Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Sa creasca mari !:

Tudor Matei (bebyta) -la 10:25 implineste 7 luni !

Delia Ana-Maria la 23:15 implineste 7 luni!

Radu Ioan - la 11:20 implineste 7 luni !

Alexia Iarina - la 10:00 implineste 6 luni!

Matei Cristian la 11:50 implineste 6 luni!

Alessia Elena (miraco) - implineste 6 luni!
(LA MULTI ANI, MIRACO ,A FOST SI ZIUA TA ACUM 3 ZILE ! SA FII FERICITA! )

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

NEATA !!!

Nu prea vad tastatur ,acum m-am trezit sa va scriu repede ca dupaia plecam la gratar ,Dariuca s-a cam foit toata noaptea si sunt cam somnoroasa...
A_DEJU ,multa sanatate fulguletului si eu cred ca isi va reveni cu masaj...
DIA poti incerca sa amesteci cerealele cu fructele ,ieri i-am dat banana cu mar si nu a vrut si dupaia i-am pus cereale (mar cu morcov)si nu mai putea dupa ele...

AURAS pupici lui KIKI ,ce poezioara draguta ,ma topit si pe mine....
KIKINEATA SI Dariuca mai zice ma-ma si nu mai pot dupa ea....FELICITARI!!!

MIRONA ,am vizionat poze si filmulet ,ce dulce e si noi vrem...

V-AM PUPAT ,VA DORESC O DUMINICA MINUNATA!!!
AM fugit sa facem bagajele !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

La multi ani pentru sarbatoritii zilelor de 8, 9, 10!!!
Dianarus m-a emotionat tare tare povestea cu serbarea lui Ianis de la gradi! Dragul de el, ce stia el poezia...dar deh...ce greu i-o fi fost acolo cu marea aia de oameni in jur!!! Bine ca era mami in sala!
Felicitari pt gaza de Auras_v care-si iubeste surioara mult mult...astea sunt faze de alea care-ti demonstreaza cat de bine e sa mai faci un copil!!!
Pai bine mai Asizule, lipsesti nemotivat si apari din ceata pt 2 secunde si dispari la loc?!!! E frumos asa?!!! Ah da...ai cautat piscina...si eu si de pomana. Cica aia Sultana, care e tare si mare pe aici, ar fi deschis o noua sala cu piscina pt bebelusi, dar e omor nene acolo, cica programarile au fost deja facute cu juma de an inainte...plus ca cica ar fi 150eur/sedinta! Pai la banii astia ar trebui sa-i scoata inotator de performanta!!!
Deci nu am performat deloc...nu mai stiu cine zicea de un bazin pt bebelusi peste 6 luni la Stadionul National, dumiriti-ma va rog...ca io intrebai acolo si cica nika!!!
Bambo, hai nu mai fi suparici, ca sunt multi copii care sunt pe lapte hipoalergic...Asta e, sa dea DD sa fie asta singura problema a Antoniei!
Pup si ceilalti bebei bolnaviori sa se faca bine repede repede!!!
Ktrinel, nu stiu ce sa raspund la intrebarile tale, noi nu am ajuns asa departe in ale diversificarii. Dar sunt atenta la ce or sa raspunda fetele mai inaintate!!!
As vrea sa readuc in discutie o tema mai veche (daca nu ma insel, de pe vremea odiseei). Faceti la bebelusi polite de asigurare? Si de care anume? Si la ce firme?
Noi suntem in plin proces de a face una la ING, de bursa, cu asigurare de viata (pt mine) inclusa. Adika, daca io patesc ceva, atunci ING-ul plateste ratele la polita, iar la scadenta, bebe beneficiaza de intreaga suma. DAR...m-au trimis la analize...fiindca mi-am declarat bolile(Hipertiroidia, rinichii cu chisturi si miopia) si , cica as prezenta risc si ca atare tre sa-mi fac analize si in functie de aia se stabileste un cuantum mai mare pe care tre sa-l platesc pt asigurarea de viata! Cica nu e o filozofie sa nu le declari, fiindca daca patesti ceva, se cere fisa de la doctorul de famile si daca acolo apar bolile la data incheierii politei, atunci nu se despagubeste nika.
Deci astept cu interes sa vad ce fel de polite faceti voi!

In alta ordine de idei, Rares ma omoara cu diversificarea asta, sunt zile cand papa pireul de fructe fara nici un moft, zile cand mai mult de 3-4 lingurite nu vrea nici mort. Ieri am lasat un pic de pulpa de morcov in supa...si nu a mai vrut deloc supa. (pana acum eram la supa zeama, pe care o hapaia in 2 timpi si 3 miscari). Azi o sa incerc sa-i las altceva decat morcov, telina de exp, sa vad ce va face!!!
Gata, ma duc sa pregatesc minunatul pireu de fructe, azi ar trebui sa bag un pic de caisa...si apoi uscita via...directia parc!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

'neatza!

Ktrinel, eu scot samburele la dovlecel...il scobesc cu linguritza, insa ramane tare putin din el dupa ce-i scot samburii...la alte sfaturi nu ma bag ca-s cam pe dinafara si eu...bafta...
Danutz, 150 EUR/sedinta????? ..na, asta nesimtire si jaf la drumul mare!!!!!! Emigrez SIGUR!....In leg cu politele de asigurare...eu zic ca la ING e super ok...ar mai fi Tiriac...inca n-am incheiat o astfel de polita, din motive bine intemeiate, dar sigur o vom face in viitor. Te pupacesc si pe tine si pe Rares...si n-am lipsit nemotivat...c-am fost ocupata cu Denis ...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

buna dimineata! am avut o noapte frumoasa si linistita ne-am trezit frutti fresh in chiotele motanului :) de cand i-am scos minunatiile, baga intr-o veselie..
ktrinel, eu n-am scos niciodata semintele de la dovleac... nici n-as avea rabdare sa iau la puricat fiecare rondea in parte... am inteles ca oricum dovlecelul este cel mai ne-alergen dintre legume, si de-aia nici nu mi-am facut probleme cu semintele..
asiza, ma bucur ca ti-a placut e auzita intr-un film, dar...nu mai stiu in care :)) da' mi s-a parut geniala :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

outside of a dog, a book is a man's best friend (..'cose inside of a dog it's too damn dark to read..)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Bamboletta, nu ti-a refuzat Antonia laptele hipoalergic? Ca noi stam tare prost la capitolul lapte adica mai deloc si am incercat cu HA dar l-a scuipat.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Dia1609, eu nu vad rostul sa o iei de la capat. Asta ai facut-o deja pt. a testa o eventuala alergie alimentara dar incearca combinatia care i-a placut cel mai mult.

Mergi la inceput

Ktrinel, si Sara Maria papa tare bine fructe cu branza sau cereale dar sa fie fructe da??? Papa si legumele binisor rar a mancat mai putin dar la noi nororcul a fost ca accepta f bine diversificarea ca altfel facea foamea cu laptele. Tin minte ca la inceput cand am dat doar morcov a papat 20 gr apoi 40 apoi 150 si manca morcov gol ziceai ca-i prajitura. Deja cand a intrat si cartoful, dovlecelul (FARA SEMINTE), carnita in schema a papat si mai bine si mai cu pofta.
Da la carnea de vita adopt acelasi ritual dar pun si o rosie fiarta decojita fara seminte si e ca o mancarica de cartofi dulce-acrisor gustul ei preferat.

Mergi la inceput

Fetelor, e vreo mamica mai experta care stie sa-mi sintetizeze si mie Sleep no cry solutions ca noi suntem la stadiul de adormit leganata pe picioare. Macar pana apuc sa citesc si eu detaliat. Am inceput din cauza caldurii si mi-am cam furat-o inainte adormea mai tot timpul singura acum doar seara si dim dupa lapte, lapte sau nimic depinde

Mergi la inceput

Asiza, ce fel de morcov i-ai dat ca mi s-a intamplat si mie sa cumpar ce apucam sau de unde gaseam si n-avea gust deloc. Am gasit in schimb in piata morcov legaturi care au frunzele verzi sunt tineri si dulci si papa bine. Gusta si tu din morcov sau sunt morcovi mai portocalliu inchis si taranii le zic "carote adevarate" au un gust nici nu se compara cu unii morcovi care au mijlocul atat de tare ca telina si gustul fad.

Ktrinel, incearca sa pui in legume juma de mar copt si dupa ce accepta piureul din nou il scoti incet incet daca zici ca accepta fructele f bine. Si apropo de dovlecel am luat intai din supermarket din import si acum au aparut in piata romanesti se vede o mare diferenta si coaja e subtire si vanzatorilor le-am zis ca-s f scumpi...ei mi-au raspuns: "sunt trufandale"

Mergi la inceput