Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 21
Mirona spune:
asa ... am sosit de la bazin - am culcat fata - acum descarc pozele si le incarc pe net - am si un filmuletz si normal STAU PE FORUM.
pentru sarbatoritii zilei.
sa creasca mari si frumosi.
cleopiciu nu stiu daca ti-am urat bun venit - dar mai bine de doua ori decat niciodata. Bun venit! in gasca.
Raluca sa stii ca la noi la sensiblue nu au pampersi de apa - am intrebat si nici macar nu stiu cum arata. Este in schimb la miniblue un fel de pampers/slip pt bebei - costa intre 50 si 60 ron - dar nu ma tine buzunaru sa dau atata pentru un amarat de pampers care in cateva luni nu ne-o mai fi bun.
Somleac bazinul nu e in incinta unei scoli - ci e un fel de centru de infrumusetare - au si fitness si aquagim si bazin si mai stiu eu ce. De doua ori pe saptamana au program si pt bebei (cel putin asa credeam eu - insa azi au fost si copii mai mari).
Nu am nimic impotriva - insa un baietel de vre-o 4 anishori a vrut sa si sara in bazin - normal ca i s-a permis - dar el nu voia sa mai inceteze - si implicit s-a facut loc in jurul lui - nimeni nu voia sa riste sa-i sara in cap unui bebelas.Eu nu i-as fi permis in locul instructoarei.
Donia mi-am facut ceva timp sa mai detaliez despre bazin - insa nu stiu ce sa spun in plus- daca te intereseaza ceva anume - intreaba-ma. 
Partea cu suzi este pentru calmare - in timp tre sa renuntam la ea.
asadar azila bazin:
de cum am intrat ne-am asezat pe prim trapta sa ne obisnuim cu apa. Apoi am bagat-o pana la brau - si aici a inceput show-ul. Am luat-o cu gugu-lugu si am pus-o pe o salteluta, apoi in colac si tot asa.
A mai avut ceva probleme la schimbarea decorului - dar per ansamblu s-a comportat bine. Ba am ajuns sa inotam si fara accesorii si chiar ne-a placut. Deci suntem pe drumul cel bun.
cand termin de descarcat si de pus pozele pe net - dau un link.
pupici la toate.
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI,VII, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
desiree spune:
a_deju
mie mi-a venit CM dupa ce nu le-am mai luat!
cat le-am luat nu am avut nici un fel de simptom!
stiu ca asta nu prea ajuta, dar asa s-a intamplat
e o transformare hormonala cand incepi sa le iei,ca orice anticonceptional, se poate intampla si ce spune ea! dar mai bine sa sune medicul ..daca e urata si nu se amelioreaza...
desiree si bebe Octavian 
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;
kikineata spune:

Fetelor, Iubirea mea zice MAMA!
De trei zile-ncoace gura nu-i mai tace! Prima zi a zis de vreo 5 ori mama dar m-am uitat la gura ei sa vad... mi se parea ca nu aud bine. In schimb ultimele doua zile da concert cu MA-MA mai ales inainte de somn juma de ora o tine una si buna, e drept mai scapa si cate un BA-BA, cred ca din anumite unghiuri vede ca's cam obosita.
URAAAA zice MA-MA!!!! sunt asa de fericita...tare tare tare.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Teutz spune:
Auras, ce scumpa e Kiki! Mi-au dat lacrimile cand am citit ce ii canta ea Ancutei!
Dianarus, ai baiat mare si cuminte, meeey! Bravo! Si eu mi-am dorit mult broscute testoase. Cine stie, poate o sa cumpar cand o sa creasca putin galushka.
Aelita, Felicitari Sofiei, pentru ca a reusit sa-si bage piciorusul in gurita!
Alexia face maine 6 luni si abia acum trei-patru zile a reusit sa-si prinda un picior si de atunci tot asta face. Nu a putut inca sa-l duca la gura, dar se straduieste.
Donia Altii se pregatesc sa plece deja si ai nostri de abia isi descopera picioarele...
Anateo, multa bafta la dr pe 19!
A_deju, daca se poate rezolva problema cu masaj, bine ai facut ca ai renuntat la atele! Saracutul motanel, cred si eu ca s-a bucurat cand s-a vazut cu labutele libere! Referitor la intrebarea Dianocicai, eu iau Exluton de cinci luni, dar n-am avut nici un fel de problema de la el, nici sangerari, nici dureri de cap sau altceva. Mie inca nu mi-a venit CM. Mai bine sa intrebe un doctor, daca sangerarea e abundenta si dureaza de cateva zile.
La multe lunisoare sarbatoritilor zilelor de 8 si 9!
Eva Ioana de Fatima
Grigore de Ruxandra
Rares Mihai de Ramsan
Celeste Maria de Avdanaarhire
Ana de Marcelac
Octavian de Desiree
Tudor Alexandru de Ruxmax
Calin Constantin de Roxana c.
David de Simo29
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
Teutz spune:
Kikineata, felicitari pentru "mama"!
Cred ca te topesti cand o auzi! Si eu de-abia astept sa-mi spuna cu vocea ei cristalina "mama". De vreo doua luni, atunci cand plange spune: maaaa... maaaa... Stiu ca n-are nici o treaba chestia asta cu "mama", pentru ca nu constientizeaza ce spune, dar asa de frumos suna!
Teutz
de
Poze Alexia
Mirona spune:
aici poze noi de la bazin
www.dropshots.com/day.php?userid=259650&cdate=20070609&ctime=055449" target="_blank">aici filmulet de a bazin
kikineata FELICITARI!!! PT. MAMA. 
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI,VII, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
kikineata spune:
eeeeeeeee nu te gandi ca stie ca eu sunt mama dar macar exist in vocabularul ei vast cu maia, daia, baba, ei, si altele.
Dar zice clar ma-ma silabisit.
quote:
Originally posted by Teutz
Kikineata, felicitari pentru "mama"!Cred ca te topesti cand o auzi! Si eu de-abia astept sa-mi spuna cu vocea ei cristalina "mama". De vreo doua luni, atunci cand plange spune: maaaa... maaaa... Stiu ca n-are nici o treaba chestia asta cu "mama", pentru ca nu constientizeaza ce spune, dar asa de frumos suna!
Teutzde
Poze Alexia
kikineata spune:
sa comment sa no comment...m-ai pus pe ganduri totusi daca mai fac o surioara sau un fratior pt. SARA MARIA. M-am topit si eu..incerc sa retin versurile
quote:
Originally posted by auras_v
m-a topit kiki aseara ...o lasasem cu ancuta si m-am dus sa-i pregatesc biberonul , cind m-am intors ii cinta ancutei un cintec de leagan:" nani nani puisor ,
tu esti cel mai frumos vis
care l-am putut avea
ingerasiii te-au trimis
la mamica mea
tu esti cel mai frumos vis
pe care l-am putut avea,
surioara mea"
AURAANCA-ALEXANDRA ( 21-11-2006)si
CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
site fulguleti
Teutz spune:
Mirona, ce haioasa e Kara in bazin! Cum da din picioruse si din manute, mai baga un pumnulet in gura. Mama, dar ce se aude pe fundal! Cam aglomerat bazinul, intr-adevar.
Teutz
de
Poze Alexia
kikineata spune:
Mirona, esti o mamica pe cinste. As vrea sa am curajul sa merg si eu cu gargarita la bazin dar...mi-e cam frica mie de apa
. Tare frumoasa e Kara cu prosopelul roz. Mereu cand o vad vreau sa tund si eu fetita asa scurt ca are parul f rar.

ANCA-ALEXANDRA
CRISTINA-IOANA