Mamici de septembrie - octombrie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by alinus_25

BABY EXPO la Iasi e intre 15-16-17 iunie
deschis intre orele 10.00-19.00 la Sala Polivalenta

Alinus 22s cu Iulius

foto cu iubirea mea secreta http://new.photos.yahoo.com/alina_ifteme/album/576460762399134951

Mersi frumos! Sper sa reusim sa ajungem si noi poate-i cumparam lui bebe ce-i trebuie.

Emma 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Ramona, se vad pozele, esti o draguta si ce lucrusoare dragute ai cumparat. Parca am vazut si un body cu ursuletul Winnie- super.

Mandarinutza 27+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

salutare, eu sunt inca la Busteni, u8nde a plouat de=a rupt azi, dar si cu momente frumoase, de soare.
Sfia merge inainte cu viroza, dar nu mai face febra, cred ca ii face bine muntele.
Piciulika, pai textu ala e de groaza pt un copil de 4 ani si 9 luni!!! saraca fatam stie ca e despre muzica si compozitori, da nu stie exact fiecare cuvant ce-nseamna...ea merge la gradi de la 1 mai, ma si mir ca stie sa-l zica
a mai facut ea la varsta de 3 ani 2 luni de gradi in germana, si la 4 ani, in toamna(ca eu stiu sa fac copii numai in septembrievreo luna jumate.....
deci mai mult de 5 luni de gradi adunate d-a lungul anilor nu are.

Eu ma enervez ca nu merge wireless=ul, ma conecteaza la retea dar nu merge netulC\tare aiurea, asa ca am venit la net cafe sa scriu la ai mei ca-s bine merci.

Annisia, lasa draga teoriile fanteziste!! ce sa spun, s-a gasit sa te ingrijoreze aiurea.Uuuuuf.

Tomasa, noi cu batista bebelusului am inceput la 3 ani si 2 luni sa incercam s-o folosim, pana tunci sofia n-a facut decat raceli minuscule, din alea de 3 zile, fara tuse fara nimica.....odata cu gradi a inceput insa distractia.

Eu cred ca tine si de copil: a mea facea criza de nervi infioratoare la ustensila asta, asa ca ne era inutila.

va pu, ca-mi expira timpul.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Intru si eu putin eram curioasa ce mai face Annisia, sper ca a stat cuminte azi, ca plimbarile nu sunt bune daca te doare burtica ci repaosul. Si eu am avut putina treaba azi si nu prea a fost bine asa ca ma deprim si eu ca pe zi ce trece observ ca nu mai pot face nimic imediat simt burtica tare si ma doare putin pe jos desi iau tratament. Apropo Annisia nici eu nu prea vroiam sa iau pastile dar am citit pe net ca o gramada de fete au luat si au copii sanatosi si sa stii ca nici pe no spa nu scrie ca ar fi indicat in sarcina si oricum am auzit ca in spital se fac injectii la greu cu no spa si scobutil, iar in unele cazuri si gynipral, dizepam asa ca mai bine cateva supozitoare decat injectii.Fetele ma bucur pt voi cele care va simtiti bine si faceti cumparaturi, eu in unele zile nu pot sa ma gandesc decat la cum sa stea cat mai mult bebe in burtica, dar lasa ca vine si randul meu.Sper ca nu v-am deprimat prea mult cu mesajul meusila toate si spor la cumparaturi in continuare.Myral27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Sim draga, nu impusca el pe nimeni, am exagerat si eu, ca doar nu are el nici o treaba, ar fi doar fericit sa nu participe la cumparaturi, dar asta e…Si, da, lenjeria aia costa 7 milioane. Tulaaaaaaaaaaaaiiii! Clar ca nu am luat-o! Si nici nu a stiu sa imi spuna ce are deosebit! A propos, cat costa o lenjerie de patut? Eu nu am gasit la targ, in afara de aberanta aia scumpa! Caruciorul este Mirage Plus de la Graco, mi-a placut si culoarea, portocaliu cu crem si a costat impreuna cu scoica si placa aia de sustinere si husa de picioruse 8 milioane. Pe mine ce ma incanta cel mai tare ca e superusor, asta a fost criteriul meu de baza, dat fiind ca stau la etajul 2, in bloc fara lift! Fac maine poze si postez!

Sabina, ma bucur ca e mai bine Sofia. Doamne da sa treaca repede!

Piciulika, si eu m-am infuriat tare pe doctorii aia isteti…Asa ma enerveaza astia care isi dau cu parerea si baga spaima in oameni, cum adica, ochiometric???

Annisia, sper ca nu pui la suflet bazaconiile astea, fii convinsa ca daca ceva nu era in regula ti-ar fi semnalat gine tau! Esti mai bine? Doare burtica?

Moldoveanca, Emma, Alinus, merita sa mergeti la Babyexpo! Sint o gramada de producatori la un loc, oferta e destul de variata si preturi bune!

Myral, scumpo, am asa un presentiment ca prin saptamana 40 o sa plangi ca nu mai vine odata bebele tau! Sint sigura ca va fi bine! Lasa tu cumparaturile, ca avem toata vremea din lume! Pupici!

Ramona, frumoase poze si lucrusoare pt bebe!

Va pup, o seara frumoasa-frumoasa!

Gabriela 25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

SIM am intrat pe site si am vazut pozele la ce ai cumparat tu
foarte dragute !! sa le stapaneasca sanatos Stefan

TOMITZA 26+ cu Natalia Ioana

Poze 2007
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Buna seara pentru fetele active si noapte buna pentru puturosi... Iote eu acusica aterizasi de la un party mic... Doar nu credeati ca o sa stau rastignita in pat. Haide maaaa... Pe la 10 a sunat prietena de ieri ca ne invita sa hefuim de ziua ei la cineva la curte, la un gratarel. Ne-am imbarcat si am plecat la chiolhane, de am uitat si de dureri si de tot. Chiar am fost super bine azi. M-a intrebat nevasta gazdei, la un moment dat, daca nu am burta cam mare si m-a zis ”inseamna ca ai lichid mult, ca eu atata aveam burta cand am nascut si tu zici ca mai ai trei luni”?!? Eheee, eram in niste dansuri ca nici nu mi-a mai sfarait mintea la ce dorea dansa de la viata mea... Deci fetele cu probleme eu am gasit reteta ideala de la care trece orice - DISTRACTIE CAT CUPRINDE!!!!!

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

sunt de acord cu tine Annisia !

TOMITZA 26+ cu Natalia Ioana

Poze 2007
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Gabriela, intra pe site la Babycomfort si uita-te acolo la lenjerii ca sa iti faci o parere.
Tomitza, multumesc. De ieri le tot analizez si eu si visez cu ochii deschisi.
Iar am visat trasnai. Eram la biserica la botezul lui bb si nasii intarziau. Faza dura e ca sotul a visat ca eram la nunta si intarziau nasii .
Stiti ca povesteam eu ca am fost la un botez si m-a cam speriat preotul ala. Chestia e ca mama bebelusei nu a venit la biserica. Voi stiti ceva de vreo traditie/superstitie de asta? Ca mama trebuie sa astepte acasa?

Sim 27+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

neata frumoase si dragastoase mamici cu burtici!

Simdaca esti ortodoxa, trebuie sa astepri 40 de zile pana sa poti intra in Biserica ca sa-ti citeasca preotul molifta, si le citeste si la bebei ceva scurt. Deci trebuie sa mergeti impreuna.

Si daca botezul il faceti dupa trebusoara asta, nu e nici un bai daca mergi si tu la botez.
E o traditie conform careia mama isi lasa bebele in grija moasei(mama ta, o sora, o cumnata, nasa ta, etc, oricum cineva mai priceput la dezbracat si imbracat bebe....ca la bebe nu prea le place partea cu imbracatu')........auuu, ce paranteza mi-a iesit.

Si daca mergi la botez, tu stai deoparte frumusel, pe post de observator, ca acolo pune mana pe bebe numai moasa, nasii si preotul. In Biserica bebe are parinti spirituali, nasii.
Un nas care le are cu zicalele astea batranesti o sa zica la incheierea scaldatului "pe lumea asta a voastra, pe cealalta a noastra" si mai e poveste inca.

Te innarmezi intr-o zi cu rabdare si pleci la tzara, la bunici. Si numai sa deschizi subiectul........ca vei auzi destule.

Alinus 22s cu Iulius

foto cu iubirea mea secreta http://new.photos.yahoo.com/alina_ifteme/album/576460762399134951

Mergi la inceput