PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Norocuta foarte frumoasa si deosebita surpriza cu colajul si multumesc mult si de urari!!!

Genie multumesc mult ptr. felicitari , auzi da' fetita ta e asa grasunica ca nici nu ai zice ca nu papa, dar eu te inteleg ca si al meu bebe tot mofturici e cu masa si cateodata nu mai am rabdare si ma apuca niste furii...mama...mama dar asta e ce sa fac poate cand se face mare se apuca de mancare zdravan cine stie....

Lucians multumesc ptr. felicitari si vorbele frumoase, tu ai dreptate ca nu ne mai intalnim cu perioada asta dar cand vad ca abia ma descurc cu unul si abia asteptam sa se faca mare sa pape singur, numaram lunile si saptamanile ca nu stiu ce si acum trebuie sa o iau de la capat cu alt bebe mic in timp ce Alex cotrobaie toata casa ma ia cu groaza ca nu o sa ma descurc....

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru

bebe mic

vacanta de 1 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

dana7mi mai intri pe aici? Ai "surpriza" in adresa comuna, acolo un ai trimis si pozele.

Multe lucruri sunt trecatoare pe Pamant, la fel si eu

Mergi la inceput

emiliapop iti inteleg temerile mai mult decat crezi. Si eu aveam momente de panica asteptand bebele, iar in cazul meu diferenta de varsta e mult mai confortabila, cu cel mare te poti intelege. Vei vedea, stai linistita ca la fel va fi si la tine: Alex va avea peste doi anisori cand bebe2 va incepe sa "exploreze" si el casa, deci va fi la varsta cand va asculta de ce ii spui ori il poti "conduce" mai usor catre ce vrei tu. Nu pot spune ca va fi usor, usor, dar sigur va fi frumos peste cativa ani cand vor deveni independenti si tu vei fi o mandra mamica a doi copii "deja mari". Sanatate sa fie ca in rest le vom duce pe toate!

pupici si ai grija, fi pozitiva, gandeste-te si la

Mergi la inceput

sarilla, cand ai timp, vii la confesiuni sa-mi zici si mie ce e cu "oamenii mari" si unde ai fost la munte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Norocuta multumesc mult ptr. vorbele frumoase si incurajari, ai asa o vorba dulce ca parca te unge pe suflet !

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru

bebe mic

vacanta de 1 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

quote:
Originally posted by norocuta

sarilla, cand ai timp, vii la confesiuni sa-mi zici si mie ce e cu "oamenii mari" si unde ai fost la munte?

Gata...problema rezolvata...m-am "confesat"

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
Originally posted by norocuta

dana7mi mai intri pe aici? Ai "surpriza" in adresa comuna, acolo un ai trimis si pozele.

chiar vroiam sa intreb ... cum se pot vedea surprizele sau cum pot sa ma inscriu si eu la adresa comuna?

www.romania-italia.net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

fetele sunt suparata rau...nu am avut timpde absolut nimic ...acum am aterizat acasa de la servici si asa o tin de luni incoace...cea mai mare suparare este ca s-ar putea nici sa nu mai pot pleca la mare desi am totutl cumparat ...bilete etc...sunt obosita varza si am facut iar o semipareza pe stangu si merg cam taras....rari e tot bolnavior nu papa bine, maraie tota ziua...e denerecunoscut...ce s ava mai zic? imi vine sa imi iau campii...vb serios
larissa trebuia sa mergem la constatin si elena la hotel estreya sau cam asa ceva de pe 30 pana pe 6
va pup ma duc sa fac un dus sisa ma bag in pat cu ketorolu dupa mine

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
Originally posted by bulinuta27

fetele sunt suparata rau...nu am avut timpde absolut nimic ...acum am aterizat acasa de la servici si asa o tin de luni incoace...cea mai mare suparare este ca s-ar putea nici sa nu mai pot pleca la mare desi am totutl cumparat ...bilete etc...sunt obosita varza si am facut iar o semipareza pe stangu si merg cam taras....rari e tot bolnavior nu papa bine, maraie tota ziua...e denerecunoscut...ce s ava mai zic? imi vine sa imi iau campii...vb serios

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

imi pare rau pt. problemele de sanatate, insa poate un pic de vacanta la mare va face bine, atat tie cat si lui Rares.

Multa sanatate si asteptam poze de la mare.

www.romania-italia.net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Bai Bulinuto...nici nu stiu ce sa mai zic...mi-e si frica sa mai citesc pe forum sa nu mai aflu ca ati patit ceva..tu sau Bulinel...ma obligi sa te bag in lista mea de rugaciuni pt. Doamne-Doamne...cu oamenii pe care sa-i vegheze indeaproape...
Si eu cred ca un pic de vacanta v-ar prinde bine...macar ca mai schimbati aerul...
Si chiar daca iti inteleg pe deplin disperarea si nervii intinsi la maxim de prea multe ori, incearca sa rezisti eroic pe baricade..pentru Bulinel cel dragutel care nu face nimic intentionat, ci doar trece printr-o faza, la fel ca majoritatea bebicilor.
Si daca nici asta nu te ajuta, sa stii ca noi suntem aici de fiecare data cand vrei sa iti versi nervii...cu un umar, cu o vorba buna, cu un pupic pentru voi.
Hai rezista acolo si sa fiti bine amandoi, da?Si sa va distrati maxim in vacanta!
Uite o poza de la mare: ca sa ai la ce sa te gandesti!

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput