PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

A! Si FELICITARI "umblaretilor"!
Razvan cred ca o sa mearga muuult mai tarziu, ca e un fricos...daca ii dai drumul la mana, mama-mama...se aseaza imediat..nici in picioare nu mai sta cum statea inainte...fricos rau de tot...cred ca o sa mearga la 1 an jumate...sa ma cocoseze complet pana atunci..

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Dariana ce mai face Darius?
Ai incercat sa ii dai o formula de lapte speciala pt diaree?
Mie mi-a recomandat pediatra Milupa HN25 care contine morcov, faina de orez si lapte delactoza. Este foarte bun la gust si recomandat in situatii din acestea. Intreaba pediatrul sa vezi ce iti spune. Sanatate.

VARSTA DARIUS-THEODOR

www.flickr.com/photos/8471782@N02/page1/" target="_blank">La mare …

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

11 lunisoare

Andreas, baietelul lui angelli

fetita lui Shihana

Maria Alexia, fetita lui lili

10 lunisoare

Maria Alexandrina, fetita lui oona

VARSTA DARIUS-THEODOR

www.flickr.com/photos/8471782@N02/page1/" target="_blank">La mare …

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Dariana nu stiu daca ti-au scris fetele deja asta, dar nu strica sa repet...sa nu uiti sa il hidratezi..e foarte important!Poti incerca cu apa, sau, daca nu vrea...Hydrasec(nu stiu daca asa se scrie).Pupici!

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Maryion, este mai bine, se vede ca are deja alta stare, diaree inca mai are, dar nu mai face asa des; Dari al meu nu bea deloc lapte praf, doar san, nu vrea si pace!
Sarilla, mercic, asta am si gacut, i-am dat apa si san, am reusit sa-i dau si putin ceai de menta, papa nu a vrut sub nici o forma, abia a mancat intr-un final un pic de cremwursti cu painica, singura mancare pe care a acceptat-o, a, si putina banana. Acum ca e mai bine, cred ca plecam si noi diseara spre mare, vb zilele astea.

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Piersicutze si mamici de piersicutze, de la munte, de la mare, din toata tara ne vedem aici:

Scutec nou - 49

Mergi la inceput