Mamici de septembrie - octombrie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 29
Gabriela77 spune:
Sim, in unele zone e o astfel de traditie la botez. In Deva, de ex, mama nu avea voie in biserica, nu stiu exact in ce consta explicatia, dar stiu ca statea la usa bisericii. Si in Alba Iulia acuma a avut o prietena botezul si a fost asa. Habar nu am, traditii si traditii!
Bravo, Alinus, pt atitudinea ta! Sigur ca bebe Iulius va fi voinic si sanatos! Stai sa vina Babyexpo la Iasi si sa vezi ce te rupi si tu la cumparaturi! Pun si poze!
Ceee? Io asta cu numele nu am mai auzit-o! Ce tampenie! Apoi eu am personalizat demult relatia cu fetita mea. Sa stea babele sanatoase, norok k nu am nici o treaba cu superstitiile!Eu ii zic pe nume de cand stiu ca e fetita!
Annisia, ma bucur ca ai descoperit secretul. Intr-adevar, distractia nu poate decat sa ne faca sa n simtim bine! Sa petreceeeeeeeeeeeeem!!!!
Si sa stiti ca si eu de cand iau suplimentul de Fe nu ma constip, ci viceversa. Ce kestie…eu auzisem ca dimpotriva!
Gabriela
25+
Gabriela77 spune:
Iaca am pus si eu cateva poze cu primele lucrusoare ale Sarei! Imi place orisicum indeletnicirea asta: sa cumparam chestii pt bebe.
http://community.webshots.com/album/559391300UjZbcG?vhost=community
Piciulika spune:
...trist, dar adevarat. M-am dat pe net si asa e: fierul poate da ori constipatie, ori cealalta extrema! Cica mai des extrema...
Cica sa-l luam in cadrul mesei... Hmm?! Sau sa luam din cele efervescente, cica mai usor de tolerat. (eu am de rontzait si-s bueehh!)
Si ca nu-i voie sa-l iei cu mediamente anti-aciditate. Nu o fac.
Eu cu magneziul ma impac absolut grozav, de peste o luna si in doza maaare. Nici o neplacere. Barem atata.
Piciulika
23+ 
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums
Gabriela77 spune:
Piciulika, deci de la fier ni se trage? Nasol...Mie mi-a zis sa il iau inainte de masa, o sa il iua de acum in timpul mesei! Ce enervabt!
carpatina spune:
Amar, pentru activare Pm:
Meniu(stanga sus) -> Mesaje private -> Optiuni -> activeaza mesaje private -> trimite modificarile.
22+ cu
Ioana
cecilia L spune:
Anisia multumec, sunt tare mandra ca am acrescut asa repede, inca nu imi vine sa cred a mai am putin si gata, parca mai ieri am aflat fericita si mult asteptata veste ca sunt insarcinata. Sa fim sanatoase toate si sa ne bucuram de bebelusii nostri sanatosi si frumosi.
Gata am rezolvat, maine merg dimineata sa refac analiza de urina si urocultura, sa vad ce minune m-a mai lovi, sper totusi sa fie o banala infectie si nu altceva, am inteles ca in ultimul trimestru e cam greu de tratat.Ma rog la DD sa fie ok.
O sa incerc sa va tin la curent.
O saptamana frumoasa si vesti numai bune.

cecilia,27+
Cristian
alinus_25 spune:
quote:
Originally posted by Piciulika
Azi noapte, in insomnia mea, m-am apucat sa citesc o carte de nutritie, special pentru graviditate-alaptare (sotul meu m-a aranjat cu bibliografia) si ce scria acolo?
Piciulika despre ce carte vb?
As vrea sa stiu titlul si autorul. Eu ma omor dupa astfel de carti.
Alinus
22s cu
Iuliusfoto cu iubirea mea secreta
http://new.photos.yahoo.com/alina_ifteme/album/576460762399134951
alinus_25 spune:
quote:
Originally posted by alinus_25
Cauta la 'mamici de iasi' despre cursuri lamaze, Amoroneanu spunea de cele sustinute de dr. nechita de la Elena Doamna. Parca sora ei le-a facut. Mai mult nu stiu, vb cu ea.
Amironeanu sa ma treci datoare cu un miel. Scuze.
Te astept cu mai multe detalii despre aceste cursuri: durata, costul lor, programul saptamanal.

Alinus
22s cu
Iuliusfoto cu iubirea mea secreta
http://new.photos.yahoo.com/alina_ifteme/album/576460762399134951
sim_stoian spune:
Alinus, pe preot vreau sa il chem acasa sa ne citeasca. Dar nu cred ca astept 40 zile. Pe aici vine mai repede preotul din cate stiu eu. Eu auzisem alta poveste cu botezul: ca mama sta acasa si cand se intorc de la biserica nasa ii da copilul peste prag si ii spune mamei: mi-ai dat un pagan, ti-am adus un crestin. Oricum, ideea e ca nu vreau sa stau acasa la botez.
Carpatina, nu am pus poze din 2 motive: unul este ca patutul il monteaza maine cei de la firma si al doilea este ca tot ce am luat e pe site-ul firmei. Intra pe babycomfort si uita-te acolo. Am luat patut Timotei, lenjerii Panorana Donald si Butterfly Lux Bleu, saltea cu fibra de cocos Standard 120. O sa pun si poze cu explicatii, dar luni. Ca acum nu am pe ce sa fac 'montajul' ![]()
Ali, eu nu prea am ce sa astept in iulie pt ca aici inca nu se practica solduri ca in strainatate. Aici sunt inca ... ![]()
Myral, parca te vad ca ajungi la 40 sapt si bebe o sa stea bine mersi acolo si nu o sa vrea sa iasa
. Am mai auzit cazuri de astea. Da' important e sa fiti voi sanatosi. Hai, sus moralul! Eu nu o sa imi iau 2 genti. Una e suficienta. De superstitii, am auzit si eu destule. Era o chestie stupida: cica mama nu poate intra in biserica la botez in acelasi timp cu soacra...da' asta pot sa o rezolv si altfel
Ma rog, asta e una din minunile pe care le-am auzit. Si chestia cu statul in casa nu stiu cate sapt...nici gand. Pai sa pierd eu ultimele sapt frumoase?
Piciulika, eu am zis. Eu mi-am luat niste banane si sper sa se compenseze una cu alta.
Cecilia, patutul e din lemn. Intra pe site pe babycomfort si il gasesti acolo. Au o gramada de modele. Si da, suntem in luna a 7 a.
Ramona, eu nu iau nici un supliment de magneziu. Doar fier.
Sim
27+
Stefan
Asa creste bebe
Poze