Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 17
a_deju spune:
beeeiii... voi va dati seama ca deja discutam despre securizarea casei anti-micii-nazdravani-exploratori care acusi acusi se ridica pe doua labe..(bineeee, nici nu mai discutam de precocii nostri dragi, care deja presteaza :) )?????
io asa ma iemotioniez....... :)))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
Ktrinel spune:
a_dejule, iemotioneaza-te....cat de tare poti, apoi meri de pune-ti pielea si spatele la frigider cat mai sta motanul cuminte....cand o incepe miscarea, tre sa fii ca noua ...spate, brate, etc...
eu ma vaitam de sunculitzele Juliei...stiti cat au scazut in ultima sapt? cand o dezbrac parca e alt copil...adevarul e ca se misca non-stop si face tractiuni la patutz ...pana si taica=sau e invidios pe brand-ul ei
..inutil sa va mai povestesc ca noaptea se ridica in fund si doarme asa pana pica in bot ![]()
asadar tesutul adipos va scadea simtitor odata ce incep sa se miste mult...aviz grasuneilor.oare va manca si mai mult de acum??
anateo2004 spune:
multumesc pt sustinere si incurajari.
parca ar fii un pic mai bine,nu se mai infunda asa,dar parca tuseste mai des.
legat de diversificare nu sunt chiar asa de agitata,dar as fi vrut ca pana in august cand plecam-asta daca facem rezervare undeva
-sa fi avut inlocuite doua mese.dar asta e acum.
seba,are ectopie testiculara,acum unilateral,la nastere avea bilaterala.mie mi-au spus inca din maternitate.pe 19 avem programare la chirurg sa vedem ce zice.ma gandeam ca daca e sa-l operez poate il si decaloteaza si impusc doi iepuri dintr-un foc.fie vorba intre noi,daia vroiam eu tot fata,n-ai astfel de probleme.ele vin perfecte,nu le mai trebuie ajustari![]()
pupici pt toti bolnaviorii
auras_v spune:
sbogdana am citit articolul si sincer te ia cu fiori gindindu-te la ce pericole suntem expusi si noi dar mai ales copii...din pacate asta e realitatea in care traim ...mi-a fost dat sa vad si in bucuresti seringi aruncate la tot pasul ...prin spatele blocurilor sau in statia de autobuz in gradinita unui bloc si sunt sigura ca nu erau folosite pt insulina ....eu aveam linga casa o scoala foarte bine cotata dar avea si liceu in aceeasi incinta,si invatamint seral , era amplasata in mijlocul unui parc si auzisem ca acolo se consuma ocazional droguri motive pt care am preferat sa plimb copilul zilnic doua statii de tramvai la o alta scoala...am auzit de la un elev de liceu de acolo....trist mi s-a parut ca majoritatea colegilor de gradi ai cristineis-au dus la scoala aia
teutz
...deci nu-s invizibila !!!!!!!!!![]()
Dia1609 spune:
ktrinel, eu chiar sper ca la oana sa nu se imputineze tesutul adipos care si asa e inexistent, e numai fibra.. si mai mult de atat zau ca nu are cum sa se miste, ca se misca non-stop ... noua ne-a zis si ortopedul ca asa musculatura dezvoltata pe un copil asa mic mai rar vede... ideea e ca altceva nu se vede, nu are strop de bucutze/falcute/etc mai ales acum ca a fost bolnava si a slabit, si io parca as cam vrea...
vrem si noi adezivele alea pt lipit pe perete... si mie mi-au placut rama si testoasa in mod deosebit ... noi avem tot din astea dar cu winnie si prietenii si ne-am cam plictisit de ele
adeju, cred ca ti-a zis ortopedul ca nu e voie premergator dar nici sustinut in picioare pana nu se ridica si sta singurel .. noua asa ne-a zis
anateo, merci de poze si idei ... ma si vad in viitor
... urmeaza sa iau si eu protectii din alea pt sertare si dulapuri sa nu le deschida... cu partea de jos a bibliotecii am probl, ca sunt carti multe si chiar nu am unde sa le mut.. deocamdata ... si cu ele are treaba in principal, of course... si cu florile, sa nu le uit ![]()
mai vroiam sa raspund cuiva dar am uitat
... revin
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
Dia1609 spune:
ariadna, eu nu sunt de acord cu hranitul copilului in sonm... studiile arata ca bblushii care au fost hraniti in somn au dezvoltat tulburari alimentare ulterior... si eu chiar nu am chef sa ma risc cu asta... si in plus, mai exista si anorexia de biberon care ma cam sperie... asa ca fac tot posibilul sa-i dau de mancare cat e treaza si doritoare.. si daca nu mai vrea, asta e, eu n-am indesat-o niciodata, desi recunosc ca uneori sunt cam dezamagita de cat de putin mananca si de cat de putin ia in greutate, dar ma impac cu ideea ca asa e constitutia ei, si mai ales ca se misca non stop si am senzatia ca arde tot ce manca... in plus, maica-mea mi-a zis ca exact asa aratam si eu la varsta ei, ca n-am fost niciodata bucalata sau grasa... cat despre pofta de mancare, care uneori ma exaspereaza, acum incerc sa i-o cresc cu niste vitamine date de pediatra (polyvital) care put ingrozitor si pe care nu prea reusesc sa i le dau .. sa vedem daca tine figura... a inceput deja sa manance mai bine, nu stiu dc de la vitamine sau de la faptul ca nu mai e bolnavioara, sper s-o tina tot asa ...
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
cleopiciu spune:
VA multumim!!!
A mai patit cineva ca noi ,decind am venit acasa de la maternitate nu mai scapam de secretiile nazale ,in fiecare zi ii pun ser si o aspir de 2 -3 ori pe zi,de nu mai stiu ce sa-i mai fac...,am intrebat 2 dr . si mi-a spus sa ii pun serr si sa o aspir ,dar pina cind? Eu ma gindeam ca poate e alergica la ceva.... VOI CE PARERE AVETI?
MULTA SANATATE BEBICILOR BOLNAVIORI!!!
PUPICI!!!
Ktrinel spune:
noi nu am avut muci decat de cateva ori (pe degetele de la o mana) si atunci scosi cu pompita...oare atata ser si aspiratie nu creeaza dependenta? zic si eu ...nu ma pricep. chiar asa non=stop are?? ai remarcat daca diferentzele de temp o afecteaza?
Ktrinel spune:
dianarus , dia. tatal meu e in sibiu, dar facem cumva sa va parvina adezivele alea daca vreti. mai sunt si alte modele ...poate le fac o poza cu telefonul cand sunt in magazin...daca stiu sa fac...ca nu am prea incercat , desi il am de 2 ani 
cleopiciu spune:
Nu am observat ca diferentele de temperatura sa o afecteze cumva ,nu ii curg ,doar ca nu poate respira si atunci ii inmoi cu un pic de ser si ii scot ,m-am gindit si eu ca poate a ajuns dependennta sau poate cu cit ii scot ii stimulez mai mult si apar din nou...,ma gindeam sa incerc ca ziua sa ii pun cite uhn pic de ser si doar seara inainte de culcare sa ii scot si poate cite putin o sa scapam de ei...