PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 22
maryion spune:
quote:
Originally posted by dana7mi
maryion, foarte frumoase pozele de la mare, iar Darius este foarte simpatic.
noi inca nu am ajuns cu Ale la mare, vrem sa mergem maine pt. o plimbare scurta. Vad ca si Darius are pielea deschisa, cum s-a comportat la soare?
www.romania-italia.net
Multumim!

Imi pare rau ca nu se mai vad toate pozele.
Darius s-a comportat bine la soare deoarece l-am dat cu crema de protectie FPS 50.
VARSTA DARIUS-THEODOR
www.flickr.com/photos/8471782@N02/page1/" target="_blank">La mare … Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
Muuh spune:
buli noi la cucu gol cum ai vazut. Ii face mare placere cand ajungem pe plaja trage singur de arici si arata la pampers. Eu il tin gol si acasa cat mai mult posibil. Nu a parut deranjat absolut deloc de nisip doar ca seara la baie trebuie sa ii scot cu mult sarg nisipul din fund. Veniti la mare?
Miruna + Alexei (13.07.2006)
anasia spune:
bulinuta, sanatate lui bulinel!
maryion, spunea miti ca inchid yahoo phoyos pt modernizare si ca te transfera la flickr, daca vrei cu acelasi id;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
norocuta spune:
quote:
Ii face mare placere cand ajungem pe plaja trage singur de arici si arata la pampers. Eu il tin gol si acasa cat mai mult posibil. Nu a parut deranjat absolut deloc de nisip doar ca seara la baie trebuie sa ii scot cu mult sarg nisipul din fund.
Muuh esti mortalaMulte lucruri sunt trecatoare pe Pamant, la fel si eu

maryion spune:

11 lunisoare
Andrei Vladimir, baietelul lui Ioana81
Andreea Maria, fetita lui millikiki
Mara Ilinca, fetita lui SimonaU
Alexandru George,baiatul lui TaniaForsea
David Kaname, baietelul lui elyia
VARSTA DARIUS-THEODOR
www.flickr.com/photos/8471782@N02/page1/" target="_blank">La mare …
Mary mamica lui
maryion spune:
quote:
Originally posted by anasia
maryion, spunea miti ca inchid yahoo phoyos pt modernizare si ca te transfera la flickr, daca vrei cu acelasi id;
anasia siAlessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Multumesc!
Si eu credeam ca am pierdut toate pozele. Mi-au trimis ei un mesaj, dar eu cu engleza mea de "cartier" nu l-am citit si ... uite asa m-am speriat. Spuneau de ceva pana in septembrie ... parca ...
Fug sa vad.
VARSTA DARIUS-THEODOR
www.flickr.com/photos/8471782@N02/page1/" target="_blank">La mare … Mary mamica lui
norocuta spune:
Dragele mele mamicute ,
Suntem de aproape un an impreuna cu piersicutele noastre in brate, plus timpul din odisee. De fiecare data cand va citesc (caci mai greu ajung si sa scriu) viata imi pare mai frumoasa si, ma regasesc ca intr-un mic cerc de prietene ce isi impart cu sinceritate experientele, se sustin una pe alta la greu si vin cu sfaturi in timpul cel mai scurt, la orice ora din zi ori noapte. Ce poate fi mai frumos?
Nu de putine ori m-am simtit prost ca nu ajung sa multumesc celor care fac urari de "la multi ani" ori raman cu replica pe care as da-o nescrisa, asadar vin acum sa o fac si, pentru ca am vrut sa fie ceva special, am trimis 

(ce m-a dus si pe mine capul) in adresa comuna mamiciiulaug2006@yahoo.com (emailurile au mesajul: DC aniversar-surpriza de la norocuta).
Astfel pentru emiliapop, muuh, maryion, sarilla, bulinuta27, deniro, consi, iulenca, eugcem, genie, larissa79, greiere, katik, nicolica am reusit sa fac colaje cu ce poze m-am descurcat si eu, insa pentru multe dintre voi (babee, bysco, dariana, geliza, lucians, madyn, miti2004, etc.) site-urile nu se deschideau (cele care aveti la semnatura), poate am nimerit un moment prost acum cu schimbarile de la Yahoo.
M-am "legat" de voi care sunteti mai active in perioada asta (sper sa nu supar pe nimeni), iar piersicutele din poze sunt mai aproape de 1 an. Fac pentru oricine vrea, nu
.
Saptamana asta fiind mai libera (am baiatul mare la bunica), va stau la dispozitie, numai trimeteti-mi in mamiciiulaug2006@yahoo.com maxim 3 poze cu piersicuta/voi cu mentiunea la mesaj: "pt norocuta de la ..."nick"-ul pe care-l aveti pe DC".
Sincer nu stiu cum ar iesi printate, ca-s cam "usoare" (tricou, invitatie la petrecere de 1an, pernuta, canuta bebe, calendar, cover album foto), dar macar pe post de semnatura pe dc sau ecarduri ce pot pot fi trimise celor dragi (toate fotografiile de umplutura sunt facute de mine si familia mea, nu va cere nimeni drepturi de autor
, jur
).
Multe lucruri sunt trecatoare pe Pamant, la fel si eu
Genie spune:
Buna seara la toata lumea!
Ne-am intors si noi de la mare, dupa cum va scriam acum o saptamana am fost la Albena, A fost super, vreme buna, conditii ok, preturi accesibile. Am fost la all inclusive in ideea sa am ce sa-i dau Antoniei sa manace dar am cam luat plasa din punctul asta de vedere. A ciugulit doar putin di ce mi se parea mie mai ok (cartofi la cuptor, orez, branza putin sarata, etc) In rest a papat din borcanase. Nu cine stie ce, dar a papat. Ieri ne-am intors si nu stiu de ce dar mananca extrem de prost. Azi nu a mancat aproape nimic toata ziua, doar laptele de dimineata si seara. La pranz a luat cateva lingurite din budinca cu dovlecei si cam atat. La 6 nada. Sunt cam speriata din punctul asta de vedere, dar sper sa nu fie nimic.
Am citit ce a scri Muuh despre ce trebuie sa iei cu tine pe plaja pt bb si sunt cam de aceeasi parere.Plus ca intr-adevar datul cu crema de plaja este intr-adevar fooooarte dificil pe plaja, asa ca eu o dadeam in camera(aveam creme avene fp40) si dimineata nu stateam mai mult de 10.00-10.30 maxim. Dupa 9.30 o treceam oricum sub umbrela si in permaneta cu palariuta pe cap. A fost ok, nu s-a ars de la soare, nu a facut febra, s-a simtit bine. A dormit la greu si bubitele au mai trecut. O sa pun si poze mai tarziu
Vreau si eu sa felicit viitoare mamica cu bb2, Emilia, felicitari si sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un copil sanatos!Bravo!
Ralu80, mersic pt parola, nu am apucat sa iti scriu inainte de a pleca
Bulinuta, imi pare rau, iarasi pneumonie
offff...sanatate muuulta
Chiar vroiam sa va intreb, cu caldurile astea, ai bebeii vostri mananca? Eu pun pe seama caldurii lipsa poftei de mancare, ca in rest alte simptome nu vad sa aiba. Laptele e singurul pe care il bea.
Genie si
Antonia
leistra spune:
Salutare piersicute!
Eu nu am mai intrat sa vad ce mai fac piersicutele
, dar mi-a fost dor de toti, incep sa ma gandesc din ce in ce mai mult la sarcina si la nastere, la emotiile pe care le aveam cu toate si uite acum avem piersicute mari, sunt atat de fericita ca am trait acesta experienta si ca sunt mama, sunt mandra si recunoscatoare ca pot simti iubirea de mama, iar cand balenica imi da brate si pup ma simt minunat, va doresc aniversari fericite alaturi de puisorii vostrii, LA MULTI ANI! piersicutelor dragi si multa sanatate tuturor!
POZELE NOASTRE
mamica de balenica Elena
nicolica spune:
Norocuta draga,
foarte frumos ai scris, multumesc frumos pentru surpriza cu flori si piersicoi, m-a bucurat mult. Ai reusit sa-mi aduci un zambet pe buze inainte de culcare. In semn de apreciere uite de la noi multe
si 
Piersicoiul Philip
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">iunie