Stelute de ianuarie-februarie 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 28
Catalina spune:
Gata. Facut baie la bebe, masaj, mancat bebe ca nesatulu, culcat, facut curatenia de seara, un pipi in graba si intru sa zic si io noapte buna la fete cu speranta ca nu am suparat pe nimeni azi. Tati e la bere cu niste amici. Egalitate de sexe, deh!
Messa, mai baga tu un messaj din ala messeriash despre rasa asta a barbatilor pana nu ma apuca iar. Ca iar e post ... si pe mine in posturi ma apuca rau. Deh, ma pandeste al rau. :)
Marina, offfff, imi pare rau ca nu mai plecati. Lasa, data aviatoare va fi si mai frumos.
Liuda, fii antena ca tu parca ziceai ca n-ai cum sa scoti copilul din cada singura. Tocmai facui asta azi. Deci: iei un prosop din ala mare, sau unul din ala cu cap pt bebe, triunghi. Bagi triunghiul sub barbie si restul in jos. Iei bebe din cada cu ambele maini, il lipesti de tine pe prosop si apoi, tinandu-l cu o mana il acoperi din stanga cu prosop, apoi cu dreapta si apoi din partea de jos a prosopului si gata. Merge de minune. Acu daca ma si pricepeam sa explic, poate intelegeai.
Pupici si noapte buna.
ylilimic spune:
marina- din Eforie pana in Mangalia faci 20-30 min cu microbuzul. Linguritele se vor masura intotdeauna cele obisnuite cu care mancam noi, caci cele de bb sunt atat de variate...nu "e bune" pt comparatii...
Marina, Maryela - in WE asta veniti pe aici??? superrr!
Eli vine din 19, nu? Hai ca incepe sa mai semene a sezon...
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
marinar spune:
fete asta e, daca nu e mare poate e un pescuit la valea argovei...acolo unde am vrea sa ne luam teren pt o casutza de vacanta. va anunt eu unde am aterizat pana la urma.
dana dar aportul caloric n-are treaba cu cantitatea asta e naspa acum. totusi ii bag si o masura de biscuiti, sper sa fie ok. am cantarit-o azi si in 3 saptamani a luat cam 150 g. nu e mult dar stiu ca de acum bebeii iau mai putin in greitate. si la cate abdomene face pe zi...nici nu ma mir!
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
nadiutapm spune:
n' seara,
bey ce probleme existentiale aveti si voi, auzi Cata, a facut Matei de doua ori, lasa-l mama in pace, Lidia face si de 3-4 ori pe zi mai nou face si verde si ce rezolv daca ma agit, maine iar e galben la loc, aaaaaaaa si consistenta nu e cum povestiti voi toate pasta, mustar, carnaciori si asa mai departe (sper sa nu i se faca cuiva pofta
), la noi se absoarbe aproape tot bine raman jumarile
, dar noaptea ma gandesc la altceva decat caca Lidiei.
de exemplu ca si Marinami-am alimentat sufletelul cu speranta ca pe la sfarsitul lunii iunie plecam in Ucraina la mama vine sor-mea cu zgatia de nepoata-mea si vom sta la racorica si aer curat si colac peste pupaza nu pot rezolva cu actele pe nici o cale si am ramas cu buza umflata![]()
ast5azi am fost suparata toata ziua pe tema asta
si voiam sa-i
pe toti cei care sunt de vina.
hopa, ma plang, nu-i a buna.
Lili, Cata, pai trebuie mama sa fiu optimista ca altfel o iau haisa pe aratura, dar iesim mult afara, stam in parc vorbim cu toate mamicile care ne ies in cale, rad cu gura pana la urechi, iar fiimea se zgaieste la copii si tine discursuri, e bestiala si ma topeste.
Sa stiti ca va citesc pe toate nu-mi scapa nimic, insa Problema DIVERSIFICAREA INCA NU AM CE DESPICA FIRUL IN PATRU, pur si simplu nu ma pricep

siiii.... de doua seri Lidia urla la culcare deci am avut taria sa o las sa planga 12 minute in seara asta, ca aseara nu am cronometrat-o. deciii se poate.
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici 
Nadia
de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu
marinar spune:
lili dupa cum vezi we asta nu mai aterizez dar abea a inceput sezonul asa ca sigur o sa ajungem in vara asta.
la lingurite sigur ca ma reger la cela pt noi care teoretic masoara 5 grame. dar sa inlocuiesc 150 ml de lapte cu tot atatea grame de mar mi se pare cam mult. emmi ar manca nu zic nu dar de ce sa o fortez, sa-i maresc stomacelul aiurea.
marinar spune:
nadia te admir pt curaj si tarie. bravo fata draga!
catalina dar e chiar asa bai pt ca iesit soata ta la bericica?
eli1977 spune:
buna , fete, m
maaai, dar ati scris azi, nu gluma..acusi schimbam capitolul
repede, sa scriu ce-mi mai amintesc, sa nu adoarma neuronul de blonda.
Lili, da, marti, pe 19 aterizez cu gasca si juma' de casa la Mamaia, la hotel Meridian.
Shine, am banuit de ieri ca asta te ingrijoreaza..tin pumnii sa-ti zica Stanciu ca e bine!pupici lui Alexandru
si Andrei a crescut mult-17cm, deci nu vad sa fie o problema asta..
Marinuca, hai, lasa, fata, ca tot o sa va distrati voi si sapt viitoare..yupiii, la mareee!
eu i-am inlocuit masa cu fructe cand a papat aproape un borcanas_125ml , cam 15 lingurite, cam asa..
asa vreau sa fac si cu legumele, ca vad ca deocamdata mai baga si lapte mancaciosul![]()
curios lucru, mi-a zis soacra-mea ca papa muuult mai cu pofta legumele decat fructele, care sunt mai dulci si ma gandeam ca ii plac mai mult..
gata, va pup, ma duc sa adorm iubirea mica..
noapte buna
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
ylilimic spune:
marina - si eu care ma bucuram, stia si sotul
sa nu imi faca program ...
nu-i nimic, data viitoare
M-am uitat pe Colectia de stelute... Ma gandesc ca e foarte greu deja sa spui care poza de bb e mai frumoasa, caci toti pe masura ce cres se fac tot mai frumosi iar pozele sunt inedite, ingenioase, variate...daca zici azi "mai bine de atat nu se poate, maine apare protagonistul cu o alta infatisare si mai si!
sa ne traiasca!
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
nadiutapm spune:
si mai nou de duminica am inceput sa tinem adevarate www.youtube.com/watch?v=gN4umFMJ2FA" target="_blank">discursuri
hai va pup si capul sus maine va fi mai bine
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici 
Nadia
de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu
marybell spune:
cristiana, dana paypal... este un mod de a plati online, ofera persoanelor fizice si juridice posesoare a unei adrese de e-mail, posibilitatea de a efectua si/sau primi plati online, usor, rapid si in deplina siguranta. PayPal-ul ultilizeaza cel mai avansat sistem de prevenire a fraudelor pe internet. este un fel de e-bank mai exact. pe e-bay toate afacerile se fac in acest fel. este cel mai sigur mod de cumparaturi online in momentul actual.
sper ca am reusit sa explic cat se poate de bine. mie una imi pare foarte bine ca in sfarsit functioneaza si la noi in Ro, pay pal-ul adica mai exact incepand cu 11 mai 2007, fiindca era foarte astepat
in sfarsit...
catalina dovlecelul este bogat în apa, fibre alimentare, vitaminele A, C, E si B6, potasiu, fosfor, acid folic, calciu. datorita continutului ridicat de apa si fibre dovlecelul poate fi considerat un usor laxativ. bine ar fi sa il combini cu ceva care constipa cand il dai sa pape
Marybell si
Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik