Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Teutz - intr-adevar ce se aude pe fundal - te cam pune pe ganduri. E o galagie infernala acolo - asta e si problema pt noi - pt Kara e prea mult zgomot si ei nu-i prea place - abia ma aude pe mine - trebuie sa-i soptesc in ureche pentru a o linisti cand o apuca plansul.
Pana acum cica nu erau mai mult de 5 bebelusi - insa azi au intrecut orice masura - au fost 9 copii - cu varste de la 1 luni pana la 5 anishori.

kikineata nu cred ca e vb de curaj - eu inot de la varsta de 10 ani. Poate intra tati cu bebe in apa - daca tu nu poti - tu stai pe margine si faci poze, preiei bebe cand se sperie - etc.
Despre tunsul copiilor - la noi din pacate nu a crescut mai mare - insa nu as sta nici o clipa pe ganduri daca am avea pleata - pe asemenea calduri nu as chinui copila - as tunde-o fara regrete. si la mai mult curaj.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI,VII, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

multam de raspuns, ieri nu am mai ajuns la net.

astept sa ajung la doc sa vedem ce spune. oricum avem programare pentru u5, si atunci o sa o intreb si de asta.

kokorinule te tzuc! cand pleci? ne iei si pe noi cu tine? ca uite asa balim dupa o tura de acasa
cum ai rezolvat cu borcanele?

aelita am vazut pozele cu sofia, e o frumoasa, sa-ti traiasca!

Beatrice (13.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Mirona, ce frumoase sunt pozele de la piscina!!!!...si eu am vrut sa-l duc pe Denis inca de cand avea 2 luni, dar din pacate, cat de european o fi Clujul, dar piscina dintr-asta nu se ieczista ...Ne-am tot stors creierii impreuna cu Yagmur cum sa facem, cum sa dregem, poate poate aflam ceva...dar pana acum nu stim sa existe un astfel de loc in Cluj!...cate grade are apa?....va pup, ca tare bine va sade in piscina...
Auras, m-a emotionat foarte tare kiki!!!! e o surioara exact cum isi doreste fiecare sa aiba, manca-o-ar mama pe ea!
dianarus, deci Ianis a fost in loja!!!!! ...bravo, baiat curajos...ce daca el e mai mic si e mai nou p-acolo...sa vezi tu cum i-o intrece pe toti....

Sanatate multa multa multa bebeilor bolnaviori!!!!

Cleopiciu, bine ai venit! Am vazut si eu pozele cu minunea ta...e dulcica foc...si ca tot veni vorba de poze...am vizionat si poze de Sofia de Aelita...doamne, ce ingeras de fetita!!!!! Sa-ti traiasca, Aelita!

kikineata, felicitari pentru MAMA!...si Denis a spus intr-o noapte, suparat fiind, MA-MA, asa printre lacrimi...m-a topit, dar sigur n-a fost constient...de atunci nimic...mai asteptam , mai asteptam...
Desiree, cum merge cu diversificarea? Hai, detaliaza...i-ai dat cartof cu dovleac? in ce stadiu esti?...noi am facut o pauza de 3 zile de la morcovel si azi i-am dat dovleac pasat cu putina zeama. L-a mancat, dar nu era extaziat! Oricum, voi insista mai mult de data asta si sper sa accepte legumele.

aaa, inca ceva inainte sa plec: aia cu dogu' si cu booku' e bestiala...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by asiza
Desiree, cum merge cu diversificarea? Hai, detaliaza...i-ai dat cartof cu dovleac? in ce stadiu esti?...noi am facut o pauza de 3 zile de la morcovel si azi i-am dat dovleac pasat cu putina zeama. L-a mancat, dar nu era extaziat! Oricum, voi insista mai mult de data asta si sper sa accepte legumele.

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

deci:

dupa "reusita" cu morcovelu,in toate variantele,am zis sa facem o pauza de cateva zile de leguminoase..si abia maine ii voi da CARTOF pt inceput doar o lingura doua de cartof fiert, apoi a doua zi sa ii bag dovlecel, dar foarte putin; mammicile pe aici mi-au zis sa am grija cu dovlecelu sa nu fie mult ca da diaree; ma rog; o sa ii dau, ca daca ma iau dupa toti nu mai ramane nimic de probat si trec direct la gulas cu carne ...deci,fac proba si vin sa povestesc; eu morcov fiert ca leguma de baza nu ii mai dau ca nu mi l-a acceptat deloc, si sucul il bea cu nabadai..daca nu vre muschiu lui?
deci singura masa cu adevarat pretioasa e cea de fructe care inca nu a inlocuit tzatz in totalitate dar papa foarte bine si ii place

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

a, si tot apropo de ce mai spun mamicile, una azi in parc, o cunostinta a maica-mii, am intrebat-o cum a facut ea diversificarea la copchil, care acum are 8 luni, si stiti ce mi-a zis: ii dadeam painica muiata in ciorba de-a noastra si intrucat e mamica responsabila ea nu da zahar la copil, ii punea zaharina in mancare ca sa fie dulce..sau MIERE DE ALBINE! si ma uit spre copchila zic sa vad ceva semne de alimentatie nashparlie si nu am avut ce sa vad mare lucru ca era "flausata" toata saraca fata la 25 de grade, avea strampi grosi si chilot pe deasupra si o rochie lunga si groasa, si caciula in cap si maraia ( cred ca de caldura)
in gandul meu: io-te de la cine cer eu sfaturi !

desiree si bebe Octavian

Ploaie de stele;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Noi suntem bine,am vb cu pediatra si trebuie sa renuntam la lactate,de acum o sa bea laptic HA(care are un gust oribil)
Antonia e tot mai activa de cand a descoperit ca se poate ridica sus la patut numai in picioare sta

Kikineata-felicitari pt "MAMA"abia astept si eu momentul

Mirona-super pozele de la piscina vrem si noi

Aura_s-tare scumpa Kiki

Dianarus-ma bucur ca a fost ok la serbare,ai baiat mare si curajos

Pt toti sarbatoritii

gata fug la somnic n buna

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 8
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

dianarus,haha parca-i vad,din cum povestesti,pe ei aliniati,emotionati ,mormaind,si vocea educatoarei peste ei !manca-l-as,parca-l vad cum te cauta cu privirea !!!!!
chinico,asiza,multumim la fel !

sa va traiasca !!:

Leon Roberto
Calin Constantin
David (simo)

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by desiree

a, si tot apropo de ce mai spun mamicile, una azi in parc, o cunostinta a maica-mii, am intrebat-o cum a facut ea diversificarea la copchil, care acum are 8 luni, si stiti ce mi-a zis: ii dadeam painica muiata in ciorba de-a noastra si intrucat e mamica responsabila ea nu da zahar la copil, ii punea zaharina in mancare ca sa fie dulce..sau MIERE DE ALBINE! si ma uit spre copchila zic sa vad ceva semne de alimentatie nashparlie si nu am avut ce sa vad mare lucru ca era "flausata" toata saraca fata la 25 de grade, avea strampi grosi si chilot pe deasupra si o rochie lunga si groasa, si caciula in cap si maraia ( cred ca de caldura)
in gandul meu: io-te de la cine cer eu sfaturi !

desiree si bebe Octavian

Ploaie de stele;

saracii copiicata inconstienta am mai auzit si eu diversificare din asta cu ciorba si paine muitata
ieri am vazut un bebe de 1-2 luni invelit cu paturica nici fata nu i se vedea si era destul de cald in Iasi

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 8
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

ktrinel, si noi am dat inapoi rau cu diversificarea, mai exact ne-am intors la lapte si la cereale... asta de cand a fost Oana bolnava... atunci nu mai vroia decat lapte, si pediatra mi-a zis sa o las in pace numai cu lapte, si cand ii trece sa-i dau si altele... ai, i-a trecut raceala si rosu in gat, dar nu mai vrea legume... maxim 30 ml , iar fructe deloc! .. cu fructele nu stateam noi pe roze, ca avea zile cand nu vroia deloc si zile cand manca maxim 50 g de pireu, iar suc n-a vreut niciodata mai mult de 2 lingurite... dar chiar asa, sa nu mai vrea legume, mai ales ca inainte ii placeau si manca cate 200 grame???
feteleor, ziceti-mi ce sa fac... am incercat si cateva zile de pauza si nimik... sa o iau iar de la inceput: cu o lingurita morcov, 2 lingurite morcov, etc???

ariadna, eu am alaptat pana la 2 luni exclusiv si pana la 3 luni cu completare .. pe perioada cat am alaptat nu am trezit niciodata copilul sa-i dau sa mance... chiar daca dormea 7-8 ore, o lasam in pace dc nu plangea de foame ,... acum trebuie sa o trezesc dimineata ca altfel n-am avea nici alea 4 mese ...
nu ziceam ca ii dai fortat sa manance in somn, dar faptul ca manca dormind are 2 bube: una ca poate conditiona somnul de masa si a doua ca poate refuza masa in timpul zilei, pt ca stie ca nu-i va fi foame... si poate ajunge la cazuri extreme de care eu am mai auzit, de copii care manca numai in somn si refuza orice mancare ziua, ceea ce nu tine de normalitate... eu zic ca un copil trebuie sa stie ca se mananca ziua si nu noaptea ... si apoi mai exista legatura aia cu tulburarile de alimentatie de mai tarziu ...
na, discutia e lunga, copii mofturosi mai sunt pe forum, nu suntem noi singurele cu mofturosi ... acum nici nu ma mai plang de mancatul Oanei pt ca apetitul i-a crescut considerabil, numai ca ma termina faptul ca trebuie s-o iau de la capat cu legumele si fructele ... sper sa-si revina si cu ele ... of

adeju, zi-i dianei sa lase naibii exlutonul ca am auzit mai multe fete ca au terminat repede cu alaptatul dupa ce au inceput sa ia exluton ... la mine eu am zis ca a fost coincidenta ca au fost mai multi factori, dar intr-o luna de cand am inceput cu exlutonul nu am mai avut lapte deloc... si da, sangerarile se pot intampla ca o da peste cap din punct de vedere hormonal

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Dia, noi suntem pe invers. fructe ar manca oricate si la orice ora, la fel branza de vaci si cerealele, in schimb nu mai vrea legume. am luat-o iar cu morcovul piure, a mancat un pic, acum vad ca a mancat mai bine cartoful dulce...sper sa isi revina.oricum cu carnea nu avansasem mai deloc, asa ca si cu asta trebuie sa o iau de la capat...

apropo, fetele "diversificate": cu carnea de vaca/vitel procedati la fel ca si cu cea de pui ? portionare, degresare, fierbere? ca si aici , cand am inceput, am facut o risipa....si se face piure mai greu ca cea de pui ..., in fine, sa ajungem noi iar acolo si mai vedem, dar mi=ar fi de folos sfaturile voastre.

voi la dovlecelul romanesc ii scoateti semintele nu? eu nu gasesc aici din ala si iau un zuchini mai gros, dar care are seminte ff fine si multe si nu stiu cum sa scap de ele....Donia, vreo sugestie?

Dianocica, ai plecat ? sunteti bine?

Mirona, aici i=am luat Juliei un costum de baie intreg care are niste chestii atasate de jur imprejur care o tin la suprafata.
Deocamdata am incercat in cada, ca la piscina nu am ajuns . E peste drum ...departe rau, sa ne fie rusine...
e admirabila Kara, ce dadea ea din maini si picioare

Kikineata, felicitari pt MAMA!

auras_v, m-am topit si eu la cantecelul lui Kiki. felicitari pt cei doi copilasi. de fapt, toata admiratia pt cei care fac mai multi copii.

frate aici e o caldura.......pe acolo cum mai e?

dbunny, chinico, cristina_l, sbogdana, donia, strainezelor, ce faceti?e cald peste tot?

Mergi la inceput