PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

LA MULTI ANI! Luca Alexandru!!!Sa fii sanatos si sa cresti mare!

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Salutica!

Larisa, vreo 2 ani sper sa fie multumit cu masina asta, pe care inca nu stie sa stea, sa se tina, momentan o impinge si-si lasa balele, vrea sa muste din ea, dealfel ca de tot pe ce pune mana.
Babee, dulce foc domnisoara cu palariuta. Cat despre bboby car, are roti cu un strat de cauciuc si nu face zgomot inca

Am fost cu el la controlul de 1 an si piersicoiul cantareste 12.9 Kg si are 81 cm. E un pic iesit din grafic, tinand cont ca tati are 1,95 cm si eu 1,72 cm, dar s-a dezvoltat bine si e sanatos, cel mai important.
In primul an Philip a luat 9kg in greutate, ceea ce nu se va mai intampla in urmatorii, zice pediatrul, ci doar ca. 2 kg pe an. Va dati seama ca daca ar continua in ritmul din primul an ar ajunge la 30 de ani cu numai 270 kg , nu ca unii n-ar ajunge la aceasta performanta!!!

Sarilla si muuh, aveti doua splendori de baietei. Poate ajungem si noi la mare, sa-l punem si pe Philip cu putzulica in nisip in semn de solidaritate cu 'gemenii'

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Muuh tot nu am vazut pozele, doar pozica lui Sarilla.Superbi gemenii si tare mult le placea asa.

Nicolica si Phillip al meu a luat foarte mult in primul an, el avea 11.900 kg si 84 cm.Acum la 3.5 ani are 19.600 kg si 110 cm.Foarte mult nu a mai luat in greutate, acum pare chiar slabanog , ca e destul de lungan.Cu Bobby car mai vorbim peste 1 an, dupa ce-o buseste de-o zapaceste si da cu ea de tocurile usilor(hai ca nu vreau sa te "incurajez").

Rebecca in schimb e mai piticuta, are si ea 9.400 kg si 72 de cm numai.Asa pare grasuta si pufoasa, sanatoasa e zic eu sa nu imi fac griji.Nitel mai inalta as fi vrut sa fie..sa ii mosteneasca amandoi pe tati.

Mi-e gandul numai la mare acum, de-abia astept sa mergem.Si na ca mi-e gandul si la peste si ...fug sa fac ceva cu fructe de mare

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

LA MULTI ANI!
LUCA ALEXANDRU

Tudor

Arianna Raisa, Agatha, Stefan Eduard

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

sarilla, voi unde v-ati intalnit, pe ce plaja? venim saptamana viitoare si sper sa ne vedem

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Muuh, dar ce bronzat e Alexei....l-ai tinut la soare nu gluma

Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
www.flickr.com/photos/12803220@N00/" target="_blank">alte poze

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

quote:
Originally posted by dariana

sarilla, voi unde v-ati intalnit, pe ce plaja? venim saptamana viitoare si sper sa ne vedem

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

In Mamaia..la Rex...vorbim la telefon si stabilim...aici sunt o groaza de locuri frumoase..
Va asteptam!

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Salut fetelor, slabutza miscarea.
Super dragutzi pustanii - Alexei si Razvanel - cred ca au dat gagicile pe spate pe plaja. Si Mariuku e bronzata si inca nu a fost la plaja - doar asa de la plimbarile din parc.

Am si eu o intrebare - voi cu ce ii mai incaltati pe puiuti, ce marca, ce tip, cat de tare e talpa, cat de inalte incaltarile.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

M-a apucat nostalgia si am intrat la mamicile de iulie-august 2007. Pe acolo se pregatesc mamicile sa-si tina puiutii in brate. Ce vremuri...

Iulenca Luca are sandalute de la Geox, nr.20. Imi pare rau ca nu i-am luat 21, ca peste 1 luna cred ca vor fi mici. Talpa e ok, adica nici prea moale, nici prea tare.

Sarilla, Muuh ce frumos stau ei cu putzulica in nisip...

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

poza cu gemenii

Sper sa mearga acum. E pe public tot albumul dar eu am dat o optiune sa imi transfere toate pozele pe flickr si imi zice ca stau la o coada. O fi de asta?? Nu stiu daca nici acum nu merge le pun pe webshots.
geliza nu prea l-am tinut. Dar am venit cu el bronzat pe fata, maini, picioare de la Bucuresti de la plimbarile din parc. Noi stam foarte cumpatat la soare, intalnirea cu Razvan a fost o mare abatere de la programul nostru dar a meritat. Oricum atat eu cat si tatal lui suntem inchisi la piele deci...

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput