PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 23
larissa_79 spune:
norocuta, recunosc ca am ramas fara cuvinte. Foarte frumos gest, deosebit! Iti multumim din suflet pentru idee si efort dar mai ales pentru frumusetea sufletului tau care mi-a bucurat seara! Cred ca o sa visez frumos!
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
letitzia spune:
Maryion , Alex iti multumeste pentru urarile pe care i le-ai facut cnd a implinit 1 anisor de viata si ii doreste la fel si sufletelului tau.

bulinuta27 spune:
neata fetele
maryion, anasia multumim...
muuh plecam si noi la mare sambata pe 30...abia astept...dar merem la bulgari...ca altfel clar va vizitam....dar mai venim noi 
Genie 
norocuta...m-ai lasat fara cuvinte
...iti multumesc mult de tot...deja am comandata tricou si brleoc si canuta cu colaj-ul de la tine...va
si 
noi suntem tot muciosi cu tot cu antibiotic si behaim la greu
...sper sa isi revina pana sambata
vroiam sa va mai zic ceva: am cumparat o crema Advantan Milk ptr funduletul lui (asa ne-a recomandata dr) si rares a facut alergie la ea...nu am folosit-o decat o data...daca are cineva nevoie de ea (ca parca asa imi aduc aminte) sa imi zica ca i-o dau cu mare placere mai ales ca am vazut ca nu e chiar ieftina...deci sa imi ziceti
va pup
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
bulinuta27 spune:
aaa am uitat sa va zic mercic de sfaturile cu sau fara cuc gol ![]()
i-am luat niste pampersi ptr bazin si la plaja vad io in functie de cat de sensibilos e domnu' pitic
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Genie spune:
Norocuta, superb colajul, deosebit gestul tau!
Multumim!
Bulinuta, incearca sa te feresti de Advantan, da dependenta nenorocirea, din cauza cortizonului. Eu am folosit aproape un tub pe Antonia in decurs de vreo 6 luni de zile pentru ca ajunsese sa fie plina de bubulite. Trec pentru moment dar reapar in forta! Pt iritatia de la fund eu folosesc nivea sau o las cu funduletul gol. Apa de mare o sa-i faca bine, o sa vezi
Fetelor, fii-mea tot nu mananca ! Dimineata nu a vrut nici branza nici iaurt. Pana la urma i-am dat un bibe cu lapte pt ca era cu degetele pana in gat. Eu nu priecep, daca-i e foame de ce nu vrea sa pape? Voi ce le mai dati sa manance pe caldura asta? Am sunat-o pe doctorita si a zis sa-i dau peritol, dar nu cred ca o sa o ascult ![]()
Am pus cateva poze de la mare
www.dropshots.com/antonia25
Genie si 
anasia spune:
cu intarziere, 
ALEXANDRU ANDREI 1 ANISOR

norocuta,
ce frumos! ti-am trimis si eu poze;
genie, nou suntem tare rau cu mancarea, daca fructele le mai mananca cu branzica, de legume nici nu se atinge; prin urmare doarme la pranz flamanda; acum o sa-i dau cateva zile lapte, poate se mai regleaza;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
SARILLA spune:
Norocuta foarte frumos gestul tau..multumim mult!
Ne-am intors si noi de la munte..a fost mai ok decat ma asteptam...chiar dragut, as putea spune..asta nu inseamna ca o sa mai merg vreodata cu ai mei sau cu alti oameni "mari"![]()
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic 
www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul
Genie spune:
Anasia, imi pare rau... Ce or avea bebeii astia de nu manananca? Sa fie o faza ...Offf.... Poate e si din cauza dintzocilor?
La pranz o sa-i fac o supita de pui si o sa ii dau pe la 14 sa manance, sa i se faca foame.
Pe bune a devenit un stres mare chestia asta...
maryion spune:
quote:
Originally posted by Genie
Anasia, imi pare rau... Ce or avea bebeii astia de nu manananca? Sa fie o faza ...Offf.... Poate e si din cauza dintzocilor?
La pranz o sa-i fac o supita de pui si o sa ii dau pe la 14 sa manance, sa i se faca foame.
Pe bune a devenit un stres mare chestia asta...
Frumoase pozele de la mare. Frumusica si "dolofana".
Cum nu vrea sa pape? La al meu se vede pe el ca nu vrea sa pape si este mofturici.
La "dolofana" ta nu s-ar zice ca este mofturoasa la mancare.
VARSTA DARIUS-THEODOR
www.flickr.com/photos/8471782@N02/page1/" target="_blank">La mare … Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)