PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misimica spune:

Buna fetelor

spuneti-mi si mie va rog parola de la adresa comuna

multumesc

www.dropshots.com/MAMIDEMISSY" target="_blank">POZE CU MISSY-PIERSICUTZA MOTZATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

norocuta, am fost dimineata la doctor, ne-a spus ce sa-i dam, insa nu accepta el, i-am mai bagat acum gortat 10 ml de ceai de menta cu seringa de nurofen.
norocuta, o sa-ti trimit si eu o poza cu dari, pozele mele le-am mutat pe flickr, tre sa pun link iar, dar cand oi avea un pic de timp.

simo, inseamna ca pot sa-i dau san in continuare, ma impacientasem, si intradevar, ai dreptate, parerile sunt impartite pt ca asistenta mi-a zis sa intrerup alaptatul perioada asta iar doctoritza mi-a zis sa-i dau, insa inainte de asta sa-i dau zeama de morcov fiert.

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Dariana si eu stiam ca trebuie intrerupt laptele in caz de diaree. Sper sa-si revina cat de repede sa nu mai aveti neplaceri

Norocuta superbe colaje si de apreciat efortul tau. Vrem si noi unul, please (daca ai cumva timp). O sa pun niste poze pe mailul comun.

Bulinuta ianfara de sanatate ce mai pot spune, parca nu se mai termina bolile la voi. Sper sa reusiti sa plecati in concediu si sa fiti bine

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Salutic, si eu aici un pic pe fuga. L-am trimis pe Robert cu tatal lui dormitor sa am si eu 5 minute libere dar striga de zor "ma-ma, ma-ma". Ma zapaceste nu alta, nu sta o clipa locului, parca-i argint viu

La multi ani si lunite piersicutelor vesele.

norocuta multumim mult de tot pentru colaj, o sa mai fac eu o selectie de ceva poze cand am timp si trimit la adresa comuna dar sa vad cand apuc, cu poze noi din Romania. Multi, multi pupicei de la noi.

Buli iti uram multa, multa sanatate, sa avem vesti bune de la tine curand. Multi pupicei si lui Bulinel

Fug sa vad ce-i mai dau lui Robert sa pape ca nu stiu ce sa-i mai fac. Cereale nu pofteste, i-am dat aseara si dimineata paine cu unt. Acum cred ca-i fac iar rosiecu branza ca din aceea cam papa.

Va pupicim, noapte buna tuturor.

Monica si Robertel cel istetel

Prima mea drumetie

O vacanta minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misimica spune:

TWEETY-multumesc mult

www.dropshots.com/new.php?userid=297452&successmsg=Password sent%2C check email" target="_blank">POZE CU MISSY-PIERSICUTZA MOTZATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

norocuta,chiar acum ti-am trimis pozele pt colaj.Sunt cele mai recente,chiar de la ziua mamei mele; mi-ar place sa i-l fac ei cadou...s-ar bucura tare mult! multi si un buchet imens de .

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

9-10 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Azi a fost o zi mare pt noi: 'ubita noastra a facut pasi singurica...am tot amanat sa-i dau drumul de la manuta fiindca e f.repezita si mai mult alearga decat pune pasul in pamant corect.Asa ca azi,mi-am luat inima in dinti si... go .Merge cativa pasi ca rata timp in care-mi cauta mana sa se sprijine.In final,cand nu le-a mai nimerit(mi-a scapat si mie...ma furase peisaju') a cazut cu fatzuca de asfalt ,noroc ca a mai atenuat ea cu manutezele...dar ce-a fost mai grav...ca a dat o limba pe asfalt de l-a lasat "bec" iar limbutza era plina de mizerie;asta ca sa ma sature ca sunt prea exagerata cu stersul de pe toate alea . Maine mai perseveram...merg sa ma trec in listutza.

va pup.noapte buna!

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

9-10 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Multumim mult Norocuta esti o scumpa!
La multi ani sarbatoritilor zilelor trecute si viitoare care se apropie tot mai mult de implinirea anului! Apropo cum ramane cu ideile de cadouri? Ramanem fara cadouri pentru ei?

Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Buna dimineata dragele mele!

Lucians, ce coincidenta!!!! Si Philip a facut ieri primii pasi singur, poate chiar in acelasi timp cu Dariuca voastra . Imi venea sa-l mananc, cand l-am chemat spre mine, s-a desprins de scaun si...a venit! Faza ce a repetat-o mai tarziu si cu tati.
Felicitari piersicutei umblatoare

Bulinuto mama, cum tot dai tu dintr-una-n alta! Bafta si sanatate multa sa ajungeti sa va relaxati un pic pe faleza, ca meritati din plin, mai ales ca din " Luna de miere" macar cateva zile trebuie savurate. Bafta!!!

Miti, o splendoare s-a facut gamalia voastra. Cu putin noroc ne-am fi intalnit in Otopeni, noi venim pe 3 iulie iar voi pe 4. Ce pacat!

Pupicuri dulci si imbratisari tuturor piersicutelor!

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Muuh ce faci? Ai plecat la Bucuresti?

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput