Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

cleopiciu, serul utilizat frecvent irita mucoasa... de ce nu te duci la un laborator sa-i ia o proba din secretie sa vezi daca nu cumva e un streptococ?

ktrinel, daaa, vreau, merci... facem noi cumva

Oana sta in tzarc si se joaca de 15 min... e o premiera ... asta dupa ce juma de ora am stat numai langa ea ca se catara pe biblioteca

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

cleo , ancuta avea mucisori uscati iarna din cauza aerului prea uscat din camera si in fiecare dimineata trebuia sa-i pun ser si sa o aspir ...acum rareori zaresc cite um mucisor dimineta ...racita a fost doar de doua ori si de fiecare data a trecut cu paracetamol ...daria mai sta sa o aspiri ca bubu tipa si se arunca doar o scapa ...bb-ei mai au secretii dar parca la voi sunt mai multe , sa o aspiri de 2-3 ori /zi mi se pare destul de mult ...daca mucisorii sunt albiciosi ,transparenti cred ca e ok ...la un dr orl ai fost ?
a-deju imi pare rau sa aud ca si eric are probleme la picioruse dar ma bucur ca veti rezolva repede si relativ usor ...bine ca n-a fost nevoie de aparat gipsat fix si va purta doar atele ....-ici motanului

noi ascultam cutiutele muzicale , kiki ne cinta si ne danseaza iar bubu e cu gura la urechi , ride ,chiuie si sare la mine in brate ...mare hai ...mor de dragul lor ...sunt atit de frumoase si fericite ....au venit si la noi vremuri bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Cleopiciu, in mod sigur, cu cat scoti mai multi mucisori, se produc la loc fiindca tu cu serul pus des ii cam distrugi flora naturala de acolo din nasuc. Incearca sa-ti dai seama ce alte cauze pot fi si sa elimini din ele. Diferentele de temperatura casa/afara pot cauza asta, aerul conditionat, praful, acarienii. Decat sa tii aer conditionat mai mult timp, mai bine pui un umidificator cu aer rece care scade temperatura cu 1-2 grade si umezeste si aerul. De aerisit, aerisesti bine? Nu vreau sa te supar, doar iti dau idei... poate reusesti sa reduci productia de muci fara sa folosesti intr-una ser si pompa. Cand era Rares mic, dr. meu pediatru a zis ca sfatul lui este nici sa nu cumparam batista bebelusului, fiindca o sa fim tentati sa o folosim de fiecare data cand ni se pare noua ca respira greu. Si am ramas la pompita manuala si la un aspirator nazal cu baterii, care sunt mai light decat batista bebelusului. Ser noi nu punem decat asa...o data la 3-4 zile, mai ales cand vine din parc si a trecut printr-o zona cu mai mult nisip sau praf! In rest, nu are nevoie!
Somleac, trimis PM! Sanatate multa lui Matia, noroc cu tine ca esti mamica cu experienta si nu ai sarit imediat cu antibioticele...tin pumnii!
Vorbiti de piscina la Stadionul National? Vreau si eu ca suntem in zona... Ce si cum?!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

DIA cred ca o sa merg sa ii faca o analiza ,de cite ori o intrebam pe dr ,imi spunea ca e normal dar mie deja nu mi se mai pare normal ,intelegeam daca era pina pe la 3 luni dar dejja avem 5 jumate....

AURAS ,la ORL a vazut-o un dr cind avea 2 luni ...,mucisori sunt albi,de aspirat nu prea mai sta saracuta isi da caputul pe spate il intoarce ,poate poate scapa....

cind mergem la vaccin peste citeva zile o sa-i cer trimitere si pt. analiza si la ORL ,CRED CA ASA E CEL MAI BINE.....
va multumesc mult de sfaturi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

DANUTZ nu ma supar ,cum sa ma suparAer conditionat nu avem ,praf avem mult ,in fata bloclui este strada principala si s-ar putea sa fie si asta o cauza ,temperatura in casa 23-24 grade ,de aerisit cred ca aerisim prea mult...,o sa incercam de toate pina la urma trebuie sa scapam cumva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Buna, fetelor!

Multumesc tuturor pt. raspunsuri (inclusiv PM).

anateo2004, multa sanatate lui Sebastian! Am vazut si pozele Teodorei, e tare dragalasa tot scotocind prin sertare.

a deju, ma bucur ca e doar "o forma usoara". Sunt sigura ca Eric o sa-si revina f. repede.

Ralumat, multumesc pt. raspuns. Cand am pomenit de curatarea care urmeaza schimbarii pampersului ma refeream la spalat in lighenas (mai ales dupa scaune), nu umblu la putulica "pe uscat". Si oricum, la schimbarea pampersului nu decalotez deloc, doar spal f. bine zona respectiva.
Felicitari pt kg pierdute! Vad ca n-ai zis nimic aici despre realizarea ta, da` te-am gasit io unde trebuia.:) 17 kile?!? wow! Meriti nu 17, ci mult mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

dianarus , dia. tatal meu e in sibiu, dar facem cumva sa va parvina adezivele alea daca vreti. mai sunt si alte modele ...poate le fac o poza cu telefonul cand sunt in magazin...daca stiu sa fac...ca nu am prea incercat , desi il am de 2 ani

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

Fa o poza si cu magazinul sau spune-mi cum se numeste... eu am vazut adezive din alea odata dar nu mai stiu unde... pe unde sa caut?
Ce mi-a placut Julia batoasa in picioare... intr-una din poze parca o si vedeam cazand cu gratie. Cred ca e o nebunie sa o vezi dormind in fundulet.

auras, nu te mai stresa atat cu scaunele! Are alte semne de boala? Nu stiu, eu ma gandesc ca ala a fost modelul la Bubu o perioada, ca a durat cam mult sa nu cedeze la regim... Roxana a avut 4 scaune pe zi mult timp, toate moi. Cristi in schimb e foarte diferit, ba are unul, ba doua, ba trei, ba o data la 2 zile, dar mereu scaunele lui sunt moi... difera culoarea uneori, dar nu-mi fac griji, ca vad ca regula la el e "nici o regula" si el nu are semne de boala.
Si stii ca daca se pregatesc sa apara dintii, scaunele pot sa fie mai moi si mai dese de la toata extra-saliva inghitita.

anateo, ce m-au amuzat pozele cu Teo aranjand sertarele si cartile! Mi s-a facut dor sa ma uit si eu la pozele Roxanei de la varsta aia.

eri_ka, dar ce scump e la bazin! Aici 10 sedinte de cate 30 minute costa vreo 40-50 dolari. Ce pungasi!

luly, am ras la faza cu Di "Cum cade fetita..."

dianarus, cum a fost la serbare?

Laura, de ce nu astepti cu carnea pana va intoarceti acasa? Eu nu m-as complica in deplasari.

Am vrut sa mai spun ceva... dar ce?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

donia nu m-as fi stresat cu scaunele dar la coprocultura a iesit un enterococ ,el e saprofit dar atita timp cit am primit si antibiograma era clar ca ceva nu era in regula ...oricum cred ca suntem spre bine , azi a facut doar de doua ori kk si f bine ...o mai las citeva zile si incep sa-i dau progresiv si lapte ...acum am vazut si eu pozele puse de anateo... dulcica foc teo si privind-o mi-am amintit si eu de vremurile cind kiki era micuta ...cristina avea un fix cu vasele de la bucatarie ...scotea toate farfuriile , castroanele , oale ,tot ...oare la bubu cum o fi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

LA MULTI ANI, OCTAVIAN astazi ai implinit o jumatate de an!Iti multumesc ca existi! Iti multumesc si tie, iubitul meu, ca mi-ai daruit aceasta minune de baiat!

sa cresti mare si voinic,mami!

La multi ani si celorlalti fulguletzi nascuti intr-o zi de 8 !!!

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

alexandra,dianocica,dianarus,roxanica,raluca,bamboleta,arianda,
teutz,luly,flore,desiree,madaluta,dia,yagmur,dandusa,mirona,
donia,aka,katrinel,auras
,
multumim pt aprecieri!vaaai,dar v-au placut asa mulltt??!!!
deci nu s-a vazut rochia prea larga
mama e in poza,da.

dia era speriata mamica,ca mergea cu fetita de 7 ani la RMN.
daca tot se pricepe sotul tau ,fetita a fost la radiografie pt o glezna nitel sucita si acolo cica i-au vazut nite chisturi pe tibie,si au trimis-o la analiza asta.
ai mai auzit de asa ceva?

danutz hahah ce misto e pozaaaaaaaaaaa cu dintisorul !!!!!!!
ralu e teribil ce s-a intamplat cu Diana,fetita din Canada...ne rugam pt ea!

lavinia,raluca,donia,somleac,sanatate puisorilor !
dianarus
sa ne spui cum a recitat Ianis la gradinita !!!!!!!!
cleopiciu,bine ati venit,tu si frumoasa Daria dupa care ma topesc !!!are un parr siniste ochi !!!
Ati vazut,fetelor,ce frumusete ne-a venit la fulguleti??
la multi ani si casnicie fericita!!!
ruxandra,multumim de urari!
dia
,in curand o ia din loc,pitica ta!
o mai alaptez,dar numai noaptea,nu am reusit sa o mai fac sa suga mai mult,de la 4 luni.deci e o luna de cand suge doar de 2 ori noaptea ,cateodata se trezeste mai des,si ziua refuza.am incercat luna asta toate metodele,nu am reusit,am zis merci ca macar mnai ia noaptea.
dar din cauza asta nu am dus-o in patutul din camera ei,ca ma turbeaza cu trezirile.
si tu si oana sunteti superbe !!
sofia in poze pare mai grasa Dra oricum ar fi,eu slaba nu o vad,desi nici grasa.
mirona,vaai,mititca,s-a speriat fara tine in bazin !!imi dau seama ce ai simtit,ca mie imi venea sa o bag eu in cazanul popii,dar sa merg la bazin
scumpa foc Karina!
katrinel,pupa-o-as de frumoasa,cum sta ea in picioare si se tineeeee singura!!!!!!
erika,imi pare rau ca a trebuit sa ii puneti ghips asa mica..
a_deju

quote:
vaaaaaai.. ce rusineeee.. am cazut de pe pagina
asta e mesaj de redresare a situatiei :)

dianarus
quote:
cei nedecalotati este posibil sa ajunga mai devreme sau mai tarziu la chirurg si la fortare dureroasa, pe viu
nu se face anestezie????????

somleac,vaai,bine ca nu ai dat antibioticul!
cand spun mereu ca in romania se grabesc rrrrrrau cu antibioticele din orice !!!!!!!!!!!
fetelor,luati aminte la ce va spune somleac !!!!!!!!!1

v-am zis ca, gata, isi suge picioarele?????????noi suntem mai mici ca voi,abia acum!

aaaa,si imi tot spuneau toti: sa vezi dupa botez ce bine,ce se linisteste !!!!!!
de undeeeeeeeeeee!! era super cuminte si de la botez sunt chiauna de somn,se trezeste din ora in ora aproape in fiecare noapte,norocv ca adoarme repede,dar pe mine ma doboara.ziua maraie.
nu plange rau,ca e cumintitca,dar maraie asa ..
plus ca face kk de prea multe ori pe zi.
plus ca i-au iesit niste chestii mici pe gambe,si dam cu o crema grasa de la farmacie,sper sa nu fie nimci,doar piele uscata,sa nu fie vreo dermatita.

asa ca sa nu mai imi spuna nimeninca se vad minuni dupa botez.
normal ca e bine sa il facem,nu trec la cealalta extrema,dar asa minuni vizibile nu exista.
la mine,dimpotriva,s-a sucit in rau.

sa cresteti mari :

Catrinel Rianna
Serban Alexandru
Eva Ioana
Grigore
Rares Mihai
Emma
Anamaria
Karina
Ana Nicole
Antonia Gabriela cu intarziere,au facut toti 7 luni1! nu-mi vine sa cred !!!

au facut 6 lunisoare:
Alin,
Ana Maria,
Maria Isabella,
David Alexandru,
David Andrew,
Ingrid,
Andrei Daniel,
Sorana,
Calin Ioan,
Erica Elena Nicoleta,
Andrei Nicolas,
Ioan Dragos Nicolae,
Alexandra Graziella,
Celeste Maria,
Ana
Mihnea Octavian
Tudor Alexandru
au jumatate de an !!! sa fie sanatosi !!!

LA MULTI ANI !
madaluta - 05 iunie
roxanica - 06 iunie
miraco - 07 iunie

S.

Mergi la inceput