PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

11 lunisoare

Antonia, fetita lui Genie

Ioan Alexandru, baietelul lui Rucx

VARSTA DARIUS-THEODOR

www.flickr.com/photos/8471782@N02/page1/" target="_blank">La mare …

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Multumim Norocuta!
Te pupam!

VARSTA DARIUS-THEODOR

www.flickr.com/photos/8471782@N02/page1/" target="_blank">La mare …

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

genie, probabil si dintii si caldura, ca nici noaptea nu mai doarme cum trebuie;

Antonia, Ioan Alexandru

ce fac gravidutele noastre?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Bulinuta multa, da' muuuuuuuulta sanatate lui Bulinel! Da-i multi pupici sa se faca bine....

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

A! Si petrecere frumoasa la mare!

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

anasia, daca mai esti pe aici, gata colajul (in adresa comuna).

Multe lucruri sunt trecatoare pe Pamant, la fel si eu

Mergi la inceput

nicolica, genie, larissa79, bulinuta27, maryion, sarilla si eu va .

Mergi la inceput

leistra

quote:
Eu nu am mai intrat sa vad ce mai fac piersicutele, dar mi-a fost dor de toti, incep sa ma gandesc din ce in ce mai mult la sarcina si la nastere, la emotiile pe care le aveam cu toate

Mai intai bine ai revenit! Imi era dor de tine. Ce mai face Elena? Ma gandeam ca ati fost in Ro, deoarece mintea mea obosita nu a retinut exact cand vreti sa mergeti.
In linkul tau sunt pozici cand micuta ta era de 7 luni. Vrei sa iti fac colaj asa ori...daca vrei poti sa-mi trimiti altele mai recente? Cum zici tu, sper sa citesti mesajul meu.

Legat de amintiri si eu sufar de melancolia ultimelor luni innaintea "marii intalniri". Ba inca mai am "sechele" de pe vremea gravideniei cand mancam tone de inghetata (adica nici acum nu ma pot opri) si, ceva curios, nu am renuntat la pernuta aceea de la picioare, care ma ajuta sa dorm mai bine.

Voi cu ce obiceiuri ati ramas "dinainte"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Buna tuturor mamicutelor,

mai apar si eu din cand in cand, atinci cand permite timplul, sa urez multi ani si multa sanatate, zile luminoase si pline de veselie piersicutelor care au implinit anisori si lunite.

Noi suntem bine in general. Robert a capatat prima "buba-n nas" si vina mi se datoreaza in parte dar ce sai fac daca nu are astampar, s emai intampla de. De o saptamana suntem la lectii intense de dat jos din pat ca prea se ducea numai in pat. Spre marea noastra bucurie a prins repede miscare de dat jos din pat, se experimenteaza pe zi ce trece. Cu siguranta ca mai avem d elucrat pana iese perfect dar este un inceput. Dupa ce ne-am intors din tara a inceput sa fie si foarte vorbaret, pe semne ca i-a priit cu bunicii si rudele. Mai nou spune "na-na" si in functie de intonatie poate fi prostest ca "nu-nu" sau sa ceara ceva (asta cu cerutul nu stiu d eunde-a nascocit-o pentru ca eu ii spun "poftim" cand ii dau ceva dar se pare ca-mi scapa si cate-un "na"). Cand cere mai spune si "dei-dei" sau cel putin asa intelegem noi Palavrageste mult pe limba lui, s-a facut capos si vrea sa sara din scaunul de masa. Fac si eu miscare multa pe langa el ca nu sta o clipa locului. Pana si cand doarme se suceste in toate felurile (cu siguranta cunosteti toate cele povestite de mine)

Fug sa mai fac cate ceva sa se va trezi curand. Va pupam si o saptamana cat mai faina.

Monica si Robertel cel istetel

Prima mea drumetie

O vacanta minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

am vrut sa spun "De o saptamana suntem la lectii intense de dat jos din pat ca prea se ducea numai in cap" si nu in "pat" asa cum am scris mai sus

Monica si Robertel cel istetel

Prima mea drumetie

O vacanta minunata

Mergi la inceput