Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Si dc tot am intrat am vazut supeeeer filmulete lui Aelita. Super, super mai ales ca sunt cu marile mele iubiri - bebei si catei.

quote:
Originally posted by Ktrinel

bambo, si noi am implinit azi un an de la casatorie!!! ce coincidenta! nu erai pe forum anul trecut pe vremea asta? ca eu stiu ca le=am zis fetelor de nunta .

Bamboletta, Ktrinel la cat mai multi ani. Sa fiti la fel de fericite si in continuare si cu tot asa multe impliniri ca si in anul care s-a scurs. Noi facem 10 anu' asta.

A_deju imi pare rau ca ati trecut prin experienta urata cu atelele. Oricum ma bucur ca motanu' si-a revenit si e fericit fara.

Teutz sa-ti traiasca puiul, sa creasca mare si sanatos si sa va aduca numai bucurii.

Mirona super pozele si filmuletul de la bazin. Mi-au placut mulajele(manuta + piciorusul)

Dianarus te cred ca ai avut emotii la serbare. Ma bucur mult ca s-a acomodat bine la gradi Ianis si ca la serbare a fost vedeta.. Din toamna incepe si Di gradi si am niste emotiiii.

Auras mai topit cu poezia lui Kiki.

Si acum despre noi. Cu diversificarea stam binisor, adica am inceput si supica(i-am pasat de la inceput si putin morcov in zeama) pe care vad ca o accepta destul de bine in comparatie cu fructele unde trebuie sa ducem lupte seculare ca sa manance cateva lingurite. Asta e, tot inainte mandri pionieri. Acum fetelor am si eu o intrebare dupa cat timp ati introdus si masa a 3-a . Nu ca m-as grabi dar sa stiu si eu cum sa-mi fac planul in continuare.
In alta ordine de idei am fost si noi la plaja in we, apa e super, Di a facut baie cu tati si eu mi-am balacit doar putin picioarele. Poze n-am inca, dar promit sa pun curand.

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ktrinel si Bamboletta, felicitari pentru aniversarea casniciei! La multi ani fericiti inainte!
Ce coincidenta frumoasa...

quote:
Originally posted by Ktrinel
voi v=ati luat abonamente la Marineland ?

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

Da, serios! Pai costa destul de mult altfel, cam 120 pentru 2 adulti + Roxana, iar cu numai 15 dolari in plus am facut abonament. Si e o afacere tare buna, avem ce face acolo... parc de distractii plus animale, mai un picnic, e superb!

a_deju, am vazut pozele cu imblanitu' mic, ce fain dormeau puiutii la plaja... si sa-mi arati tu cu mana pe poza unde are copilu' talus valgus, ca mie mi s-a parut foarte normal. Sau s-a vindecat dupa o noapte de atele...

asizo, ce-ai tuns soro la Denis? Ia sa pui poze cu "inainte" si "dupa". Po-ze! Po-ze!

Gata, m-am dus la nani.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza,
Incep prin a ura La Multi Ani fulguietilor din zilele de 7,8,9,10 si 11 iunie....
Apoi.. sa vad ce am retinut din ce am apucat sa citesc la cafea in aceasta dimineatza
Bambo, si noi sintem pe NAN2 HA, l-am obisnuit usor, usor pe Luca cu el; deh, ma feresc cat pot de alergii... o sa facem si noi acel test, desi inca se spune ca doar dupa un an se pot face testele cu adevarat relevante..... va pupam cu drag
Cleopciu, bine ai venit printre noi; Daria este o frumusete cu ochi superbi....
Dianarus, abia astept sa va cunosc.... si sa-mi recite si mie Ianis ceva
Danutz, ce mai faci? cum e cu jobul? vin in iulie la Bucuresti si sper sa ne cunoastem
Asiza, sa stii ca eu voi merge la piscina peste vreo 2 sapt cu Luca; ma descurc eu cu el cumva... vii cu noi?
Auras, ce emotionant... iarasi ma apuca nebunia ca as vrea bebe nr. 2... noroc ca imi trece repede
A_deju, pupam motanul si pisica mama
Alexandra, Roxanica, Donia, Chinico, Ralumat, Ruxandra, Teutz, Crykett, Laura, Raluca, Dandusa, Aelita, Dolores, Dianocica, Bebinuta, Danita, Dia, si tot asa.... credeti-ma pe cuvantul meu de pioniere ca imi este tare dor de zilele cand citeam zilnic si eram si eu prezenta aici.... dar ma gandesc la voi si la minunile din viatza noastra
As mai scrie, as mai citi... dar iarasi plec pe teren...
Dandusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

'neata!!!
aelita..ce-am mai ras! ai doi pui mortali :) si sofia rade asa frumos..mor de drag :)
donia, motanu' are un micut joc de glezna la labuta dreapta, dar..pt linistea mea sufleteasca, am gasit o inga masculina (un ing, care va sa zica ).. deci o sa-mi duc pisicu' la masaj profi, si sigur se rezolva.. iar pe atele, fac ce face motanu' la pampers.. si nu e vorba de pi :))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

'neatza!

A_deju ...cu iertare fie-mi ca te-am lasat numarand aseara, dar chiar m-am dus la somnic ca eram zombie deja...plus ca...inca n-am poze...l-am tuns asera la 8.30 si la 9.00 era deja la somnic, asta dupa imbaiat si papat...astazi voi presta si va arat si voua pe sumolica al meu ...

Ktrinel, felicitari pentru implinirea unui an de la casatorie! ...chiar imi aduc aminte anul trecut pe vremea asta cum impartaseai experienta asta si cu noi...si-apoi am vazut si poze...frumos...la mai multi!
Bambo, aniversare fericita si voua! ...
Yagmur, am sunat ieri la Aquina si n-au cursuri sau program pentru bebici ...as veni cu voi, dar daca apa nu e la temperatura optima, nu risc sa-l bag pe Denis!
Aelita, vazut filmulete...demential...pupam Sofia, Rex si mama...
Dianocica, bine-ai revenit!
Luly, daaaa, vrem pozeeee....
Vazut si motan la plaja! ...

Revin cu poze...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

asiza , abia astept sa vad poze :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Buna dimineata! Cafeaua e pe terminate, somnicul lui David la fel...sper sa prind cateva randuri.

Dianocica, bine ati revenit! Baga te rog impresii despre scaunul de masina- cum s-a comportat?A transpirat d in el? A dormit bine? A meritat banii? Si acum....te rog, repeta pentru o baba cu memoria de gaina: Brevi era? Ce model? Si de unde l-ati cumparat? Astept cu infrigurare sa-mi bage indemnizatia si investesc si eu in scaunel, ca scoica nu mai e buna prea mult.

Si apropo de scoica, uitati inca una din categoria "idiot mom" : inca de acum vreo 3 luni, cand am inceput noi peregrinarile prin afara Bucurestiului, am avut un fix: sa cumpar parasolar pentru geamul din dreapta spate, ca il batea soarele in ochi. Ba chiar la un drum spre Constanta am stat eu cu mana pe baza de "umbrar" Abia aseara mi-a trecut prin cap ca, fiind set cu carutul, ar putea sa functioneze la fel: adica acel coviltir de soare sa se miste si mai la mijloc, si in fata, astfel incat sa-i tina umbra. Ei bine, asa era! Acum e prea tarziu....baiatul s-a obisnuit sa priveasca pe geam, asa ca nu-i mai pot face umbra cu coviltirul, decat cand doarme.

Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a sasea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Neata! Daca nu a scris nimeni meniul zilei, azi il propunem noi:

Meniul zilei:

8.00-8.30 - lapte
11.00 - masa de fructe: fructe la borcanel Hipp sau mar + piersica + 2 biscuiti
13.00 - lapte + somnic de 2 ore
16.30 - piure de cartofi + 1 buc. ficat pui
19.00-19.30 - cereale Milupa - 4 masuri
20.30 - lapte
Noaptea mai bea lapte pe la 02.30 - 120 ml.

Pupici,
Simo si David(9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

buna dimineata, ce lipsita de somn ii viata (de mamica...)!

scaunul e maxi cosi tobi, are nota 10 de la mine, s a comportat exemplar. sunt cam morocanoasa acum dar revin cu detalii

diana si david 03.12.06

"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

deschid eu capitol nou. o sa dureze ceva ca merge netul prost

diana si david 03.12.06

"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji

Mergi la inceput