PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Nu stiu ce se intampla, mie-mi apar aiurea rau mesajele.Unele scrise mai devreme apar ca timp mai tarziu..bu hu huuuu

Sarilla l-am vazut pe Razvanel in veverita...si in apa e figura.Astept sa vad si eu cum va reactiona Rebecca cand va vedea marea, vad ca s-a obisnuit cu nisipul ca nu prea vroia sa stea pe el.Pentru ca avem in curte aranjata si groapa cu nisip, am rezolvat "problema", dar sa vedem cu marea ca piscina nu e acelasi lucru.

Madyn acum ceva timp am gasit un citat:"fiecare dintre noi suntem un inger cu o aripa si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt".Mi-a placut, l-am avut la semnatura, l-am scos si mi-am pus doar titulatura Ingerul....

Cum serbati zilele piersicutelor, acum ca este vara?

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Astazi s-a legat o noua prietenie . De fapt doua ca si noi mamicile ne-am inteles foarte bine iar eu m-am simtit minunat in compania lui Razvan si a Sarillei. Sa stiti ca amandoi sunt in realitatea cel putin la fel de draguti precum in poze. Si erau albi amandoi si am aflat ca nici pestele nu le place, bine ca nu stau la mare ca de simpatici sunt simpatici foc.
La plecare m-am oprit sa cumpar rosii de pe marginea drumului si Alexei a facut o pasiune pentru un cal, am stat 15 minute sa mangaiem calul si sa vorbim cu el daca treaba se prelungea legam calul de spatele masinii ca si asa Alexei a urlat zece minute dupa ce am plecat de langa cal.
Babee ce bine ca ai explicat treaba cu ingerul...ma tot gandeam la ceva trist cand citeam. Uff bine ca ai lamurit problema. Rebecca este scumpa foc.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Sarilla, mersic !

Raluca si Ioanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Muuh nu merge linkul cu poze, poate nu e facut public.

Ceva trist...nu e si nici n-as fi pus.

Sarilla cum mai sa nu va placa pestele????Facem schimb?Ca p-aci e da-s niste scoruri de urli la luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Sper sa mearga acum ca i-am dat public. Butonam eu pe la yahoo si cred ca de aia nu mergea.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Tot nu mergea, asa ca o sa incerc si eu..pana la urma tot o sa vedeti www.dropshots.com/zoomin.php?userid=249206&cdate=20070620&cimg=4" target="_blank">gemenii .
Da, chiar ne-am simtit bine, si o asteptam si pe Dariana, sa facem echipa de trei muschetari...
Babee facem schimb cand vrei, eu nu mananc decat hamsiuta..mm..aia e buna..in rest..sa nu vad peste..pui in schimb...oricand!
Si mie mi s-a luat o piatra de pe inima cu ingerul tau cu o aripa, ca ma gandeam numai la prostii...pfiu!

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Babee

Nu stiu ce se intampla, mie-mi apar aiurea rau mesajele.Unele scrise mai devreme apar ca timp mai tarziu..bu hu huuuu

Sarilla l-am vazut pe Razvanel in veverita...si in apa e figura.Astept sa vad si eu cum va reactiona Rebecca cand va vedea marea, vad ca s-a obisnuit cu nisipul ca nu prea vroia sa stea pe el.Pentru ca avem in curte aranjata si groapa cu nisip, am rezolvat "problema", dar sa vedem cu marea ca piscina nu e acelasi lucru.

Cum serbati zilele piersicutelor, acum ca este vara?

Stii bancul cu Bu-hu-huu...,nu?
Cred ca o sa ii placa si in mare..Razv azi a facut prima baie..ca vorba lui Muuh..bine ca nu stam la mare...l-a facut de rusine Alexei...ca era cu experienta in ale inotatului...si Razv prima oara s-a cam strans, asa..ca era mai rece decat in cada..dar dupa..nu il mai scoteam din apa...
Cat despre ziua lui....la noi nu modifica cu nimic vremea frumoasa planurile de mosi pe care le avem..o sa ii luam motul acasa, apoi mergem in cadru restrans la restaurant...asta vineri..sambata nu facem nimic in privinta asta ca avem o nunta...si duminica revenim in forta cu o petrecere..la noi acasa...dar cu prietenii nostri..ca el nu prea are..deocamdata...

Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Tweety ce faci, fetita?Ce face Clara?E mai bine?Mai dintoasa?

Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

uf, am reusit sa intru, dupa ce m-a terorizat pitica mai bine de doua ore; eu ii spuneam hai nani si ea radea de mama focului;
bulinuta, larissa, mersic ; bafta la credit! sa urmatiti bine comisioanele ca sunt banditi astia;
babee, e dulce foc Rebecca!
sarilla, eu una sunt ca tine, nu le am cu pestele, in afara de cel afumat, nu-mi place; desi am crescut la balta , in familie de pescari si marinari....
muuh, sarilla, super gemenii!
maryion, multumesc!e foarte dragut cortul;

LA MULTI ANI, ALEXANDRU COSMIN!
Alexandru, Sasha, Eduard
Camelia Nicole, Daria

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

1 anisor

Luca Alexandru, baietelul lui Cristina-Ioana

11 lunisoare

Tudor, baietelul lui katm13

10 lunisoare

Arianna Raisa, fetita lui mada_mxm

Agatha, fetita lui myrrha

Stefan Eduard, baietelul lui mamidestefan

VARSTA DARIUS-THEODOR

DARIUS

www.flickr.com/photos/8471782@N02/page1/" target="_blank">La mare … la soare …

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput