Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

intai una bucata intrebare urgenta, apoi dusulescu si apoi revin la citit, poate poate stie una dintre voi...

ii pocnesc incheieturile ca unei babe.
care poate fi cauza???

ca pana luni cand merg la doc...o sa mor...

Beatrice (13.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by desiree

LA MULTI ANI, OCTAVIAN astazi ai implinit o jumatate de an!Iti multumesc ca existi! Iti multumesc si tie, iubitul meu, ca mi-ai daruit aceasta minune de baiat!

sa cresti mare si voinic,mami!

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;

Sa stii ca am avut o presimtire ca azi e ziua lui Octavian! Ce chestie... cand am postat celelalte mesaje a trebuit sa ma opresc si mi-am zis ca o sa ma uit pe lista cand ma intorc.
Asadar, La multi ani Octavian, felicitari pentru prima jumatate de an si la cat mai multe si cat mai frumoase!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

aelita, sigur mai ca ne-au placut pozele, pe Sofia ai aranjat-o ca pe o printesa din povesti, plus ca e frumoasa si de la naturelul ei... ati facut pozele la fotograf? ca e o lumina tare faina in poze, ma gandesc ca ati fost la vreun studio.
Ha, si Cristi a inceput sa-si suga degetele de la picioare de vreo saptamana. Altii se pregatesc sa plece deja si ai nostri de abia isi descopera picioarele...

chinico, nu stiu ce poate fi, sigur nimic grav. Fii barbata!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

ralumat, daca e adevarat, felicitari, toata stima si tot respectu'!!! da noua sa nu ne zici, mai??? ntz ntz ntz, ca sa citez din marii clasici :))) sau vroiai sa ne faci o surpriza, sa apari diva la malu' marii :) bravo, chiar te admir!!!

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

outside of a dog, a book is a man's best friend (..'cose inside of a dog it's too damn dark to read..)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

DOnia, Aelita, multumesc de urari!

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Eva Ioana, Grigore, Rares Mihai, Celeste Maria, Ana, Mihnea Octavian, Tudor Alexandru

noi azi am papat piure din ardei, morcov, pastarnac, cartof si dovlecel. si chiar i-a placut.
ma duc la ea ca nu poate sa adoarma si maraie intruna.
noapte buna

Monica de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina 1, 2, 3,4, 5, 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

donia,da,unele din poze sunt facute la studio.

quote:
Altii se pregatesc sa plece deja si ai nostri de abia isi descopera picioarele...

chinico
,nu stiu cu incheieturile..Dar nu cred sa fie ceva ingriojorator,nu te speria pana ajungi la medic.

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

CHINICO....eu zic sa stai linistita.si eu m-am ingrijorat la inceput.pascal era mai rau ca o baba decat sophia.si m-am speriat ingrozitor.abia asteptam sa merg la medic.am intrebat si mi-a spus ca e normal.nu e absolut nimic ingrijorator.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Asa....am fost pe afara vreo 2 ore, apoi am spalat, hranit si culcat piticu`. Dupa toate astea mi-a venit si mie randul....m-am desfatat cu o baie aproape fierbinte, apoi m-am delectat cu ceva curatenie (spalat gresia, spalat vasele folosite la gratar, sterilizat biberoane, fiert apa pt. formula, etc).
Revin cu forte proaspete pt. a mai scrie cateva randuri.

Dia1609, nici eu nu-s adepta hranirii in somn a copilului. Dar, daca el asa prefera sa manance, inainte de a adormi si apoi prin somn chiar, n-am incotro. Nici eu nu l-am indesat....ce ti-ai inchipuit, ca-l leg de pat, ii deschid gurita fortat si ii vars pe gat laptele? :) De pe la o luna jum. cam asa s-a comportat...si cand il alaptam nu se trezea noaptea....se foia pana il simteam si ma trezeam. Nu deschidea ochii nici cand il auzeam ceva mai tarziu, eventual scancea/maraia...asa ca tot prin somn manca. Iar ziua, plangea daca-l puneam la san si tot mai mult prin somn sau inainte de a adormi manca...cu mici exceptii. Tu o trezeai pe Oana ca sa manance in perioada in care alaptai? (daca ai alaptat, ca n-am citit nici un mesaj in care sa amintesti lucrul asta)
Nu-mi indop copilul, dar sunt tare suparata in zilele in care mananca greu sau o cantitate mica de lapte. Cu mancarea nu ma mai stresez prea mult pt. ca am vazut ca majoritatea fac mofturi.
N-am auzit de "anorexia de biberon", nici la cautarea pe Google n-am gasit nimic in sensul asta....dar cred ca am inteles ce ai vrut sa zici. De exemplu, in seara asta Andrei a baut 240 ml lapte treaz fiind, fara sa faca mofturi. Apoi, incercand sa-l adorm, se tot foia....asa ca m-am gandit ca nu se saturase (mancase tot din sticluta), asa ca i-am mai preparat 60 ml; a mai baut inca 30. Deci...de buna voie si nesilit de nimeni a mancat atat.:) De fapt, biberonul de dinainte de culcare (seara) il bea cam intotdeauna in intregime...si rareori face mofturi. Ziua altfel stau lucrurile : primul biberon (06:30-07:30) il bea prin somn pt. ca nu vrea sa se trezeasca, mai doarme inca o ora jum.-doua dupa asta. Urmatoarele 2 mese sunt cea de legume si cea de fructe (la care mai primeste completare...mai mult sau mai putin, in functie de cantitatea de piure mancata), apoi masa de dinainte de culcare...si inca una pe la 02:00. Eu de laptele pe care i-l dau ziua ma plangeam ca nu-l bea bine...sunt zile in care mananca doar 4-5 lingurite de piure de legume, deci n-are cum sa se sature cu atat...si atunci incerc cu lapte in completare. In fine...hai ca m-am intins prea mult. Cautand chestia cu "anorexia de biberon" am gasit un site unde medicii raspund on-line la intrebarile celor care-i solicita. Printre altele, o mamica zicea ca medicul de familie i-a recomandat sa-si hraneasca bebelusul prin somn...daca tot nu vrea sa manance altfel.
Si eu m-am gandit sa intreb pediatra daca e cazul sa-i dau vitamine (care sa-i creasca apetitul), dar n-am mai ajuns la ea....pt. ca Andrei isi mai revenise la un mom. dat cu mancatul. Mai vedem...

Cleopiciu, bine ai venit! (am tot uitat pana acum, scuze) Ai o fetita tare frumusica, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!

Ktrinel, in carticica din care "citam" aseara zice ca se poate da conopida de la 5-6 luni. De broccoli n-am gasit nimic. Unde pot vedea pozele Juliei, sunt in mail-ul comun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

donia, despre magazin...mai, e asa deosebit ...nu stiu daca e pe la voi...zau, cred ca e unul singur, ala in care am fost eu ...e misto rau, belea, articole gramada, nemaivazute, nemaiauzite...tot ce vrei...unicate nene ..bai ,uite nu te mai fierb .e walmart mama, batranul walmart...raionul de vopsele si brizbrizuri pt pereti...

ariadna30, uite aici poze cu noi http://community.webshots.com/user/crisdor

mai noi o luam inapoi cu diversificarea asta....nu mai accepta legumele si pace...azi am luat=o iar de la morcov ...greu de tot...

Mergi la inceput