PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 27
miti2004 spune:
Bulinuto iti doresc sa va faceti sanatosi cat de repede, ca poate plecati un pic in concediu totusi...sincer, cred ca ti-ar prinde tare bine, la fel si lui Bulinel. Sa stii ca poate sa nu manance bine si din alte motive, adica de la caldura, poate vreun dinte...Si Alex e tare mofturos de vreo saptamana...si aparent nu are nimic...
Azi am facut vaccinurile de 1 an, au fost 4 intepaturi
, cate 2 in fiecare manuta. Am avut noroc ca a mers si tati si l-a tinut el, dar era sa plangem si noi odata cu Alexutu. I-au trecut insa lacrimile in 5 minute, cand, din cabinetul alaturat a iesit o "gagicuta" tot de 1 an, vaccinata si ea si plangacioasa...insa cand s-au vazut
au uitat de lacrimi si au inceput sa se joace 
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
miti2004 spune:
fetelor va vine sa credeti ca aceasta gamalie de 2220 gr
este acum un nazdravan de 12.250 Kg ???
ma gandesc cat de strasata eram anul trecut pe vremea asta cand ma uitam la el in incubator... si cand il luam in brate si era atat de mic...si cum zicem in sinea mea ca daca face 3 kg voi fi cea mai fericita....si uite ca am si eu baiat mare...iubirea si sensul vietii mele 
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
maryion spune:
Buli sanatate lui Rares bulinel. 
Te rog sa ma scuzi ca nu am citit foarte atent ce ai scris pe parcurs. Tu cand mergi la lucru cu cine il lasi pe Razvanel? Ca si eu ma gandesc sa merg la lucru, dar nu am cu cine sa il las pe Darius si singura posibilitate ar fi cresa.
Buli te rog mult sa ma scuzi, deoarece l-am "botezat" pe puiul tau.
I-am spus Razvan in loc de Rares si am fost nevoita sa editez mesajul. Sigur am mai facut lucrul acesta si altadata. Mea culpa.
O sa ii dau un miel.
Miti
nazdravanul!
Sarilla sunteti niste frumosi! Imi place freza lui Razvan!
VARSTA DARIUS-THEODOR
www.flickr.com/photos/8471782@N02/page1/" target="_blank">La mare …
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
maryion spune:

1 anisor
Alexandra, fetita lui Sabana
Michael, baietelul lui 25Miky

11 lunisoare
Rebeca, fetita lui Babee
Cristian-Andrei, baietelul lui crys3000

LA MULTI ANI! Stefaniaa Kehleyrei

VARSTA DARIUS-THEODOR
www.flickr.com/photos/8471782@N02/page1/" target="_blank">La mare …
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
norocuta spune:
bulinuta nu te lasa, poate reusesti sa mergi pana la urma. Sa stii ca numai aerul poate sa-l faca bine pe Rares (cu mamica lui cu tot
), parca si Sarilla zicea la fel.
Odata eu am avut pustiul tusind vreo doua luni fara leac la nici un medicament si, dupa trei zile la mare era ca nou.
Uite pupam si noi poate trece si vin idei noi celor care nu te lasa sa pleci in "conge" 

Multe lucruri sunt trecatoare pe Pamant, la fel si eu
norocuta spune:
dana7mi
quote:
chiar vroiam sa intreb ... cum se pot vedea surprizele sau cum pot sa ma inscriu si eu la adresa comuna?
ti-am dat un pm detaliile.

norocuta spune:
miti2004 ce mare s-a facut "gamalia". E un scump.
Si noi am fost mici (2.500kg), am luat foarte bine pana la 8 luni, apoi mici bolnaveli una dupa alta ne-a dat innapoi.
Acum cred ca avem in jur de 9.500, nu mai mult.
Colajele pt Alex sunt in adresa comuna.
La fel si pentru Ralu80.
norocuta spune:
Aaaa ralu80, scuze nu am uitat ca am o datorie cu un raspuns la "confesiuni" despe barbatii egipteni, dar sper sa am timp azi, maine. Mi-e si frica sa promit.
Ma duc sa schimb un pampers si revin.
ralu80 spune:
Multumesc mult pentru colaj norocuta...este foarte frumos.
Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)
Genie spune:
Offf Buli! Sanatate maxima si capul sus! Doamne ajuta sa va faceti bine repede si sa puteti pleca in concediu!
Cred ca am descoperit de ce nu mananca Anto a mea in ultima vreme..Apar noi dinti...mai exact incisivii. Intrebare : 37 cu 1 masurata oral e considerata febra? Am vazut eu ca e mai cald zilele astea, dar m-am gandit ca e de la nenonorocita asta de canicula. Nu stiu daca sa-i dau ceva paracetamol sau nu...voi ce parrere aveti?Banuiesc ca daca e asa mica nu are de la ce sa fie altceva decat de la dinti...
Cam slaba miscarea pe forum zilele astea... multa lume in concediu
www.dropshots.com/day.php?userid=221304&cdate=20070625" target="_blank">Poze de la mare