Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 27
Teutz spune:
Auras, Aka, Bambo, multumim mult pentru urari! 
Bambo, la multi, multi ani fericiti de casatorie!
Aka, dupa ce am pus majoretele sa danseze pentru Dandusa, m-a apucat nostalgia si m-am dus si am mai citit de pe la odisee. Adevarul e ca mi-e dor si de perioada aia. Abia astept sa am burtica din nou!
A_deju, poze indecente, aa? Motanul cu mana la pampers! Frumos, frumos! Are niste ochi super motanila!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
dianocica spune:
am revenit.
cu povesti gramada da' mai intai sa incepem cu inceputul, adica cu raspunsurile ![]()
ktrinel dr ne a recomandat (datorita stomacului sensibil) dovlecelul, brocoli si mango, ca cele mai usor tolerabile si cu risc super scazut de alergii.
mirona BETON pozele la piscina. bravo!
anateo noi de abia maine incercam iar , acum cu mar copt. deocamdata avem 6l+1sapt si nimic in afara de tz. 
auras bravo si voua, sunteti pe drumul cel bun. ma bucur mult. 
laura
la 2 ani descoperit?!?!?! incredibil
lavinia bine ca ati scapat. pupici lui mihaitza luptator
somleac cum adica crema la putulica? (omulet cu ochii iesind din orbite)
bogdana auzeam la tv de vreo 47 de grade in nord estul indiei...
voi unde sunteti acum? (scuze, n am retinut...)sper ca nu acolo...![]()
hai ca mai
si mai bag...
diana si david 03.12.06
"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji
a_deju spune:
bambo, felicitari, la cat mai multi, fericiti!!!!
ralumat, ura! (si la gara :)) sau la masina.. la orice vreti voi! ideea fiind ca abia astept!!)
teutz, ![]()
am culcat blanosu', ma duc si eu acuma.. imi iau frumos una bucata cana cu iaurt, una bucata pachet de biscuitari si ma bag la o exorcizare.. sau un grudge.. sau un house of wax... filme de-astea bune, de ma urmaresc pe mine :))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
outside of a dog, a book is a man's best friend (..'cose inside of a dog it's too damn dark to read..)
Laura13 spune:
salutari mamici!
ne-am intors si noi din deplasare... totul a fost SUPER... ca la mama acasa!
de citit n-am citit decat pe super diagonala, dia a venit we... n-ai gasit minge?![]()
dandusa bafta maine!
poze n-am apucat sa vad dar recuperez eu maine!
avem si noi o problema.... lapticul meu e pe duca, adica nu ii mai dau decat 2 mese de san la 18 si dimineata la 6, seara la culcare servim bibe. intrebarea mea este: sa ii inlocuiesc si masa de la 18 si sa "pastrez" lapticul meu pt seara la culcare? daca da, pls da-ti idei de meniuri pt ora 18. ma gandesc la branza calcica combinata cu.... fructe? tot fructe? ma rog... astept sa vad ce pareri aveti.
intre timp nu am introdus nimic nou, maine vreau sa ii dau ou..... sa vad.
cam atat de pe la noi.... poate reusesc sa pun si eu niste poze noi mainme
acum fug la nani ca sunt distrusa de oboseala!
va pupic!
somnic usor!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Teutz spune:
Dianocica, bine ai revenit! Asteptam sa ne povestesti, eventual si niste pozici. 
Teutz
de
Poze Alexia
Teutz spune:
Laura, bine ai revenit si tu! Si lapticul meu e pe duca. Tot de doua ori o alaptez si eu pe Alexia, la prima masa a zilei (8-9) si seara, la culcare. Seara ii mai dau si biberon, ca nu se satura cu ce suge de la mine. Ma gandesc ca masa de la ora 18 oricum trebuie sa o inlocuiesti la un moment dat, asa ca mai bine ii dai tzitzi inainte de culcare. Zic si eu. Cu ce sa inlocuiesti masa de la ora 18? Habar n-am. Aici trebuie sa raspunda mamicile mai avansate cu diversificarea.
Teutz
de
Poze Alexia
a_deju spune:
laura, desi eu nu sunt "pro" metoda "pastratul laptelui" (..pt ca parerea mea sincera este ca nu pastrezi, ci incet incet reusesti sa pierzi si putinul pe care il mai ai, pt ca lactatia este stimulata prin supt, nu prin "pastrat"....), ai putea inlocui masa cu cereale... merge si faza cu branza, calcica sau cum doresti :) (hai ca ma prinsei in off side si cu asta, ca si cu branza calcica am io ce am... adica na, nici calciu' asta nu e deloc util daca e prea mult...)
outside of a dog, a book is a man's best friend (..'cose inside of a dog it's too damn dark to read..)
asiza spune:
...am tuns copilu'...
...
Noapte buna!
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
a_deju spune:
haaaa... asiza.... pai vii cu de-astea si ne lasi in "noapte buna"????? poze, auzi ???!!!??? haidi, numar pan' la 10 (un'... doi.... trei..... ) :))