Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 22
RaisaFudulu spune:
Buna seara fetelor
Noi nu am terminat de citit dar promit sa recupereZ...probabil ati discutat de suculetul de mar, portocala si morcov....am si eu o intrebare cand sa il introducem....multumesc,.....nu stiu cum aveti timp sa scrieti atat ca eu nu am

iubita mea Busca - Galusca
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
elpower spune:
Da, da! Si pe mine ma intereseaza sucul de morcov si de mar! Eu as vrea sa-i introduc suculet de morcov macar, pt ca au aparut morcovii romanesti si cand va avea ea 5 sau 6 luni nu vor mai fi decat turcesti. Si am eu o pasarica cum ca acum ar fi momentul potrivit, nu stiu de ce. Dar dilema mea este cum se introduc? Adica: in prima zi o lingurita, a doua 2 samd sau altfel? Si introducand asa cu cate o lingurita in plus se ajunge la sfarsitul saptamanii la o masa inlocuita? Ca mie asa mi-a spus pediatra, sa inlocuiasca masa de la 10, dar atunci nu ma interesa si nu am dezvoltat subiectul.
Zilele astea m-a disperat! Cerea papa din ora in ora
! Abia am reusit sa o pacalesc pana la o ora jumatate, doua. Am incercat sa-i dau si masa doar de lapte praf ca ma gandeam ca nu se mai satura de la san, dar papa 70 ml dupa care nu mai vrea sub nicio forma si la o ora cere iar. Ce-o fi asta?
In carut pun si eu scutec de bumbac, dar fara succes. Ajunge la un punct cand se incalzeste asa tare, incat vrea in brate. Si eu nu ies cu ea decat dupa ora 18.00, pt ca dimineata nu ma pot mobiliza sa ies, iar peste zi e mult prea cald. Si-asa am reusit sa bronzez copilul
. La ea o fi si lipsa de calciu, ca transpira la ceafa, adica de la o ureche la cealalta, in spate, dar ma mosteneste si pe mine ca si eu tt la cap transpir cel mai mult. Sau si la mine tot lipsa de calciu o fi vinovata. Asta e! Numai ca ea se incinge si la spate si mi-e frica sa o iau asa din carut. Si mai am si un carut care e aproape imposibil de condus cu o mana ca o ia razna, numai in fata nu merge. Oare astia care fac caruturile nu s-or fi gandit si ei ca transpira bb in ele cu materialul ala sintetic pus acolo? Imi spunea mama ca eu am avut, cand eram mica, un landou cu fata pe care se punea bb din matase naturala. Si era romanesc. Mi-l amintesc si eu ca plimbam papusile sau pisicile, dupa caz
, in el cand mai crescusem. Nu se mai fac lucruri din alea. Acum e "societatea de consum".
intregul stup!
Ela, mamica de Thea-Ioana - 26 martie 2007
elpower spune:
Am uitat sa mai spun ceva. Am incercat si eu sa-i pun prosop sub ea in patut asta seara si mi s-a trezit de trei ori plangand pana m-am prins eu ca se incingea copilul. Acum doarme doar pe cearceaful din patut. Nici scutec n-am mai apucat sa-i pun sub capsor. La noi in camera sunt 28
de grade, si nu am cum sa scad temperatura asta. Nici nu inteleg de ce e asa pt ca in cealalta camera e mult mai racoare, dar ea s-a obisnuit aici si rareori putem sta cateva orre peste zi in cealalta camera. Se plictiseste si se pune pe plans.
Voi lasati geamul deschis peste noapte in camera in care doarme bb? Stiu ca Alionushca il tinea deschis chiar de la sfarsitul lui aprilie, dar ea s-a suparat pe noi si ne-a parasit
si nu mai are cine sa-mi dea si mie curaj 

sa-l las deschis ca e exagerat de cald.
Si pt ca vorbeam de parasire, nici Absoluta nu ne mai vrea 

!
Azi am avut o perioada din asta in care m-am pus pe
din cauza sentimentului de parasire. Tati vine tocmai seara si nu am timp sa stau si eu cu el ca plange prichindica, mama nu a mai venit de doua zile, iar despre tata ce sa mai spun, el n-a mai venit de vreo trei saptamani. Parca nici n-ar avea nepoata! Asa m-am revoltat azi ca l-am sunat sa-l intreb daca el are cumva nepoata sau nu? Noroc ca mi-a raspuns sora mea si ca tata se culcase. Venise din tura de noapte. Stiu ca e ocupat ca isi refac o casa la cativa km de oras sa se mute acolo la pensie. Si intre asta si serviciu... Dar, totusi, n-are 5 minute sa treaca sa ne vada inainte de a merge la casa? Ca acolo se duce in fiecare zi, iar la mine nu trece niciodata
. Na, ca m-am descarcat si eu la voi! Sa nu ma spuneti
, dar simt uneori ca ma
in rutina asta de fiecare zi. Asta pana cand vad fata picei mele cum imi trage un zambet, cand ma topesc toata!
Azi, pt prima oara, am vazut-o cum se holba, cu ochii incrucisati la pumnisorul ei. Si ai vostri tot asa isi privesc pumnul, cu ochii incrucisati?
Cred ca de data asta n-am uitat nimic.
Noapte buna stup!
Ela, mamica de Thea-Ioana - 26 martie 2007
diana_jors spune:
Salut,
intru si eu acum, dupa o noapte si o zi mai mult decat grele... nu stiu de ce a vrut Alex sa ma chinuiasca in halul asta... a plans toata ziua si nici acum nu imi dau seama de ce. Si ca niciodata mi-a plans de 2 ori cate 15 minute noaptea.
Am reusit totusi in premiera azi sa ii fac masaj si sa-l suporte, apoi baita si sa nu urle decat cand l-am scos afara... dupa care a revenit la plansul cu care m-a delectat mai toata ziua.
In carucior pun un scutec de finet... dar iesim numai daca e temperatura rezonabila... eu una detest caldurile mari si vara in general ![]()
Loradin: a cazut pe la cap sau pe la picioare? Maine imi vine si mie leaganul, si teama mea e sa nu alunece pe la cap daca se impinge tare in picioare...
Ciorapi: ii dau, pentru ca nu ii place in picioarele goale nicicum... se maraie, si la vremea respectiva mi-au trebuit 2 zile sa ma prind de ce ![]()
Probabil am mai ratat multe, sper sa fiu mai odihnita zilele viitoare...
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
karra80 spune:
Intru si eu rapid ca a mea e fff agitata azi ne-am intors de la Ptrosani si e intoarsa si ea pe dos...sraca a urlat 2 ore inncontinuu ca e obosita de pe drum si abia a reusit sa papa 100 ml ca numai papase nimik de la ora 2....eram deja disperata...acuma s-a linistit si a adomit asa ca ma pun si eu la somn...
Morcovei si eu vreau sa-i dau ...mergem maine la control si intreb peditatra....
In schimb am gasit ceva interesant aici si cred ac asa vom proceda....www.desprecopii.com/info.asp?id=625" target="_blank">diversificare
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
www.onetruemedia.com/shared?p=28e4816245397340f2cea6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">asa ma distrez eu cu mami
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu
pozici
karra80 spune:
etapele diversificarii
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
www.onetruemedia.com/shared?p=28e4816245397340f2cea6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">asa ma distrez eu cu mami
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu
pozici
roxanici spune:
ma bag si io in subiectul asta....
daca incepeti sa dati suc de morcov si mar, nu inseamna ca ati inceput diversificarea propriu zis.
Suculetele astea au principal scop sa aduca un plus de vitamine proaspete bebelusului. In special vitamina C.
Daca va hotarati sa incepeti sa dati, se incepe progresiv cu o lingurita, apoi 2, apoi 3, etc pana se ajunge la o cantitate X (pe care v-o recomanda medicul sau instinctul)
Ceea ce mi s-a zis mie...acum la varsta asta, daca dau suculet nu se va ajunge ca acest suc sa inlocuiasca o masa. Il voi da intre mesele de dimineata, asa ca un bonus ptr ca nu are valoare nutritiva prea mare dar e valoros prin aportul de vitamine.
Mie mi s-a zis ca pot sa incep sa ii dau, avand in vedere faptul ca il hranesc cu formula exclusiv.
Eu inca nu m-am decis cum o sa ii fac diversificarea, sunt in stadiul de documentare, dar daca creste bine in greutate pana la 4 luni - 4 luni jumate nu ma grabesc.
Ela, nu mai fi plangacila
, Aliona sigur nu ne-a parasit, sigur e ceva la mijloc....o sa vezi ca se reintoarce
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
martutza spune:
Noapte buna si fara treziri dese.
Ela nu te stresa cu geamul.Lasa-l deschis.Noi dormim cu geamul deschis oscilobatant si am pus plasa pt insecte.In camera avem 25 grade dar se consuma oxigenul si nu putem dormi altfel.Si beb doarme foarte bine si nici nu mai e nevoie sa-i pun apa de mare in nas pentru ac nu se mai usuca mucoasa nazala de cand cu geamul deschis.A si sa nu uit;baia o facem numai seara motiv pt care tin geamul inchis 1-2 ore duap baie apo il deschidem la loc.
si nopti linistite.
Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07
cria_bv spune:
Eu ca de obicei bantui, si-a facutr Vladut un obicei prost doarme ziua si noaptea de la ultima masa pana pe la vreo 2 nu vrea sa adoarma desi ii pica ochii in gura se ambitioneaza sa nu adoarma.
ElenaGiulia cu intarziere felicitari si multi ani fericiti impreuna.
Mady multa sanatate si ai grija de tine.
Ela si eu am stari ca ale tale mai ales de cand ai mei sunt plecati in concediu si sotul la servici, imi vine sa vorbesc cu peretii.
Transpiratie-mereu transpira la ceafa cand il alaptez si mai nou am observat ca transpira si la manute. Eu ii dau tot timpul sosetute in picioare pt ca am observat ca daca nu are indiferent cat de cald e ii se racesc talpile.
Noapte buna ca vad ca a adormit.
ElenaGiulia spune:
In primul rand multumsc mult pentru urariKittyMihael@, Magdutah, Lauramar, Martuza,Karla32 si Cria bv.
Paxela sa-ti traiasca comorile sunt tare scumpi!
Madybulancea multa sanatate !!!
Raisa sa-ti traiasca galusca e tare scumpica,vreau si eu torttt

ce super arata cred ca a fost tare bunnn.
Ralualexandreifelicitari pentru botez.
Fug ca sa trezit teroristul,revin daca mai pot
.
Va pupic 
!!!!
Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007
http://b1.lilypie.com/fUZKm3.png
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=19c88ab550e89067185257&utm_source=otm&utm_medium=text_url