Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

danutz noi am facut o polita de asigurare la ING pt kiki inca de cind era ea bebe ...nu cred ca voi putea face una si pt anca asa ca voi merge pe maririle maxime pt a avea un plafon cit mai mare ...de fapt asa am facut si pina acum , la fiecare aniversare de polita am mers pe max ...ma gindeam la tine , daca in urma investigatiilor se stabileste un risc mai mare pt tine , desi nu cred , ai putea sa faci asigurarea pt sotul tau ...nu cred ca are rost sa platesti in plus ...oricum cel mai bun sfat ti-l poate da agentul de asigurari ...sa ne mai spui ce ai facut ...pe mine ma bate gindul de polita pt pensie privata dar cred ca in septembrie voi discuta cu tipa de la ing si oricum cred ca o voi amina pina cind ma voi intoarce si eu la serviciu
dia nu cred ca ai motive sa o iei de la capat cu 1-2-3 lingurite ...oana le tolereaza foarte bine , nu are probleme cu gigestia legumelor , problema ei e ca nu le mai vrea ...ma gindesc ca ar trebui sa faci alte combinatii de cit pina acum ....sau poate are ceva impotriva linguritei ...in prima perioda de regim i-am dat ancutei numai morcovi orez si banane si lapte hn si ca sa o pacalesc ii pasam morcov+ orez ,orez+ banana si la puneam in biberon cu tetina x ( am mai marit eu X cu forfecuta) ...cind am introdus si carnita , mar copt , alte radacinoase am trecut la lingurita ...poate ai sa rizi dar dupa ce am cumparat un snop de lingurite de silicon si de plastic am ajuns sa-i dau cu o lingurita de la panadol pe care o aveam mai demult ...are o cupa de 5 ml si una de 2,5 ml ,e alba si nu are margine ridicata , acum panadolul are seringuta ...cu lingurita aia maminca foarte bine ...poti sa incerci si tu cu biberonul , macar vezi daca ii plac sau nu legumele si fructele ... si inca ceva , cred ca bubu a mea asocia lingurita cu antibioticul care era f f amar , desi antibioticul il dadeam cu seringa ...succes , stiu cum e ....cred ca a-deju zicea , sau altcineva "ati vazut adulti care sa bea doar lapte?"...doar ca pina cind ii diversificam ne cresc noua peri albi ...bine mai era cind mincau doar laptic

kiki intr-adevar o iubeste foarte mult pe bubu , de multe ori o sufoca cu dragostea ei , iar cind imi da astfel de dovezi de iubire ma face sa ma simt implinita ....cind eram insarcinata cu kiki nu o data m-am intrabat daca voi fi o mama buna , daca ii voi putea oferi copilului meu tot ce are nevoie , daca voi sti sa o cresc frumos ...acum cind la vad pe amindoua cum se privesc fericite una pe alta , cum se joaca , cum imi sare bubu din brate cind o vede pe kiki venind de la scoala si cum alerga kiki sa o imbratiseze sunt fericita ca sunt mamica lor

si pt ca la noi nu e totul chiar atit de roz precum pare , sa va pun si voua ....dupa trei sapt de regim ma pregateam sa-i introduc laptele ancutei si ce credeti ?...de vineri noaptea a inceput sa faca febra 38 -38,8 ...nu tuseste , nu-i curge nasul , kk bun , maninca la lingurita ...ieri l-am sunat pe dr dar nu l-am gasit , nici dimineata asta n-am dat de el ...deocamdata panadol si nurofen alternativ ...presupum un rosu in git

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

desiree nu pre imi vine a crede ca dovlecelul da scaune moi ...dr de la colentina il recomanda in dietele ce se tin dupa enterocolite , asociat cu morcov si alte radacinoase ...dar paza buna trece primejdia rea asa ca ai dreptate , ii dai putin cite putin si vezi cum il tolereaza
kikineata si noi avem aceesi problema cu somnul ...seara adoarme singura dar ziua n-ai sa vezi ...unde-s vremurile cind o puneam in patut si adormea singurica ?...acum ziua adoarme numai plimbata cu carutul in jurul blocului si rareori prin casa
a-deju ce bine trebuie sa se simta motanelul fara atele ...ma bucur pt voi ca aveti nopti bune si sunteti veseli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

pupici de duminici !

donia pupic de acasa ! daca iei niste adezive ....ia-mi si mie pls vreo 2-3 sa am mobila la camera noua a lui bb :)

a_deju : trebuia sa le incercati ! asa ati vazut ca nu merge si gata ....

miro: sunt invidioasaaaaaaaaa pe tine din 2 motive : unul ptr kara cea frumo si 2 ptr bazin si innot ! ;)

dianarus: pupici la baieti ! ma bucur ptr succesul de la serbare ! sunt ok ? tusea ?

yagmur : pupici la voi de la noi ! dor de voiiii

doloresssssssssssssssssssss !!!!

asizoi : ce papati azi ? dovlecel ? morcovel?

dianocica : pupicei !!

raluca : pupici la adinel si o baie pe cinste ptr P :)

chris80: pisicica frumusica ........ pupici

ieri am fost la party :) N-a schitat un zambet si a adormit in glorie cand sa plecam . cand s-a trezit s-a uitat in preajma si cand m-a vazut doar pe mine a ras complice . de fapt s-a trezit ca mi s-a spart un balon :))

pupici ca ma striga caisele si branzica de vaci :)

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Kikineatza, mersi de sugestie, dar de la bun inceput am cumparat DOAR din piata de la tarani, morcovel cu frunzulite verzi, patrunjel tot asa, idem si la dovlecel ...acuma suntem pe dovlecel de ieri, inca vreo 3 zile cred si apoi bagam morcovel in dovlecel incet incet...poate asa ne iese...

Danita, asadar...mergem inainte cu dovlecel...pupicioi grasi la toti!
Donia, voi tot cu cereale la 2 mese sunteti? Pe unde va plimbati in week-endul asta?
Auras, ce m-ai emotionat povestind despre comorile tale...si eu mi-am dorit mereu 2 copii cel putin, dar nu prea cred ca ne mai incumetam...vom vedea cu timpul...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

frate aici e o caldura.......pe acolo cum mai e?

dbunny, chinico, cristina_l, sbogdana, donia, strainezelor, ce faceti?e cald peste tot?

caldura mare, nenicule, caldura mare...

Beatrice (13.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

...ne iese pe naiba ca mi-a scuipat si dovlecelul, ba s-a si pus pe plans......

www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by asiza

...ne iese pe naiba ca mi-a scuipat si dovlecelul, ba s-a si pus pe plans......

Cum i-ai dau dovelecelul?Simplu,sau amestecat cu celelalte legume?Noi de ex...,asa il mincam...,amestecat cu toate celelalte...,vreo 10 la numar...(cartof,morcov,ceapa,rosie,salata,telina,pastirnac,ardei,dovlecel si carnita),le tai in bucatele mici,le fierb , le mixex si gata supica...,moare de placere...,asta o maninca cu pofta de fiecare data...
Pupam Denis ,ginerele meu frumos

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by auras_v

m-a topit kiki aseara ...o lasasem cu ancuta si m-am dus sa-i pregatesc biberonul , cind m-am intors ii cinta ancutei un cintec de leagan:" nani nani puisor ,
tu esti cel mai frumos vis
care l-am putut avea
ingerasiii te-au trimis
la mamica mea
tu esti cel mai frumos vis
pe care l-am putut avea,
surioara mea"

AURAANCA-ALEXANDRA ( 21-11-2006)si CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA

site fulguleti

Kiki este o minunatie ...,ce mamica fericita trebuie sa te simti...,offf...,foarte emotionantPupam si noi fetele dragutele...

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

danutz polite de asigurare la bebelusi,la ce te referi?
probabil sa ne facem noi asigurare si sa mosteneasca ei in caz de ,sau?
el nu e mostenitor oricum?
sau cum?

S.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ralumat

Buna dimineata!

Inainte sa se ingrijoreze constantencele ca nu ma vor mai recunoaste, trebuie sa dezmint informatia Ariadnei, desi taaare mult mi-ar fi placut sa fiu eu. Nuuuuuu, nu am slabit deloc. Tot 96 de kg afisez cu nesimtire (m-am vazut ieri intr-o oglinda din Mall, in timp ce devoram o inghetata ). Am inceput Superdieta acum ceva vreme, dar nu m-am tinut. Si bineinteles, in fiecare zi "incep cura". Din pacate, la noi in familie necazurile nu au disparut, ba din contra....parca cineva vrea sa ma verifice cat pot duce. Iar eu pe fond de stres....mananc! Nu va zic ce si cat, ca va ingroziti.Luni mi-am facut o programare la doctorita aia homeopata, sa vedem daca putem rezolva mai multe afectiuni, printre care si obezitatea asta....dar nu cred ca va pot da vesti "fotomodelesti" prea curand.

...deci vii sau nu?...,cind mai exact...,nu ne tine in suspans...,hai repede sa o prinzi si pe Raluca...si sa o punem de gradi odata...,ce zici...,va bagati?!?...
...in alta ordine de idei...,mama lor cu oglinzile astea...,stii ca le fac special sa te arate mai "bine"...,nu le baga in seama...,dai cu inghetata inainte...
...offf eu la stres si suparari,slabesc...,vazind cu ochii...,mai lasa-le naibi si mai lasa-i naibii...,nu te mai supara ca siguuur nu merita...(io' vorbesc...)...,ce usor este sa dau sfaturi...,hai la mare sa ne delectam...,ca eu mai stau putin si vin la capitala,bai nene...

Luna 6-a,a Crinutzei

Mergi la inceput