Mamici de septembrie - octombrie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 27
carpatina spune:
Sim, n-ai mai pus poze cu ultimele cumparaturi ![]()
Spune-mi te rog de care saltea ai luat? Si cat a costat o lenjerie?. Merci. 
22+ cu
Ioana
alinus_25 spune:
quote:
Originally posted by moldoveanca
Off ce ocupate sunteti voi cu shoping-ul,eu am asa o teama in suflet dar daca tot am auzit ca vine targul si la Iasi,o sa-mi treaca urgent.Acum sa va intreb ceva ,adica pe fetele din Iasi sau de pe langa Iasi stiti cumva unde se organizeaza cursuri Lamaze?
Sau imi pot cumpara dvd-uri de undeva?Help Pupici la burtici
teo
Cauta la 'mamici de iasi' despre cursuri lamaze, Amoroneanu spunea de cele sustinute de dr. nechita de la Elena Doamna. Parca sora ei le-a facut. Mai mult nu stiu, vb cu ea.
Cat despre targ, curaj neicusorule! Acuma cand am prins curaj si eu.... ma gandesc ca bebe asa isi doreste, o mama hotarata si luptatoare. Te

Piciulika!Gabriela, Sim, Mandarinua, Annisia, Toma_Ily, Ramonarosca, felicitari pentru lucrusoarele achizitionate. Sa le poarte bebeii sanatosi!
Gabriela astept foto cu lucrusoarele!! Mi-ai deschis un apetit pt cumparaturi... Super caruciorul!
Super si al lui Yannis! Faina achizitie Annisia!
Alinus
22s cu
Iuliusfoto cu iubirea mea secreta
http://new.photos.yahoo.com/alina_ifteme/album/576460762399134951
Roxali spune:
Sabina aprofita cat pot la munte cu fata...e super.
Fetelor ce de burtici frumoase si ce harnicute a-ti fost
.
Cred ca raman codasa...astept reducerile din iulie ca sa cumpar o gramada.
Fugim si noi un pic prin imprejurimi, unde mai la umbra...la o gradina zoo intr-un parc natural.
O zi buna incontinuare!
Ali
20
si Enrico 7ani
poze
amar spune:
Fetele rog si eu..sa-mi scrie cineva pas cu pas cum fac ca activez PM, mi-a zis Carpatina odata dar ce , am inteles parca...
Multumesc frumos
carmen
26s 70% fetita
Annisia spune:
Amar, trebuie sa intri in ”Profil personal” din bara de meniu stanga mai jos, pe monitor. Acolo trebuie sa gasesti optiunea activeaza mesaje private. Eu nu iti pot spune pas cu pas, pentru ca le am deja activate si nu gasesc fereastra respectiva, ca sa imi dau seama exact ce se intampla. Stiu ca eu asa am rezolvat problema s a fost ceva extrem de simlu... Ia incearca asa, cu un minim de informatii ce iti dadusi eu...
Bebe Yannis Edmond in evolutie
myral spune:
Mie nu mi-a mers netul dimineata si am tampit
.Annisia ce bine ca la tine merge cu distractia, la mine cu nimic nici distractie, plimbare, nici repaos tratament, m-am saturat de toate. Parca vad ca eu voi fi prima care naste
sper ca in jur de 15 aug asta e tinta mea la care visez.Si ca sa vedeti ca mai am si alte ganduri mai optimiste , referitor la listele de spital voi va cumparati vreo geanta speciala in care sa puneti lucrurile si presupun ca trebuie 2 genti, adica ale bebelului puse separat. Poate e o intrebare mai stupida dar la cum arata la noi spitalul(singurul din tot orasul) mi-e si frica sa iau mai stiu eu cate la mine ca poate raman fara ele.Carmen eu mi-am activat PM dar parca mai stiu cum.Myral
27+
myral spune:
Sim asta zic babele ca mama n-ar avea voie la botez de ce cred ca nici ele nu stiu si mai inventeaza cate si mai cate. Adica mama care ii da viata sa nu asiste la botezul propriului copil? Eu nu am auzit nici un preot sa interzica asa ceva si cred ca ai vazut si tu ca vedetele nu au nici o problema cu lucrul asta. Eu nu cred nici in chestia ca femeile la menstruatie nu au voie in biserica
. Cred ca pe vremuri femeile nu veneau din motive practice(nu existau tampoane sigure).Chiar parca am citit mai demult un subiect cu diverse superstitii, unele chiar ridicole. De ex sa nu scoti copilul din casa nici tu sa nu iesi nu stiu cate sapt dupa nastere, sa nu-l strigi pe nume pana la botez..........
, o gramada nu cred nimic.Myral
27+
Annisia spune:
Asa e Myral, o gramada de superstitii fara niciun fundament real... Si mie mi-au mai spus persone ca sa nu ii mai spun pe nume bebelinului meu, sa ii zic altfel... Iote fleosc! Adica sa ii zic Marius si pe el o sa-l ceheme Yannis? Pot sa ii spun si Francesca, daca tot nu stie care e treaba cu el?
Bebe Yannis Edmond in evolutie
myral spune:
Annisia tu mai esti pe aici credeam ca am ramas singura ca sunteti toate plecate care pe unde, numai eu stau in casa
dar nu mai zic nimic ca ma luati la bataie
. Ma apucasem sa citesc pe la mamici de mai iunie apoi urma iulie aug ce sa fac.Myral
27+