Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

noi am facut la euroclinic asigurarea, de fapt interamerican e societatea de asigurari, avem cate un card si un nr pt fiecare dintre noi, inclusiv bebe alexandra, si e 2 milioane juma pe luna in total.acopera destul de multe polita asta, nu am simtit nevoia de una mai complexa, desi speram nici pe asta sa nu o folosesc mai mult decat pt un control anual.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by chinico

intai una bucata intrebare urgenta, apoi dusulescu si apoi revin la citit, poate poate stie una dintre voi...

ii pocnesc incheieturile ca unei babe.
care poate fi cauza???

ca pana luni cand merg la doc...o sa mor...

Beatrice (13.12.2006)

...de ce incheieturi vorbesti?...,este important,deasta te intreb...Acuma' nu vreau sa te pun pe ginduri ,dar mie mi-a spus la controlul de sold ca ,daca ii troznea incheietura de sold...,era displazie...,dar daca mai sint si alte incheieturi...,minute...,picioruse...,nu stiu ce ar putea fi...La noi,astia mariu,cica este lipsa de calciu cind troznesc toate cel...,dar la bebelusi...,nu stiu sa-ti zic...,hai te-am lamurit...

Fug sa mai fac ultimele ore de condus ca de invatat ,am invatat de m-am rupt...,miine dau examenul si galerie tot nu am...,Dianocica m-a amenintat ca vine...,m-a lasat cu ochii in soare...,mai ramin motanul,Elisa si Adinuta...,sa-mi faca galerie...si io' care ma gindeam ca lasam copii la gradinita si fugim sa ne machim...,sau poate nu...,aflu miine si va spun...

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

uite aci galerie, Danduso!!!!!

Haaaaaaideeee Daaanaaaaa, haide Danaaaaa!!!!!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by dandusa

quote:
Originally posted by asiza

...ne iese pe naiba ca mi-a scuipat si dovlecelul, ba s-a si pus pe plans......

www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Cum i-ai dau dovelecelul?Simplu,sau amestecat cu celelalte legume?Noi de ex...,asa il mincam...,amestecat cu toate celelalte...,vreo 10 la numar...(cartof,morcov,ceapa,rosie,salata,telina,pastirnac,ardei,dovlecel si carnita),le tai in bucatele mici,le fierb , le mixex si gata supica...,moare de placere...,asta o maninca cu pofta de fiecare data...
Pupam Denis ,ginerele meu frumos

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

ho ho hoooo....stai asa ca noi suntem la inceput, intr-ale testarii!...da' invingem noi cumva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Azi se implinesc 6 luni de cand a aparut minunea mea, Alexuta, in viata noastra!! Sa fii sanatoasa si sa cresti mare, sa fii fericita si norocoasa, iubita mea scumpa si cumintica!
La multe lunisoare si celorlalti sarbatoriti ai zilei!
Tudor Matei de Bebyta
Delia Ana-Maria de Lory32
Radu Ioan de Nanuk
Matei Cristian de Irinabr
Alessia Elena de Miraco

Aelita,Danutz, multumim!!!
Auras, tare imi place cand povestesti de comorile tale! Uite de-aia mai vreau eu o fetita, mai!
Asiza, imi pare rau ca Denis nu vrea nici dovlecel. Sunt convinsa ca il va accepta pana la urma. Si la noi diversificarea inainteaza cu pasi de melc lenes! Rabdare si... rabdare!
Dandusa, BAFTA multa maine la examen! Tinem pumnii si facem galerie! Haide Dana, haide Dana!!!!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

auras, cred ca ai dreptate... o sa incerc sa i le bag in biberon... ca dupa ce s-a facut bine nici cerealele nu le-a vrut cu lingurita, i le dau tot in biberon... dar nu cred ca e din cauza asocierii cu nurofenul si antibioticul, ca numai o data i le-am dat cu lingurita, in rest din seringa .. dar cine stie? trebuie sa incerc, ca altfel o iau razna, ca nu se poate sa-i dau numai lapte si cereale, ca deja asta manca de 2 saptamani...
legumele i le-am dat exact in combinatia care-i placea cel mai mult, si tot nu le vrea... nici pe alea de la borcan mixed vegetables de la hipp nu le vrea, desi ii placeau ... iar fructele nu le vrea nici cu cereale, cu nimik
mai perseveram....

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Hai Dandusa!!!
De machit ne machim maine sigur...uite ce sigura sunt eu ca iei permisul!!!
Aelita, exista n-spe feluri de asigurari pt bebe, io de aia am intrebat sa vad ce fac altii si sa-mi dea idei. Chris se pare ca are una care acopera nevoi medicale si spitalizare (D-ne fereste, dar mai bine sa fii pregatit). Pe mine m-au incantat alea de bursa privata, adica cotizezi nu stiu cat pe an, si cand bebe are 18 ani, optezi sa-i dai banii adunati + dobanda toti odata sau anual timp de 3-4-5 ani cate o suma. Adica, ma gandeam ca daca el o vrea sa-si faca studiile pe la Harvard sau UCLA, macar sa fie niste bani pusi deoparte pt asta. Sau daca nu o sa vrea sa studieze si vrea sa o puna de o afacere, macar sa aiba ceva banuti pt inceput. Ei...si aici e faza cu riscul...cica daca mie mi se intampla ceva in timpul asta (deces, accident sau pur si simplu nu mai pot sa-mi permit financiar), atunci contractul merge mai departe, platit de cei de la asigurari, iar bebe oricum beneficiaza de banuti la sf perioadei.-asta se cheama asigurare pt platitor! Numai ca ei considera ca o persoana care are ceva probleme de sanatate e cu risc mai mare de a fi in imposibilitate sa cotizeze, si atunci ori aleg sa nu mai faca deloc asigurarea de viata (adica sa ramana doar banii cu care cotizezi tu) ori platesti o suma mai mare anual, din care o parte fixa este ce cotizezi pt bursa si restul este ce platesti pt asigurarea de viata! Sper ca am fost explicita, nu ma pricep sa le spun altfel!!!
Cum zicea si Auras_v, as putea sa fac polita pe numele tatalui lui Rares, numai ca noi nu suntem casatoriti si ma gandesc oarecum in viitor, ca o sa vreau sa tin eu in mana platile si nu sa depind de nimeni cu nimic!
Si uite asa tre sa ma duc la analize, fiindca altfel nu prea vad cum sa fac...de aia am intrebat de polite, sa vad la ce alte alternative v-ati gandit voi!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare fetelor,
vad ca ati abandonat repede Meniul zilei. Il postez eu azi:

Meniul zilei:
dimineata - lapte
masa de fructe - 2 nectarine blend-uite
masa de pranz - 4 masuri cereale Milupa - cereale cu biscuiti
masa de seara - mamaliguta cu branza calcica si fff putin UNT - completare pireu de legume cu carne de vita
masa de seara tarziu - lapte

sunt fff curioasa daca papa mamaliguta - este pt prima data cand incerc.
pupici

P.S. pumnii stransi pt Dandusa.
pentru sarbatoritii zilei.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI,VII, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani Alexuta de Teutz, felicitari pentru prima jumatate de an! Sa cresti mare si sa fii bucuria lui mami si tati!

Eu sunt pe fuga, dar am citit tot, insa nu prea am timp sa raspund ca ma asteapta familia. Mergem iar la Marineland, ca si ieri... probabil o sa ne mutam acolo... cel putin in week-end-urile cu soare.

Ktrinel, o sa caut si eu un Walmart pe aici ... poate o sa am norocul sa gasesc, nu stiu...
Aici e o vreme superba, vreo 25 de grade, o nebunie, mai rar asa ceva, nici prea cald, nici umiditate, nici vant.. (asta dupa ce vineri au fost 32 "feels like" 41!!!)
Iar sugestia mea cu dovlecelul se cheama... borcanel. Mai mult de atat nu ma duce capul... eu cred ca asa voi incerca in primele luni, pana o sa accepte binisor mancarea... macar nu ma mai chinui cu fiertul, pasatul, spalatul vaselor pentru 2-3 lingurite si alea scuipate pe jumatate.
Cleopiciu si kikineata, felicitari pentru ma-ma! Si la mai mare!
danita, receptionat, adeziv, mobila... chip in taci!
asiza, noi tot la cereale, dupa cum avem timp si chef... mai o masa zilnica, mai doua, relaxare mare, tzatzul sa traiasca!
auras, pupa fetitele tale minunate din partea mea! Sanatate lui Bubu! Lui Cristi i-a cedat febra dupa 2-3 zile, sper sa treaca repede si la voi
dandusa, ai galerie si de pe continentul asta, succes! Am tot vrut sa te intreb, Claudiu prin ce ape se scalda? Insule tropicale, Mediterana...? Sa stim si noi sa visam cu ochii deschisi...
Mirona, dupa ce am intrebat de piscina am vazut ca tu deja povestisesi mai pe larg. Probabil in week-end e mai aglomerat, e cam aiurea cu copilul de 5 ani amestecat printre bebelusi. Si la noi sunt mai multe grupe concomitent, dar stau profele cu ochii pe copii si nu risca nimeni sa se trezeasca cu vreun copil in cap:)

Gata pauza de cafea, ma duc ca ma ia omul meu de cosite...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Donia, multumim frumos pentru urari!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput