Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

(... patru....cinci.... sase..........)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

outside of a dog, a book is a man's best friend (..'cose inside of a dog it's too damn dark to read..)

Mergi la inceput

zece fara un sfert... fara cinci... zece fix fix fix
ehhh, poate maine?? oricum, pupam pe tunsulica :)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

gata, acu' chiar am plecat! va dorim o noapte frumoasa si racoroasa :)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

cleopiciu ce umidiate aveti in camera? scumpa foc fetitza ta, am vazut pozele chiar inainte de plecare si m am gandit la ea vreo 2 zile..
aelita da, mi au placut la nebuniiiiiiiiiiiiie pozele. pai io vorbesc serios, fata. ce, credeai ca zic asa....de ochii lumii...ntz ntz ntz a, isi suge picioarele...pai d nici acum nu le vrea...da, le a vazut, stie ca sunt acolo dar...cam atat...tot jucariile sunt mai bune...iar aia cu botezul,...pai bine, fata, tocmai tu zici asa ceva? ce facusi, crezusi babele? si nu, nici nu ti raceste in biserica...e-te flori...
desiree sa ti traiasca octavianul, sa se faca mare si frumos. de data asta n am mai uitat, vezi
shefa cu regret in suflet...habar n am...oi fi imbatranit
dianarus ce scump....auzi, statea el cumintel pe scaunelul lui...m am topit toata...
auras ia uite o si pe kiki...mai voi vreti sa plang azi....
danutz si eu te sustin la tema cu asigurarile, desi a mai fost in discutie. nici eu nu m am hotarat...
ktrinelda, dovleacul fara samburi.
kikineata nici eu n am terminat o, d adoarme oricum dar nu singur...dar macar fara scandal...ideea e sa ai activitati linistite inainte de somn si sa ii faci o rutina a somnului. pana unde am ajuns eu..
dandusa mama ce bine ti sta pe forum...auzi , oglinzile mincinoase...inghetata e prietena noastra...
teutz sa va faceti mari si sanatosi tuun. multi
hai dan-du-sa ta-ram-ta-ra-ra-ram
am inteles ca nu se comenteaza meniul zilei, da' o intrebare pot sa pun ? nectarine? mie mi se par fooooooarte plastice. zic si eu...mai da cineva? parca numai naturale nu sunt astea de pe la noi. chiar ieri am avut o discutie cu mama si alex referitor la nectarine....ca de ce nu i dau si lui una sa se joace? pai in primul rand pt ca e o nectarina, la naiba...mar poate, caisa, piersica decojite...dar nectarina? deci, astept impresii...chiar sunt curioasa, nu bat apropouri..

diana si david 03.12.06

"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

laura NU pastra. nu ai ce sa pastrezi...daca ramane mai mult timp in san se resoarbe. secretia e stimulata numai prin supt. e normal sa se imputineze lapticul pt ca el suge mai putin. pt ca mananca si altceva. daca va suge si mai putin -adica fara masa de 18- va fi si mai putin lapte...intelesesi ceva? lasa ca revin maine cu mintea limpede...
scurt despre noi ca m a luat un somn....
m a mancat undeva sa iau pastilele minune. dr mi a zis ca sunt posibile niste sangerari dar nu e grav. atata doar ca au inceput si nu se mai terminau.....situatia devenise nasoala tare....deja il trezeam eu pe d cu cate drumuri faceam noaptea ... dr mea avea tel, evident, inchis... in slatina nu ma riscam...si uite asa mi am bagat picioarele si am aruncat cu folia pe fereastra...dupa ce am omorat sexosul ... ca asa bine imi fusese in an fara...si m a mancat .... in fine,,,trecu si asta...sau macar a luato napoi...

d s a indragostit de fratele lui, c(pisoiul). i a vorbit tot timpul, a ras la el non stop. si la un pui de gasca...a fost extraincantat.... revin cu poze cand oi mai putea pt ca, de cand cu dtilul rama, strabate orice distanta in 2 timpi si 3 miscari. a, si doarme EXCELENT in tzarc. incomparabil mai bine decat in patutz... decat deloc...va pupam, ne auzim maine

diana si david 03.12.06

"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

bambo, si noi am implinit azi un an de la casatorie!!! ce coincidenta! nu erai pe forum anul trecut pe vremea asta? ca eu stiu ca le=am zis fetelor de nunta .
Multi Ani FEriciti Impreuna!!!

quote:
Originally posted by bamboletta

Salutare

Azi am sarbatorit 1 an de la casatorie dam de baut am fost cu nasii la gratar

Ktrinel-dovlecelul il scobesc cu un fel de cutit de curatat cartofii un pic rotund la varf mai ramane destul de putin din el,la carnea de vita inca nu am ajuns,dar voi face la fel ca la pui,o fierb si apoi o portionez in bucati mici si o pun la congelator

Danutz-gata mi-a trecut

Kikineata-nu prea ii place laptele HA(eu l-am gustat si are un gust oribil) dar deocamdata suntem inca in faza de schimbare treptata inca il mai conbim cu Humana 2 vreo 2 zile daca nu-l o sa-l accepte asta e nu stiu ce voi face
si eu am patit la fel cu Antonia s-a invatat leganata pana la 5 luni adormea singurica in patut si nu o leganam niciodata acum de cand cu dintii mai mereu vrea leganata,plus ca dorme pana la 3 dim in patut si dupa daca nu o iau cu noi in pat nu vrea sa mai doarma a prins la unghie fata

Dandusa-tinem pumnii pt maine

Teutz-Alexia

fug sa facem baita

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 8
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

multumesc de raspunsuri referitor la dovlecel si carne.

Donia, si aici e o vreme, minunata de 2 zile...nu mai e asa cald..vanticel cat trebuie...azi am fost la picnic in parc, nu ne venea sa mai plecam . voi v=ati luat abonamente la Marineland ?

a_deju dragutz motanul la soare!!! bine macar ca sta in scoica ..a mea nu mai sta ...bine, nu mai sta nici cum ...dar asta e alta poveste...
asiza, baga freza de Denis aici...cred ca si eu tund fata ca are un motz, zice ca e Woody Woodpecker!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ia uitati ce-am facut noi azi !
dati sonor !

www.tagged.com/video_player.html?vid=321641&uid=3130362805" target="_blank">aici

si www.tagged.com/video_player.html?vid=321681&uid=3130362805" target="_blank">aici

si www.tagged.com/video_player.html?vid=321741&uid=3130362805" target="_blank">radeeeeeem

dianocica ete flori
ba nu crezui babili,spusesi si io tocmai ca am motiv sa le spui ca la noi nu functziona!
sa vezi ce-si suge Sofía degetul mare de la picior,mama mama ce flencane la el cu zgomot ! uffff,domnisoara mare ...
ktrinel multi inainte,sa fiti fericiti !!!!!!
aka

quote:
fetele, majoretele astea nu va aduc aminte de alte vremuri...de exemplu de gravidute, incurajari, nastere...abia astept sa vad prima mamica de fulgulet curajoasa.

eu vreaaaaaaaaaaaaaaaaau ..dar mi-e lene...
mai sitit cand spuneamca mi-e lene sa nasc? si asa a fost,am anscut tarziu,si USOOOOOOOOOOOOOOR.DE LENE!
acum vreau al doilea copil ,dar mi-e lene saaaaaaaa mi-e lene saaaaaaaaa aoleeeeeeeeeeu,ma fugareste simi-e lene saaaaaaaaaaa
dandusaaaaaaaaaa URA URA HAI ! URA URA HAI !!! BAFTAAAAAAA!
DANUTZ
e interesanta asigurarea aia pt studii(desi ce-i fac daca nu-i place carteaaaaaa?) dar zici ca s epoate ridica o suma anume la 18 ani..
e misto ideea,cam cat se da pe an?
sa ma interesez si pe aici ce exista.
noi avem de viata,pe casa,pe la la la..nu mai stiu ...

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare fetelor!

Sunt franta dar nu se poate sa nu fac galerie pt Dandusa

HAI DANDUSA! HAI DANDUSA!

Bafta multa! Te asteptam cu visinata

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)

Mergi la inceput

dianocica, si mie mi se par nectarinele o "inventie" ca sa zic asa...la fel ca minolele, tangerinele, clementinele..etc...lasa frate piersica si portocala in pace...unele nectarine sunt bune, la gust, dar majoricatea intradevar au un gust de plastic.nici eu nu i-am dat pana acum, dar poate incerc...

aelita, multumim de urari!

Mergi la inceput