PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Norocuta esti foarte dragutza ca ti-ai facut timp sa faci colajele pentru noi. Iti multumesc si iti trimit multi !

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Va ziceam de niste pozute de la munte...asa ca iata o poza www.dropshots.com/day.php?userid=249206&cdate=20070622&ctime=201054" target="_blank">cu mami si tati si una www.dropshots.com/day.php?userid=249206&cdate=20070623&ctime=180934 " target="_blank">doar cu mami, la manastirea Sinaia .

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Buna la toata lumea.
Noi am avut o perioada tare aglomerata care din pacate nu se mai termina. Urmeaza sa ne mutam la casa si in 25 iulie zburam spre Romania, asa ca va cam dati seama... cura de slabire continua. Deja sunt cu 4 kg mai putin decat inainte de sarcina

Alex e bine, crestem si nu mai stam locului o clipa. Toata ziua se misca si trebuie sa fiu cu ochii pe el. Partea buna e ca a invatat sa cada regulamentar

Pun niste poze de la o tura de pescuit sa nu ne uitati.

http://www1.snapfish.com/thumbnailshare/AlbumID=164138276/a=25499930_25499930/fromupload=true/t_=25499930

upam si felicitam toate piersicutele sarbatorite in perioada asta si sper sa reusesc sa intru sa citesc ce mai stiu ele face

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Se pare ca nu reusesc sa fac public albumul, ca am transferat pozele pe snapfish
Am trimis pozele me mailul comun mamiciiulaug2006.
O sa mai muncesc sa vad daca reusesc sa fac altfel.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

1 anisor

Raluca Ioana, fetita lui Irinuca

10 lunisoare

Christian Alexander, baietelul lui romaniau

Antonia Nicole, fetita lui Cretoiu A

VARSTA DARIUS-THEODOR

www.flickr.com/photos/8471782@N02/page1/" target="_blank">La mare …

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Salutare piersicutzelor!

In sf.va scriem si noi de-acasa.

Am vazut ca va distrati in nisip,la mare,in cucu-gol.
Muuh,imi pare rau ca nu-l pot vedea si pe Alexei.Am vazut doar poza trimisa de Sarrila.Poate,daca le-ai transferat in alta parte,sa le mai trimiti inca o data,please.
Philip deja si-a pregatit masinuta pt a veni s-o plimbe si pe Dariuca pe faleza .Multumim pt urari si mamicutei lui.
Consi,

Emilia, sa fie intr-un ceas bun,sa aveti grija de voi si sa va bucurati din plin de ce v-a dat Dumnezeu! Traiti momentele de fata cu mare intensitate caci,zau,nu va veti mai intalni cu ele.Io dupa 10 ani,imi aduc aminte de Andreiut cand era si el pitic,si nu-mi vine sa cred ce repede au trecut anii.Ma bucur ca am ocazia sa mai trec si sa mai traiesc experientele de'acu 10 ani,dar cu parere de rau... ca nu le voi mai pot trai si altadata.Sunt constienta de lucrul asta si tocmai d'aia traiesc la maxim perioada asta din viata Dariei.Sincer...mi-a fost tare dor! Din motivul asta nu vreau sa-ncep munca.Vreau sa stau cat mai mult cu ea,caci de munca e timp destul.

Medeea,maryion,oanaalex,vazut si placut prichindeii vostri.

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

9-10 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Si noi suntem bine,iubim fratioru' mult,pe mami,pe tati...nu ne mai place in carut,vrem numai pe jos,chiar daca n-am luat-o singurele...am fost la nenea dr la controlul de 11 luni,ne-a cantarit si masurat,avem 10,900 kg si 79cm...a vazut ca nu ne paste niciun musafir pe gingiuta,ca suntem stirbe in continuare...mai nou ,am lasat grisinele si-am trecut pe sticksuri,vb cu tati la telefon,d-astea d'ale noastre...Poze n-am mai facut...sper sa recuperam...la mare nu merem anu'asta,poate doar intr-un weekend.

norocuta,ce surprize frumoase faci tu piersicutzelor! O sa-ti trimitem si noi poze pt colaj.Multumim mult!

bulinutza,nu va primesc bulgarii bolnaviori!Am vb io cu ei. Ia dom'le sa va faceti bine si sa ne trimiteti poze cu...cucu-gol,made bulinel.pupici si distractie frumoasa.

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

9-10 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

consi

quote:
Norocuta esti foarte dragutza ca ti-ai facut timp sa faci colajele pentru noi.

ii voi transmite multumirile lui Nour ca el m-a lasat sa "am timp". Eu as face multe, dar sunt intr-o perioada a vietii cand ma consider "nula", totul pt copii, restul vom vedea. De altfel eu am o admiratie mare pentru cele ca tine, care au si servici si bebe si...restul milioanelor de probleme "domestice" ca in orice familie.

Nu ai poze mai recente cu micul tau? Si mai de aproape. Daca vrei trimite-mi 1-3 poze si voi reface colajul...am sentimentul ca se putea si mai bine.
Pupici si eu.

Multe lucruri sunt trecatoare pe Pamant, la fel si eu

Mergi la inceput

lucians

quote:
norocuta,ce surprize frumoase faci tu piersicutzelor! O sa-ti trimitem si noi poze pt colaj.Multumim mult!

cu mare placere. Le astept!

Mergi la inceput

map ce poze frumoase ai! Cele din drumetie m-au lovit direct in suflet. Superbe piesaje! (eu abia acum le-am vazut, mult timp nu am putut sta pe DC, acum sunt la recuperari, ca-s mai libera un picut)

Am trimis si pentru Robertel colaje in adresa comuna. Daca vrei sa pun altele (eu am ales pe fuga intrer doua somnuri ale lui NOur), le astept...tu stii mai bine care ar fi "the best"

Numai bine !

Mergi la inceput