Stelute de ianuarie-februarie 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

La Multi ani
Ralu 74
Anelin BB de kateryna
Andrei David bb de wannajo
Cristina Maria bb de mcbeal

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank"> Repere in dezvoltarea bebelusului
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/56/Default.aspx" target="_blank"> Diversificarea bat-o vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Cristiana nu stiam nici eu ce e cu pay-pal,dar mi-am intrebat sotul.
Cica e un fel de intermediar unde bagi banii provizoriu,cind cumperi ceva si cind primesti marfa atunci se transfera banii la vanzator.
E un fel de sistem de plata,care se foloseste cind nu prea ai incredere in cel care vinde.Trebuie sa te inregistrezi la ei, insa si exista o suma limita pina la care se poate plati.
Nu stiu dca in Ro se cunoaste sistemul asta,dar e bun pentru vanzarile online,la ebay de exemplu.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Ralu,la multi ani!
Nu stiu de ce credeam ca esti capricoarna,dar se pare ca suntem nascute doar in acelasi an.

Tonylexa,sunt de acord cu schema voastra de diversificare,e cam ce se practica si pe aici.
Cu un singur lucru nu sunt de acord,si anume pestele.Dar asta e doar parerea mea.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Am revenit!
Dana, buna ideea cred ca o sa pun si eu in plus 10 ml apa, desi Mihnea bea si suc de morcovi si apa simpla.Dar, incercarea moarte n-are.

La Multi ani pentru
Ralu 74
Anelin BB de kateryna
Andrei David bb de wannajo
Cristina Maria bb de mcbeal

Si acum sa ma plang cat sunt de....vaca( dar cred ca jignesc bietele animale). Reusisem si eu sa slabesc vreo 3 kg si saptamana asta a fost ziua mamei mele, apoi la 2 zile a sotului si a bagat fata....ca doar na, era dupa foamete mare..... Bey, imi vine sa-mi dau pumni zau, mancam si ma gandeam ca nu e bine, dar ,mancam in continuare. Asa ca , Marina, Dana si fetele care va tineti de diete si stimulari aveti admiratia mea eterna, si un pic de invidie( dar asta trece repede)
Liliiiiii vreau sa-i fac sotului o surpriza post ...aniversare si m-am gandit sa mergem la mare ca si asa nu a mai fost de 2 ani si el e lesinat dupa apa, doar noi doi, la hotel paradisio. Ai idee, e ok??
Cica au vedere spre mare toate camerele

Hai v-am pupat inca o data! Sa fiti cuminti.

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Tzutzurica si la mine la fel se depune calcar. La inceput am crezut ca nu spal eu bine vasul in care fierb apa. Am observat ca daca fierb apa de la chiuveta nu se intampla la fel.

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzutzurica spune:

Maryela...deci acum ii faci lapticul cu apa de la robinet?
Credeam ca apa plata e mai sanatoasa...interesant ca de la cea de la robinet nu se depune calcar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

marina - daca vii maine la mare, e posibil sa ne intalnim?

pe 17 iunie la santierul Daewoo Mangalia e "ziua portilor deschise". singura zi din an cand pot intra persoane sa viziteze santierul la liber! Pentru copii sunt pregatite daruri si spectacol cu copii si concursuri si premieri, fireste, iar unii pot fi impresionati de marimea vapoarelor construite aici. Cine pofteste, cine doreste va astept la Mangalia pe post de ghid al santierului.

Constantencele! Se aude? poate ne intalnim...

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Va multumesc fetele de opinii. Maaaama ce populara am devenit dintr-o data. Oau! :)))
Ma intreb, oare cum or fi stabilit astia din carti ca nu au bebeii gust? Asa cum au stabilit ca la 2 luni cand zambesc de fapt au gaze? Ma intreb si eu.

Liuda, nici eu nu am zis nici ca ai uitat ca e Diana om viu, nici ca sa ii dai pizza sau ciorba. Nu era vorba de asta. Nici de faptul ca i-am pus zahar lui Matei in piure. Sau ca il fac complet dupa gustul meu (dupa gustul meu avea si o halca de carne langa el, asta nu inseamna ca asa fac). Asa ceva nu am zis. Eu am zis ca sa aiba PUTIN gust. Hai sa nu exageram.
Oare eu de ce nu oi fi iesit stricata ca mama imi facea mancarea cu gust? Mananc de toate. Si baiatul nasilor mei la fel si ... ma rog, altii la fel. Probabil ca voi va inchipuiti ca fac piureul ala ca pe ciorba mea. Nu asta am vrut sa zic .. ma rog.

Eu rag aici ca incerc de saptamani si lumea imi spune intr-una ca nu insist destul. Oricum, eu nu am cum sa va conving ca nu renunt la primele strambaturi sau urlete (pentru ca alea nu se pot numi strambaturi) dar pentru mine asa, prost bun cum o fi asta, refuz sa il indop pe Matei in momentul in care urla de zici ca il tai (dupa multe multe strambaturi). Sa o faca cine poate.
Asta e, o sa fiu prima mama care ii gusta mancarea lu fisu. Poate intr-o vreme o sa scrie si de mine in carti. :)))
Dana, ca informare asa despre mine, sincer am renuntat sa citesc carti. Pentru ca m-au inebunit pe multe planuri, iar diversificarea e unul dintre ele. Asa ca recunosc ca nu sunt citita, nici macar din mail-ul comun.

Uite vezi Liuda tie ti se par portocalele periculoase, e, eu stiu copii, chiar de aici care le mananca si n-au nimic. Unii mi-au zis ca Matei a facut diaree de la mere, altii ca nici pomeneala. Faza e, vedeti voi, ca merge fraza cu "fiecare face cum ii dicteaza instinctul" atata timp cat nu ma contrazice pe mine. :))

Deci mie mi se pare absolut ilogic ca o mancare facuta in borcan (chiar si in alta tara) si stata in supermarket sa fie mai sanatoasa decat morcovu ala pe care i-l iau io din piata. Orice mi-ati zice. Asa imi zice mie piticul. Daca cu restul ma mai razgandesc, cu asta chiar nu. Dar in mod absolut, fiecare cu ideea lui, nu zic ca procedeaza gresit cine da si crede ca sunt bune. Doar ca eu nu dau. Atat.

Ca tot se discuta de cartof eu nu il imbalsamez atata, il fierb si il pasez cu celelalte legume. Pana acum a fost ok de aproape 2 saptamani. Mai face cineva asa sau iar sunt unicat? :))

Nadia, si eu te admir ce calma esti. De o mie de ori bravo. Eu zic ca sa mai incerci maine si daca nu vrea sa mai stai. Tu ii dai san, nu ai de ce sa te grabesti.

Shine, asa sa dea Dumnezeu sa iti spuna ala celebrul.

Tzutzurica, tu fierbi apa plata? Eu io dau nefiarta, am inteles ca prin fierbere isi pierde proprietatile ... .

Hai ca va las deocamdata ca facu Matei kk a doua oara pe ziua de azi. Sa va zic la ce ma duce capul? Sper ca doar capul nu si curul lui Matei. :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

maryela - nu sunt toate cam cu vedere la mare, la est, insa marea se vede de peste tot. SPUNE-MI CAND VII!!!!!!!!!!!!!
ai nr de tel in lista.

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Mai dovlecelul este purgativ sau laxativ? Ca azi parca am scapat nitel mai mult dovlecel. In rest e la fel piureul. Ma gandesc de ce o fi avut doua scaune.

Mergi la inceput