PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Muuh tot nu merge..poate e de la ce ai zis tu...da "vizualizare" inainte de a da "trimite"..si verifica daca merge...sau incearca pe webshots.
Vroiam sa va urez un weekend placut, ca noi maine dam o fuga pana la munte sa ne mai racorim, pana duminica, si nu o sa mai intru.Va pup, LA MULTI ANI! sarbatoritilor, si ne auzim de luni.
A! Si wish me luck, ca mergem cu ai mei la munte..premiera mondiala..ca nu ma dau in vant dupa combinatii din astea...sper sa fie ok, sa nu iasa cu ...

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

sarilla, miruna, frumusei gemenii n-am ce zice...vrea sa vina si tripleta ( ca na ea e tot pe 13 iulie) sa se pozeze cu gemenii si eventual sa le fure jucariile. Mai nou asta face...vrea doar jucariile de la ceilalti copii si e cu CTC-ul la caruturile din parc.
sarilla, distractie maxima la munte si nervii tari...ca atunci cand e copil + alte pers din familie..mai ies scantei...

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

10 lunisoare

Ana-Maria, fetita lui Annemarie06

Ana-Catalina, fetita lui Ralu192000

Busra, fetita lui Bysko

VARSTA DARIUS-THEODOR

DARIUS

www.flickr.com/photos/8471782@N02/page1/" target="_blank">La mare … la soare …

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Va pupam si noi si ne "citim "peste o saptamana....maine la prima ora plecam in antalya...sper sa fie totul ok, avion, mancare etc....va pupam

Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
www.flickr.com/photos/12803220@N00/" target="_blank">alte poze

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata fetele...nu am mai avut tp de nimic zilele astea
vroiam sa va intreb pe fetele de la mare...ii lasati pe pitici in funculetul gol? nu ii supara nispul? ca io sunt si nu stiu ce sa fac...
babee o frumusete Rebeca
sarilla si muuh am vazut gemenii alb/negru...mortali domle
geliza vacanta placuta cu multa odihna si fara peripetii
io ma pregatesc sufleteste de plecare si rares e bolnav ...v-am zis ca duminica trecuta am fost la spital cu febra etc...isi revenise...marti chiar ziceam ca ma scapat de tot dar de miercuri seara a inceput sa tuseasca urat de tot...aseara iar febra plus tuse nasoala rau...azi l-au dus la dr si i-a zis sa ii dam ceclor ca e epidemie de pneumonie...simt ca turbezzz

va pup

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Dragele mele va multumesc pt urari ! Acum suntem baietei mari ! Nici nu-mi dau seama cand a trecut acest an...
Noi nu prea ne-am petrecut pt ca pe 26 iunie are vaccin si pe 4 iulie venim in Ro, asa ca daca cumva raceste, nu mai am cum sa-i fac vaccinul, ca nu mai sunt programari disponibile pana la sfarsitul lui iulie...si as pierde biletele de avion...
In orice caz de ziua lui am trecut seara pe la niste prieteni ca avea sotul treaba cu ei si am luat un tort pt ca ne sunasera ca ii cumparasera un cadou...Treaba e ca am stat putin in curte si am cam racit eu...sper sa nu-i dau si lui Alex...
Alex a fost tare melancolic de ziua lui, eu si sotul ne tot intrebam daca nu cumva are ceva, a fost cuminte, s-a jucat singur...chiar ne bagase la idei...insa si-a revenit la zvapaiala si obraznicii a doua zi
Cred ca are intre 11.8 kg si 12kg...o sa-l cantaresc marti la vaccin...deci a cam luat 10 kg in primul an ( ca s-a nascut mic 2220 gr si a mai si scazut in greutate pana la 2020 gr ) iar cu inaltimea nu am nici o idee, banuiesc vreo 76 cm...

Ce bine ca mergeti la mare...in vacante...
Eu mi-am propus ca primul lucru pe care o sa il fac cand ajung la ai mei e sa dorm sa ma odihnesc...

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Buli sanatate pt Bulinel.
Mergeti la mare si o sa ii treaca raceala.
Eu nu l-am lasat cu funduletul gol in nisip, dar in ultima zi am facut prostia asta si cand am ajuns acasa avea putzica rosie si umflata. Am crezut ca ajung la medic, dar l-am spalat cu musetel si l-am uns cu galbenele si i-a trecut.

VARSTA DARIUS-THEODOR

DARIUS

Mergi la inceput

1 anisor

Alexandru Andrei, baietelul lui letitzia

11 lunisoare

Robert Cristian, baietelul lui oncicu

Matei, baietelul lui Mali

10 lunisoare

Rares Gabriel, baietelul lui ingereasa

VARSTA DARIUS-THEODOR

DARIUS

Mergi la inceput

Nu stiu de ce mi-au inchis contul de pe yahoo photos.
Imi pare asa rau.

VARSTA DARIUS-THEODOR

www.flickr.com/photos/8471782@N02/page1/" target="_blank">La mare …

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

maryion, foarte frumoase pozele de la mare, iar Darius este foarte simpatic.

noi inca nu am ajuns cu Ale la mare, vrem sa mergem maine pt. o plimbare scurta. Vad ca si Darius are pielea deschisa, cum s-a comportat la soare?

www.romania-italia.net

Mergi la inceput