Mamici de septembrie - octombrie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 28
Annisia spune:
Offf, Myral, si eu ma pregatesc sa plec la Ikea, sa mai iau una alta pentru print. Vreau sa ii iau baldachinul pentru patut si inca ceva lenjerii. Cateva cosulete pentru jucarii si alte traznai ce o sa mai gasesc pe acolo...
Bebe Yannis Edmond in evolutie
aniast72 spune:
Si eu sunt prin zona, citesc din urma si-mi iau notite. Momentan ma preocupa doar mobila copilasului si parca nu gasesc nimic sa-mi placa. De hainute, inca mi se pare devreme.
Maine o sa plec cateva zile la mare (cu treaba, nu la leneveala) si probabil ca la intoarcere voi intra in febra cumparaturilor.
Pupici pe burtici.
Andreea
28+ cu 
Annisia spune:
Amarule, ai reusit cu PM-ul ala?
Myral, eu zic sa faci niscaiva nanita si apoi sa iesi la agatat in oras sau macar pe langa bloc. Desi nu prea e indicat daca vrei sa faci un caca, sa il tragi langa casa ta, ca cica ca pute... Mai poti sa iti iei o inghetata la caserola, cu alune si stafide, niste bucati de ciocolata si fructe si sa iti faci un desert delicios, care sa te mai trezeasca in simtiri.
De citit nu te sfatuiesc, decat poate ceva pe net despre bebelinul tau... La mine asta cu cititul chiar nu merge, pentru ca imi dau seama ca ma mint singura (ca cica ma dau culta, dar de fapt eu doar vreau sa imi omor timpul...) si sunt jalnica...
Poti cauta bancuri pe net sau filmulete haioase, care cresc buna dispozitie a populatiei...
myral spune:
Hai bafta la cumparaturi, lasati-ma pe mine. Inghetata am mancat deja deci mai ramane somnul si cititul. Am citit pe la mamici de mai iunie si nici una nu a nascut mai devreme de 36 sapt si nu cred ele sa nu fi avut n probleme cu contractiile. Doar o fata a nascut la 34 sapt dar e de inteles triplete
. Am vazut bebelusi am citit despre alaptat abia astept sa ajungem si noi ca ele.Myral
27+
Piciulika spune:
Parca Andries scria ca are inca greturi, saracuta?! Eu asa imi aminteam. Azi noapte, in insomnia mea, m-am apucat sa citesc o carte de nutritie, special pentru graviditate-alaptare (sotul meu m-a aranjat cu bibliografia) si ce scria acolo? Ca deficitul de vit B6 si zinc sunt foarte des asociate cu greata matinala. Evtl. poate medicul sa-ti faca niste analize, sa vada daca nu iti trebuie un supliment?
Oricum, cica B6 sunt in cartofi copti, alune, sesam, banane, avocado, piept de pui. Cica apa in care a foiert orez, bauta cu inghitituri mici, ajuta la taiat greatza...
Andries, ca veveritza sa mananci alune! ![]()
Cine zicea ca face diaree de la suplimentul de fier? Ca am senzatia ca m-am alaturat ei! Nasol de tot! Ce sa fac, sa nu-l mai iau - ca o sa slabesc la stilul asta...? Si-asa abia am chef sa mananc cate ceva...
Ramonarosca - super-burtica si ce trusou...!!! Sa le putati sanatosi - tu burtica, el trusoul. ![]()
Piciulika
23+ 
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums
cecilia L spune:
Buna,
Am reusit sa citesc cu greu din urma, in fuga e drept.
Ma bucur ca macar voi aveti timp sa mergeti la cumparaturi si va simtiti bine, felicitari.
Eu nu sunt prea bine, ma doare in continuare spatele si colac peste pupaza, cred ca am facut si o infectie urinara... ceva nu stiu, de vreo 2-3 zile ma cam ustura cand fac pipi dar culmea este ca ma si mananca....ce sa fie? (doar mi-am facut analizele acu nici 2 saptamani si mi-au iesit bine).Ma gandeam sa repet urina si urocultura si sa fug la medic, ca fara ele zic eu ca merg degeaba.Stiti vre-un laborator care face analizele astea in 2-3 zile????????
Ma tot gandesc de la ce este infectia sau ce o fi, de la faptul ca nu beau prea multa apa, am luat ceva de la vre-un WC, zau nu stiu, nu mi s-a mai intamplat niciodata asa ceva.
In rest tb sa va spun ca dormitorul a iesit superb, exact cum mi l-am inchipuit, tb sa schimb draperia si sa cumpar un covoras cu portocaliu si gata. Cand e gata o sa fac poze.Acum astept sa-mi termine sufrageria....si mai are putin la hol- bucatarie.
Sim, am citit ca ai luat patut, de care ai luat, pliant sau de lemn? si te rog mai zi o data de unde? te rog. Vrem si noi, din acela pliant, chiar m-am uitat azi la unul, dar cel care imi placea mie, ca model, nu-mi placeau culorile, iar cel care avea culorile ok, nu era modelul.
Auziti, noi in cate luni de sarcina mai suntem????????? Zau ca nu mai stiu,sunt atata de aiurita, bine s-ar putea sa fiu si putin obosita. Eu am intrat in sapt 28, pot sa spun luna 7, sau gresesc?

cecilia,27+
Cristian
Annisia spune:
Cecilia, felicitari, esti fericita posesoare a celei de-a 7-a luna!!!! Aceasta dureaza din saptamna 28 pana in 32, dupe care urmeaza 8 si apoi.....99999999999999!!!!!!!!!!!!!!!
ramonaiani spune:
Dragele mele, diareea se 'obtine' de la suplimentul de magneziu. Noi n uavem No-spa aici, si pentru contractii doctorii recomanda pastile de magneziu. Cica 1-2, maxim 3 pe zi. Dimineata la mine e dezastru la baie :((
Fierul dadea parca doar o culoare neagra ...
25+
iuli8700 spune:
Hop si eu...sunt acasa singurica si ma plictisesc ingrozitor. Annisio, sfaturile pe care le-ai dat fetelor impotriva plictiselii le-am fumat deja pe ziua de azi. Cred ca ma bag la un film pe dvd mai tarziu.
Iuli
26+ 
Iuli graviduta
Lucruri bebe
Nunta noastra
iuli8700 spune:
Eu nu mai inteleg cum e cu calculul asta de aflare a lunii in functie de saptamani. Soacra-mea calculeaza altfel....DPN 12 sept... inseamna ca pe 12 iunie implinesc 6 luni ...ceea ce dupa calculul vostru la 26 saptamani cate am acum sunt in 6luni si jumate. Deci pana la urma cate luni am? Sarcina in mod normal este de 9 luni exact?
Iuli
26+ 
Iuli graviduta
Lucruri bebe
Nunta noastra