac,ca sa nu-i fie nici frig ,nici cald.Desi stau la casa ,in camera noastra sunt 25-27 grade noaptea.
Sughitul- si papusica mea sughite foarte des ;de obicei dupa ce regurgiteaza,si cand o apuca o tine saraca ,de ai impresia ca-si da si sufletul din ea;eu incerc sa-i dau ceai dar cand nu vrea -ce sa zic-i-am dat de vreo doua ori si lamaie;prima data s-a strambat si i-a trecut ...a doua oara ..mai vroia.
Sangerari- vad ca voi va plangeti ca nu mai trec ,eu dupa cum va spuneam ma plang ca nu mai vin,dar cica e normal...mai asteptam
Despre diversificare- vreau sa va spun ca eu am citit intr-o carte -totul despre bebelusi de la 0 la 1 an- ca e bine sa incepem sa dam suculete inca de la 2-3 luni;si eu sincera sa fiu ,avand invedere ca -i dau doar milumil si saraca se cam chinuie sa iasa afara ,cred ca pe la sfarsitul lunii am sa incep s-o invat cu gusturi noi.Deja i-am mai dat asa putin pe la gurita sa suga ea pepene galben si ananas din compot si vreau sa spun ca dupa ce a simtit gustul atata se mai agita sa-i mai dau ,ca a trebuit s-o pacalesc cu lapte.

In rest cam atat;ne pregatim si noi de botez pe 29 iunie de sf Petru,abia astept.

Rianna_stef mamica (39 sapt)de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Am uitat sa va spun:i-am pus cercei...saraca a plans asa de tare ca nici nu mai avea aer,si pentru prima data cu lacrimi;tati a iesit afara de mila;si mie mi se rupea sufletul,dar ce sa fac..trebuia s-o facem si pe asta.In schimb cerceii ii sunt cam mari ca i-am pus pe ai mei de cand eram mica ,dar o sa-i cumpere nana altii.

Fetelor as mai avea o intrebare:la bebeii vostrii le tremura barbia fara sa le fie frig,indeosebi cand se incordeaza? am intrebat-o pe doctorita si mi-a zis ca s-ar putea sa fie de la lipsa de calciu dar nu parea foarte convinsa.ati mai auzit de asa ceva?sper ca nu-i nimic grav si ca nu va ramane asa.

Rianna_stef mamica (39 sapt)de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

hmmm,frig in camera nu era azi dimineata.Am in dormitor termometru,aseara erau 24 si azi dimineata 23.Si azi noapte au fost 20 grade afara,nu a fost frig nici afara zic eu...
Azi dimineata zicea si sotu ca parca nu ar merge termometrul bine ca si lui i s-a parut mai rece ,si nu 23 de grade...

Acum va las ca mergem la plimbare...

Mihaela, de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Rianna: se poate botez de Sf Petru? ca pica vinerea...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

FLORIN_A lasa ca va creste si bebele tau. E bine ca e mai mic. asa vezi intai cu ce ne confruntam noi. Eu eram tentata sa ma mut la mamicile de ian- febr din cauza asta dar nu ma pot desprinde de voi iar sa stau pe doua grupuri nu fac fata.

SUGHIT- aproape in fiecare zi dar eu nu-i dau nimic. Ii trece intr-un final

Geam deschis- da, ca murim de cald. Nu a patit nimic.

Stranut- tot cam in fiecare zi dar de mai mult de o luna. Medicul mi-a zis ca nu are nimic. O data la 3-4 zile mai si tuseste asa de vreo doua ori.

Azi nu are o zi prea buna. a varsat in jet la ora 11 si pare sa-i fie foame inca. In schimb e vesela si rade in hohote si la mine acum nu numai la sot. Ba mai mult, acum 2 zile a ras in hohote si in parc. Si gangurea, era vesela rau. De obicei afara si la baie era multumita dar mai serioasa.

Caciulita- De la 1 iunie cand era frigut si curent acolo pe terasa nu i-am mai pus-o decat 30 min seara dupa baie. Afara nu prea ii pun nici palariuta ca noi iesim numai dupa ora 17-18 deci nu prea isi are rostul si oricum nu-i plac.
In casa sta imbracata cu body cu maneca scurta si sosete(acestea sunt din cauza ca se freaca cu piciorusele de plasa de la patut si saptamana trecuta am gasit plasa murdara de sange de la undegetel de-al ei). Noaptea in body si pantaloni de bumbac cu tot cu picior ca sa nu-si scoata sosetele si sa se loveasca iar. Oricum nu sta invelita iar saculetul mi s epare prea gros desi cica e de vara.

Alte progrese- De 2 zile cand papa tine manutele pe sticluta si daca nu mai vrea o impinge cu mainile. Cat o fi de constienta cand face asa? Si reuseste tot mai des sa-si puna singura suzeta. In rest mai incerca ea sa molfaie cate o jucarie dar le scapa de cele mai multe roi. NU deschide de fiecare data pumnii si uneori incearca sa le prinda asa intre manute dar cu pamnii stransi si bineinteles ca-i scapa. Si ea se uita crucis la biberon sau la cate o manuta dusa la gurita.

Jucarii- s-a plictisit de sezlong. I-am schimbat jucariile si tot nu prea mai vrea in el. acum e pusa in el langa mine dar nu cred ca va mai sta mult. In rest mai are un ursulet special de plus . E destul de maricel dar usor si-i place sa-l ia cu manutele si sa-l duca la gurita, O jucarioara de la FISHER PRICE sub forma de fluturas si am vrut sa-i mai iau ceva cam in acelasi gen din Carrefour (preturi intre 100.000 si 150.000 lei) dar era coada la case si pe ea o apucase plansul.

SCUTECE- avem de la HUGGIES. Super proaste. Regret ca le-am luat dar azi se termina. Greseala a fost ca l-am trimis pe sot la cumparaturi. Si-i zic: nu lua pampers ca sunt cam larguti. Ia Huggies ca asa am auzit pe la mamici pe forum. Si se intoarce cu Huggies 4-9 kg dar sunt clasic. Deci de aruncat. Nu au elastic la spate, sunt largi, nu absorb bine.... M-au umplut de nervi. Nu am stiut ca sunt pe mai multe categorii si oricum in Auchan au numai clasic ca m-am tot uitat dupa. Asa ca ne reintoarcem la pampers ca tot mai buni sunt.

Maria 28.02.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Vitamian C direct pe limbuat.PUpMAnzu e marait.Nu pot sta.

Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07

Mergi la inceput