Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 16
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Laura13quote:
Originally posted by flore26
Acelasi diagnostic l/a avut si Alessia> talus valgus un fel de picioare in x de la genunchi. Noi am scos ghipsul dupa 3 saptamani si acum e totul ok. Masaj trebuie sa facem, dar cand ne amintim, adica nu e obligatoriu. Piciorusele si/au revenit! Exact cum zicea Dia, si eu am fost foarte revoltata pentru ca nu au depistat chestia asta din maternitate, mai ales ca se descopera foarte simplu. Vorba unui tip/ traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.
FLOREALESSIA LIANE
( 16-12-2006)
o prietena de-a mea, a carei fetita are 2 ani, a descoperit acum vreo luna ca fetita ei are displazie de sold DE LA NASTERE, e la spital la Buc, trebuie sa faca 4 operatii in 2 ani si probabil tot va ramane cu o usoara inegalitate a picioarelor! ce ziceti de asta???????????
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
banuiesc ca e retoric.... oricum, eu as linsa medicul pediatru care s-a ocupat de copil. nesimtire si prostie, asta e...
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
Teutz spune:
Helau, helau!
Cleopiciu, va urez tot binele din lume cu ocazia implinirii a 4 ani de la casatorie!
Bambo, Antonia este o curajoasa! 
A_deju, si motanelul cu atele? Lasa ca va trece repede si va avea niste labute de invidiat!
Anateo, multa sanatate lui Seba, sa-i treaca repede rosul din gat! Am vazut-o pe Teo si e mortala! Cel putin in poza aia in care scotea sosetele din sertar si mai statea si cu limbuta in coltul gurii... m-a dat pe spate!
Ktrinel, ce scumpa e Julia si mandra tare ca a reusit sa se ridice in picioare!
Sbogdana, intr-adevar noi trebuie sa avem mult mai multa grija si sa fim cu ochii in 4 tot timpul, pentru ca lucrurile s-au schimbat mult de acum 20-30 de ani. Fir-ar mama lor de drogati!
Ariadna, si eu, de cand am citit pe aici de probleme ale bebeilor cu DA, cu piciorusele nu stiu cum, cu otita, cu rahitism, cu nu mai stiu ce, am devenit cam paranoia si o iau la puricat pe Alexia, o intorc pe toate partile. I-au aparut niste bubite de la caldura, am zis, gata, nene, e DA! Fuga la dermatolog, adica la cumnata-mea, ce e medic dermatolog
, care m-a linistit!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
Teutz spune:
Laura, e infiorator! Cat poate suferi un copilas din cauza incompetentei, a nepasarii sau nu stiu cum sa-i spun a unora de-si zic medici! Vorba lui A_deju, l-as linsa pe medicul pediatru! Nu se gandesc, mai, nenorocitii naibii, ca acum, la varsta asta frageda se formeaza baza sanatatii pentru o viata intreaga?! Chiar nu realizeaza ce responsabilitate au? Isi bat joc de niste fiinte atat de fragile si neajutorate! Iar m-am enervat! Doamne fereste sa ajungi la mana lor!
Teutz
de
Poze Alexia
Teutz spune:
Stiam eu ca am uitat pe cineva...
Lavinia,
iubitul Mihaita, sa scape si el repede rosu in gat!
Auras, ma bucur ca Ancuta este mai bine! Sper ca foarte curand sa ne spui ca este foarte bine, ca face kk normal si ca face o multime de nazbatii!
Teutz
de
Poze Alexia
eri_ka spune:
quote:
Originally posted by Ralumat
Eri_ka, du umbrela inapoi! Asta, daca mai ai bonul de casa.....Spre surprinderea mea, de cate ori m-am dus cu tupeu cu un produs inapoi in ultimul timp, ori a fost schimbat, ori am putut cumpara altceva de banii aia, si a fost si la TCM, si la MediaGalaxy, si al Leonardo, si la Carrefour....deci se poate, ne civilizam si noi! Despre Miniblu, stiu sigur ca i-aus chimbat carutul unei prietene atunci cand s-a rupt.
Edit: centrul wellness and pool e undeva in zona Stadionului National? Imi poti da si mie niste date de contact?Cica instructoarele de acolo ar fi "furate" de la Clubul Micii Campioni.
Raluca, mami deDavid Calin (28.11.2006)
luna a sasea
Am de gand sa merg maine cu umbrela , dar nu stiu daca mai am bonul. Eu sunt clienta fidela a lor si am lasat milioane bune la ei si, cu toate ca am card de reducere, niciodata nu mi l-au luat in consideratie. Oare de ce? Maine fac scandal, mai ales ca inaite am de gand sa merg la premaman si probabil ca o sa fiu deja nervoasa, asta in cazul in care nu gasesc activity ball
.Ralumat, centrul acesta e pe str pelinului, e o str care da din mihai bravu, mergand spre berceni. nu cred ca e cel de care spui tu. stii ceva de vreun centru pe la stadion? m-ar interesat, mai ales daca ar fi mai ieftin...e si mai aproape de noi.
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills
a_deju spune:
vaaaaaai.. ce rusineeee.. am cazut de pe pagina ![]()
asta e mesaj de redresare a situatiei :)
lizzy spune:
dia, la capitolul securizarea casei am folosit si opritori de cauciuc pt usi. e un fel de "u" din cauciuc, se fixeaza pe usa sa nu si-o tranteasca peste degete. ce-mi mai amintesc este ca am golit absolut toate sertarele/etajerele de jos, peste tot pe unde avea acces, in special daca erau obiecte casante sau ascutite, periculoase (hainele de ex. le-am lasat, le scoatea de 10 ori pe zi si se urca in sertar in locul lor...). aaaa, si am renuntat la manerele usilor de la bucatarie, le-am desurubat. maaaaama, ce vremuri faine! acuma rad cand imi amintesc... ![]()
a_deju - talus valgus, deci, huh? las' ca trece cu atelutza aia. si daca nu trece de tot acuma trece sigur cand invata sa umble. stim noi de la talus valgus bilateral, gips, atele si ghete ortopedice in plina vara (toate cu ianis). dar, te rog retine, este absolut interzis premergatorul la acest diagnostic. 
explicatia ta despre ce inseamna talus valgus e corecta. e vorba doar de laba piciorului.
bambo, ma bucur ca a fost ok la analize. 
ktrinel, o singura data i-am pus un buchetel mic de conopida cu gramada de legume in supa. nu stiu exact de la ce varsta se da dar cert este ca nu mi-a facut crampe. broccoli nu am pus ca nu aveam dar am sa il incerc in curand. tot la gramada.
si, da, vreau eu abtibilduri de-alea, mi-a placut mai ales rama aia...
si ce tzeapana sta julia in picioare...
anateo, prima decalotarea completa nu e o placere, ci o durere fizica mai intens constientizata cu cat se amana mai mult. se rupe practic pielita aia. cu ianis am ajuns la chirurg la 1.5 ani si a fost horror vreo 3 zile dupa intamplare. pe marc l-a decalotat sotul la fiecare baie, de pe la 4 luni, putin cate putin, el nu schita nici un gest de disconfort. dupa cca 1 luna am ajuns la decalotare completa. smegma (secretia alba) se curata cu apa.
despre decalotare - este o masura barbara, de acord. in strainatate NU se recomanda/practica. la noi da. cei nedecalotati este posibil sa ajunga mai devreme sau mai tarziu la chirurg si la fortare dureroasa, pe viu. nu e obligatoriu, doar posibil. eu n-am vrut sa-l decalotez pe ianis, dar am trecut prin experienta aia pt ca nu am avut de ales, facea fimoza daca mai asteptam. prin urmare am decis ca nu-mi mai asum acelasi risc cu marc. nu a suferit o clipa pt ca am facut-o noi, treptat. cat despre infectia ulterioara decalotarii e posibila daca nu cureti zona.
oricum, pe dc, in arhiva, sunt zeci de pagini, cititi si decideti ce credeti ca e mai bine pt puiul vostru.
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
Lavinia_P spune:
Suntem mai bine
.
Multumesc lui Dzeu ca nu a racit la plamani..ceea ce ar fi fost destul de periculos pt inimioara lui.
Suntem doar pe Nurofen sirop..pediatra mea e recunoscuta ca prescrie greu antibiotice.Dar vad ca se poate si fara.Tot putin mananca si ,Anateo,daca te linisteste noi avem 6 luni jumate si abia ce debutasem in ale diversificarii..de 3 zile suntem numai pe lapte si ceai.
Dia,sa nu uiti ca la Iasi se doresc 2 mingi.
.Oana se mai joaka cu ea?
A_deju..ii dorim picioruse drepte motanului!
Laura si eu as zice macar prima zi sa te limitezi la o lingurita.Paza buna trece primejdia rea.
Pentru toate fetele care s-au gandit la noi ..

si 
-de la Mihaitza.
"minunea mea"
Somleac spune:
Anateo stai linistita. Si noi am inceput diversificarea la 6 luni si o saptamana. Oricum pana la 7 luni nu mi-a mancat mai nimic. Adica am diversificat eu vasele care trebuiau spalate si cam atat. Mai vreau sa-ti spun ca pe Alex am inceput sa-l diversific la 7 luni si, din motive de concediu. Si acum e mare, sanatos si prietenos![]()
Ralumat
, bravo tie. Pentru treaba cu pediatra. Cu decalotorea sunt perfect de acord. Pe Alex l-am decalotat usor si la un an am ajuns la inteventie. Oricum as mai adauga doar atat. Feritiva sa pune-ti crema din belsug in zona. Alex al meu de la crema s-a infectat. Ca femeia care a stat cu el a considerat ca , calitatea ingrijirii rezida din cantitatea de crema in care se scalda putzulica.
Laura 13 da de ce tii tu neaparat sa introduci aliment nou taman cand esti plecata? Lasa borcanele alea pe cand te intorci si da-i cu ce-i obisnuit. Daca-ti face ceva in deplasare mai iti trebuie si incurcatura asta cu oare o fi de la aliment sau nu. In mod normal la varsta asta poti sa-i dai mai mult de 2 lingurite. Ideea e doar ca in ziua respectiva sa nu introduci alt aliment nou sa poti sti de la ce a facut reactie alergica.
Sbogdana aceasi grija trebuie avuta din pacate nu numai in deplasare, ci si acasa si cand cresc mai mari. Eu nu-mi las copii singuri in spatele blocului si unii rad de mine ca "uite-o si pe aia care n-are de lucru, se plimba cu copii". Dar intr-o zi prietenii Dariei se fugareau cu o siringa gasita in gunoi.Am crezut ca intepenesc. Si asta numai la tema data cu siringile ca sa nu mai spun de alte pericole pe care noi nici nu ni le imaginam. Dar copii au mintea inventiva.
Si acum despre Matia. Piticul meu are viroza eruptiva, adica ceva asemanator cu bolile copilariei. Nu e nimic grav, doar ca nu trebuie dat antibiotic. Manifestarile sunt clasice, rosu in gat, tulburari digestive, febra mare. Si eu am primit antibiotic de la pediatru, noroc ca nu l-am administrat. Deci va rog foarte mult aveti grija, este epidemie, incercati sa amanati cat puteti administrarea antibioticului ca sa fiti sigure ca nu e ceva eruptiv.
Restul piticilor mei sunt bine, multumesc celor care m-au intrebat.
Danutz multumesc si aici pentru raspunsul promt si detaliat pe care mi l-ai dat. Acum sunt si mai sigura ca acolo o sa-mi petrec concediu decat cand ti-am scris PM.
Pupam toti copii bolnaviori sa se faca bine.
La multi ani sarbatoritilor de astazi.
Na asta cred ca a fost unul din cele mai lungi mesaje. Se vede ca am copii cuminti.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE
a_deju spune:
dianarus, saru'-mana.. oricum eu sunt anti-premergator, deci nici nu se punea problema ![]()