PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Buli, Alina .
Consi asa este eu sunt fotograf sef.
Rareori ne face tati poze.
Anasia cortul l-am cumparat de la magazinul buburuza de pe net. Numai ca am rupt o tija si nu stiu ce sa fac. Trebuie sa improvizez ceva ca sa il mai pot folosi.

VARSTA DARIUS-THEODOR

DARIUS

www.flickr.com/photos/8471782@N02/page1/" target="_blank">LA MARE

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

La Multi Ani Alexandru!!!! Sa fii sanatos si voios toata viata!

ma ce Razvanel dragutel am vazut io acolo
greiere multumim frumos de urari Alexuta mergatoare
anasia lasa ca merita...spor la treaba si nervi de otel

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Acum am vazut ca inca o piersicuta a implinit 1 An.

Alexandru sa cresti sanatos si armonios!

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

miti2004, La multi ani pentru Alex! Sa creasca mare, voios, frumos si sa va bucurati de el! Asa ma i-au niste emotii cand vad ca piersicutele noaste fac 1 anisor! Ce a trecut timpul...
sarilla, pupam frumuselul de Razvanel! E tare dragalas si mareee!
nicolica, l-am vazut si pe Philip pe masinuta. Ii sata f bine..dar mai trebuia sa ii luati si voi o masina mai mareeeeee ca acusi acusi...ii ramane mica masina!
anasia, spor la treaba...lasa ca trece per. Prin noiembrie facem si noi creditul si sa vezi ce ma asteapta si pe mine!

Sa va mai zic de Alexia ce face mai nou de cateva saptamani: bea singurica cu biberonul suc, apa si ceai. Lapte inca nu ii dau ca se concentreaza sa il tina si nu adoarme. A invatat sa se urce singura in patul nostru si nu mai avem liniste in weekend sa ne bem si noi capucino cu cioc in pat in weekend. Pana acum ne privea doar de la sol si ii mai dadeam si ei o lingura cea...sa o pacalim...acum gata se urca in pat in 2 secunde. Si de vreao 2 zile tipa de aud toti vecinii cand vrea ceva si nu o bagi in seama...tipa prelung asa fara pauza. De mers merge doar de o manuta...prin casa e all day pe jos si merge tinandu-se de ce apuca...si tot vine la mine sa ii dau mana sa mearga. Cam asta face domnisorica mea nou...a si ii place mult sa ne jucam cu mingea amandoua.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

maryion, foarte frumoase pozele de la mare. Pupicei pentru frumusel!

abia astept sa mergem si noi la mare din nou!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Fetelor, am si eu o intrebare : ce se face cand se rupe turta la fete ?

Am inteles ca trebuie facuta inainte ca fetita sa implineasca 1 an. Aici nu se face, asa ca nasii nu stiu. Au fost de acord sa-i rupa turta, dar trebuie sa le spun eu cum se face .

Fug ca s-a trezit pitica si plange.

Raluca si Ioanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

La multi ani copilasilor ce au implinit deja un an!

Nicolica sa stii ca si Phillip al meu a fost tare tare incantat de Bobby car, si de cateva luni am dus-o in pivnita ca teroriza vecinii cu mersul prin casa.Asa ca sa va asteptati si voi

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Babee superba Rebecca! Mai ca-mi vine sa m-apuc sa "o pun" si eu de-o fetita . Apropo, ca am mai vrut sa te intreb, de ce ingerul cu o aripa ?

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Miti2004 LA MULTI ANI! pentru Alex!!! Mare petrecere mare!
Raluca in legatura cu turta nu stiu detalii, dar stiu sigur ca pe forum exista subiecte despre asa ceva. Poti citi aici despre asta
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48864

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Consi stai linistita ca o sa ii creasca parul lui Luc , mai ales dupa ce o sa ii luati motul, o sa i se indeseasca. Eu, pe de alta parte, alta problema: e prea mare parul asa ca il tot ciuntesc din cand in cand, atunci cand ii intra in oki, ca il deranjeaza, asa ca DE ABIA ASTEPT sa il tundem!!!Nu mai suport sa il vad cu parul mare, si lui ii este foarte cald si se trage de el.
Babee foarte frumoasa don'soara cu palarie!

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput