Stelute de ianuarie-februarie 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Maryela, ai dreptate, Conchita as face moarte de om pt o masina de spalat vase. :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Si eu vroiam masina de spalat vase, dar am realizat ca nu mai am unde sa o var si pe aia..Asa ca.....

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

fetelor, imi cer scuze, sper ca nu am facut o gafa, nu am vrut sa sune nu stiu cum. imi pare rau, sincer, hai sa nu fiti suparate pe mine, da? va rog mult!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

haide mai conchita! ce Dumnezeu! de ce sa faci o gafa ca traiesti mai bine? vezi fato de treaba ... bravo tie ca ai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

quote:
Originally posted by conchita

fetelor, imi cer scuze, sper ca nu am facut o gafa, nu am vrut sa sune nu stiu cum. imi pare rau, sincer, hai sa nu fiti suparate pe mine, da? va rog mult!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Haideti mai fetelor, da-ti-o-ncolo de treaba! Cum sa ne suparam, auzi. la fata.

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

catalina, eu nu mai sterilizez nimic de la o luna jumate
le spal cu apa calda si axion.....

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank"> Repere in dezvoltarea bebelusului
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/56/Default.aspx" target="_blank"> Diversificarea bat-o vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

eu pentru ca le folosesc ocazional, cand ma mulg si il las pe bebe cu bunica, sterilizez bibe de fiecare data..DA, vrem si noi masina de spalat vase dar acum, cat stam in garsoniera nu avem unde sa o varam.

deocamdata telegrafica trecerea mea pe aici, ca am niste belele pe cap (nu cu bebe, ci cu masina care e usor busita-am agatat un rahat de metal care era sub ea cand am plecat de pe loc- ..si bonus am spart sticla de la usa de la sufragerie...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

sa va spun ca sunt cam botoasa?...nu mai plec la mare.....deocamdata. asa imi vine sa-mi bag cracii in ele de afaceri in momente din astea!!! dar tot ne scoate tati undeva in we si cica ramane pe we viitor. oricum nu mai imi fac ganduri pana nu ma vad cu bagajul in masina si iesiti pe autostrada.

catalina eu sterilizez cu solutie la rece cam o data pe saptamana sau si mai des, depinde cum am chef.
mai si emmi face kk normal, ad stiu cand scoate morcivul, cand marul asa ca nu-mi fac probleme. iar de papat...dana eu ii dau emmei cam 12 lingurite de mar, teoretic ar insemna mai putin de 100 g dar inseamna un mar intreg. daca ma luam dupa dr meu ar fi trebuit sa ia atata mancare solida cat lapte inlocuiesc dar mi s-a parut cam mult. si vorba catalinei, daca ea e ok pana la urmatoarea masa altceva nu mai conteaza. dar intrebam si eu de curioasa, ca sa nu gresesc pe undeva.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Marina,imi pare vrau ca nu mai mergeti la mare.E naspa asa cnd visezi la ceva si apoi brusc pica.
De asta eu nici nu fac planuri,ca noi plecam mereu pe ultima suta de metri.Adica Last Minute sau ceva asa neorganizat.Acum cu bb e mai greu insa.
Sa stii ca are dreptate dr cu masa de mar,ca trebuie sa fie cam cit cea de lapte.Eu am calculat caloriile de pe borcanel si cele de la un bibe de lapte si erau cam la fel.De asta sunt si portionate asa,in borcane de 190g.
Asta nu inseamna ca toti copii trebuie sa aibe mese standard.In functie de cum se simte fiecare copil,adaptam si noi cantitatile.

Meg,fata, cum s-a lipit ghinionuöl asa de tine.Bine ca bb e ok,asta e cel mai important lucru,de fapt!

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Mai fetelor cand veniti la mare dati un bip ca poate ne vedem. Poate asa reusesc sa ajung si eu pe plaja ca altfel de capul meu nici o sansa.

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare

Mergi la inceput