Stelute de ianuarie-februarie 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 26
Maryela spune:
Lili- plecam sambata. Ne intoarcem duminica.Ca nu pot sa stau mai mult fara piticul urlacios.
Iau numarul si te sun
Acum eu chiar as vrea sa fie surpriza weekendul asta, poate s-o prinde cat mai tarziu sotul.....
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
marinar spune:
lili nu promit nimic dar incercam. am nr tau. cat facem din eforie pana in mangalia???
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Maryela spune:
quote:intrebare intrebatoare pt fetele care au inlocuit o masa de lapte cu ceva fructe/legume: cate g papa bb la o masa? cam cate lingurite...lingurite de-ale noastre?
Da, vreau si eu sa stiu cum e cu linguritele astea.....
Marina, in week-endul asta sunteti si voi la mare????

Haideti, care se mai baga, facem o reuniune, ceva?Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
marinar spune:
catalina nu stiu. si emmi face de 2 ori pe zi kk poate chiar si de 3 ori cateodata dr nu e moale. aseara a facut in 30 de minute 2 carnaciori. vorba sotului meu: cand nu facea era jale, acum ca face parca tot nu e bine........
Catalina spune:
asa e Marina, chiar vroiam sa te intreb pe tine ca stiu ca ziceai ca a facut Emi de trei ori. La Matei era galben, cu morcovel si la aspect normal dar de doua ori, o data de dimineata si o data seara. Aoleu, sariti, iar am inceput!!!
Marina, eu zic asa, ce conteaza cate lingurite ii dai daca se satura si sta nemancata ca la o masa de lapte? Daca nu e bine ce intreb io, da, vreau sa stiu si io cate lingurite. :)))
Daconst spune:
Catalina,eu iti inteleg si-ti respect decizia,dar as spune:niciodata sa nu spui niciodata!![]()
Ma gindesc ca vrei sa mergi si tu la mare cu bb si atunci ce te faci?Cari oale si gatesti pentru el?Eu as zice sa fim fericite ca s-au inventat borcanelele si putem sa-i hranim pe copii oriunde ne-am afla.
Marina eu nu am idee cind se scoate laptele,dar pediatra mea spunea ca atunci cind papa jumate de borcan(~100g)sa nu-i mai dau lapte in completare.
Mai asteapta fetele care vorbesc din practica,ca noi n-am ajuns inca acolo.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Catalina spune:
Dana, chiar merg la mare. Voi merge la gazda (sper ca macar atat sa imi permit, la hotel in nici un caz) si cum voi merge acasa la ora 11 ii voi da lui Matei supa facuta de mine. Mai problema va fi cu marul de la 10. Dar asa de mult nu vreau borcan incat sunt absolut ok sa ma duc cu razatoarea dupa mine si sa ii fac la fata locului. Ce vrei, asa sunt io, berbeaca. :)) Nu cred ca e chiar asa o nenorocire. Oricum ma duc pregatita sufleteste ca nu va mai fi cum era la mare ... Ehe, multe nu mai sunt cum erau, dar ce bine e, nu-i asa?
Catalina spune:
Ia sa va iau la intrebari cu altceva. Mai sterilizati biberoanele? Si daca da, cum le uscati? Am cateva tetine care cred ca au fost mai putin folosite (v-am zis ca am prajit cateva biberoane in sterilizator si mi-au ramas tetine de la ele de rezerva acuma) si miros super nasol. Cand m-am prins am frecat la ele de le-a luat gaia si le-am bagat la sterilizat. Io am sterilizat cam o data pe saptamana. Voi?
conchita spune:
Cata, eu m-am lasat de sportul cu sterilizarea, le bag la masina de spalat vase care spala cu apa la temperatura de fierbere, deci mi se pare ok. plus ca m-am gandit eu asa ca acum are deja doua serii de vaccinuri, deci ar cam trebui sa inceapa sa ia contact mai serios cu lumea inconjuratoare, nu mai e la fel de expusa ca inainte de vaccinare.
Dana (Daconst), sotul meu nu stie totusi chiar asa bine treaba cu borcanasele :-)) nu vreau sa-l bodogan neaparat, ca e un tati super si-un sot minune, dar trebuie sa-l parasc ca a venit acasa cu borcanase cu zahar si sare in compozitie.![]()
La Multi Ani sarbatoritilor de azi, sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si sa treceti cu bine de diversificare, adica fara sa faceti franjuri nervii mamicilor, ca le mai trebuie si cand or sa va dea toti dintii, si cand o sa cadeti prima oara cu bicicleta, si cand o sa va caftiti cu plodul vecinului. ![]()

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
Maryela spune:
Catalina eu le sterilizez o data pe saptamana, sau cand imi aduc aminte. Nu prea mai vad rostul sterilizarii atata timp cat linguritele si castronasele sunt nesterilizate, la fel si blenderul....etc.
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

intrebare intrebatoare pt fetele care au inlocuit o masa de lapte cu ceva fructe/legume: cate g papa bb la o masa? cam cate lingurite...lingurite de-ale noastre?