Stelute de ianuarie-februarie 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 29
ylilimic spune:
mda, a plecat lumea la culcare, n-ar fi rau s-o fac si eu...
dar am ochii in lacrimi caci am cutreierat pe forum si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">priviti ce am gasit!
am ochii in lacrimi la gandul cum vor arata copilasii nostri peste 1 an...am impresia ca daca inchid ochii ii pot vedea pe fiecare in parte...Sunt melancolica in seara asta! oare ce o fi?
Mai bine plec la culcare sa nu intru in butoiul cu melancolie de tot!
Noapte buna si copii cuminti!
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
marybell spune:
lily gata am privit si eu la "ciresele" de mai - iunie, foarte frumosi toti copilashi, sa le traiasca sa creasca mari si sanatosi, si sa-i vedem si la 18 ani
intr-adevar emotionant colajul de poze, mi-a placut.
nadia am vazut-o pe scumpa de Lidia, Doamne cat imi e de draga
scumpa de ea ce mai vorbeste ea acolo...
Marybell si
Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik
Messa spune:
Fetelor, bebeii au gust! Pai cum fras se explica altfel ca fi-mea scuipa laptele, dar rade in 3 minute piureul de morcova, mananca fara chef piureul cu cartof dar plange cand se termina castronul cu banana si mai cere... ei??? Daca nici asta nu-i de gust... ii place fetii ce-mi place si mie.
Catalina, ejti cam aprinsa, fatou, itzi trebe utza.
Citii mai jos, intrebi daca dovlecelu' e purgativ sau laxativ. Raspunsul: ESTE. Ambele
Clar itzi trebe utza. Scapa fatou de stress!!!
Al tau te-a vazut capsata si si-a pus tzolu' pe chioru si directia Panciu, la bere, sa scape, o fi zis ca pana vine el acasa iti trece
Io l-as astepta la usa cu un bici in mana sau macar o nuia si o franghie, l-as lega de pat si ar mai merge la munca maine in patru labe. Care post? Lasa ca nu esti asa pacatoasa, si oricum ai gupil, cine are gupil ispaseste si ce n-a facut
Mai pedeapsa decat sa cauti in pampersi, sa cureti ce gasesti si sa gatesti supe si sa ti le puna in poala sau sa ti le scuipe in nas nu exista.
nadiutza, bravo fato! asa, optimista! 
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
Catalina spune:
Mai Marina ...nu e bai ca a plecat. Doar ca la alea doua ore care le petrece cu noi pe zi ... mai si pleaca la bere ma mai ia si pe mine amocu. Cred si eu ca el nu e asa agitat, cred ca e f important, macar 2 ore pe zi sa iesi din casa singur, aranjat, sa te intalnesti cu alti adulti si sa vb si de altceva decat de copii. Desi, nu ma intelegeti gresit, e cea mai mare placere sa stau cu Matei ... uneori ma ajunge. Mai ales cand dau cu batele in diverse balti ... .
Da Messa, recunosc ca sunt stresata, n-am ce zice. Dar ce sa fac mai cand sunt toata ziua in priza (asa cum sunt sigura ca sunteti si voi). Sunt construita altfel, ce sa fac, la ora 11 cand termin cu toate abia mai vad perna de oboseala ... care utza. Stiu ce o sa zici si ce o sa imi iau dar simt ca am ramas rau de tot in urma cu odihna. Poate am niste zile mai proaste. In plus, uitasem complet de efectul pastilelor asupra mea si le-am luat ca proasta. Am zis ca rezolv cine stie ce si am dat de altele. Dar nu le mai iau, gata. Cand se termina folia imi bag picioarele, preze si daca e ceva, sa fie.
Sincer eu nu apreciez faza cu pus palma in cur cand n-ai chef de discutii ... acuma pe bune. Ca copilu nu e doar al meu... . Mai ales ca nu se intampla mereu. Sunt zile bune si proaste.
Concluzie, lasati-ma macar voi sa va plang pe umar din cand in cand,desi stiu cu siguranta ca sunt fete pe aici care sunt campioane la greutati. Nu ca mine.
Nadia, inca o data jos palaria. Lasa ca teoria cu ce sa fac ca o iau razna o stie toata lumea. Cati o si aplica ... mai rar.
Marybell, multumesc de raspunsul atat de complet. Pai pun si morcov in piureu, si albitura si cartof. Dintre astea nimic nu este mai intaritor la burta?
Hai ca daca tot am cazut din pat la 6 ma duc sa ii fac supa ca azi tre sa ma car la mama cu tot calabalacul ca tata e in pat, mamaie o dor toate alea si Alexandra biata sta in casa asa ca tre sa o scot prin parc. Ia zi Messa, chiar crezi ca merge utza dupa o zi din asta? De fapt nu imi raspunde, ca nu il cunosti pe tata ... . Nu ai tot tabloul. :)))
Hai va pup
Catalina spune:
Messa, cand faci o portie piureu, cat pui din toate? Zi si mie ca io am impresia ca fac prea putin.
Catalina spune:
Messa (hai ca in dimineata asta am ce am cu tine), ia vezi de te uita la Stirile ProTv. Cica nu stiu ce manelist si-a botezat copilu de 5 ani. Si a fost toata floarea manelista (ca n-a venit nimeni cu un spray de gandaci pe acolo ...). Iti vine sa versi daca vezi.
marinar spune:
neata
la multe lunishoare:
vlad bb de aalina
serban bb de ralu
lidia bb de nadiutza
cristina bb de amaya
roni bb de loremunteanu
eli sigur ca o sa ne distram. sa stii ca si emmi papa mai bine legumele decat marul.
nadiuta e o scumpa lidia...hihi asa facea si emmi aseara pe la 1 si eu asteptam sa adoarma ca sa o pot inveli.
lili ce repede trece timpul, cat de curand o sa faci un astfel de filmulet si pt stelutele noastre! sa traiasca toate cireselele!
catalina io am intrebat asa...ca avea momente cand asa evada. hai ca o sa treci si tu peste perioada asta, esti mai puternica decat crezi.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Catalina spune:
Aoleu Marina, pai as face bine sa trec ca nu sunt deloc multumita de mine. Sigur ca trec. Bai stiti cum sunt zilele alea de iti vine sa dau cu ceva in toata lumea? Mi s-a rupt o cordeluta din aia de imi placea mie mult, o sanda pe care abia o cumparasem si abia e 8. Hahaha!
Catalina spune:
Hai ca am inceput sa scriu mesaje din alea minuscule si multe. Sorry.
Nadia, sa iti traiasca Lidia! Sa fie mai ales sanatoasa ca frumoasa este.
Pupici
kateryna spune:
Neata.
La multi ani sarbatoritilor acestei zile!
Hai sa va distrez putin...
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070607&ctime=195657" target="_blank">Anelin si Lizuca de miciurin...asa a inceput totul
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070607&ctime=195725" target="_blank">Din ciclul...daca tu nu ma vrei, eu te vreau
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070607&ctime=213142" target="_blank">Hai draga coopereaza si tu...
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070607&ctime=204258" target="_blank">Anelin: Pai, Lizuca deja ma inseli? Lizuca: Ehhh, si tu acum! David (de Laura_popy): Haide mai si tu incoace, ca e mai misto in 3!
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070607&ctime=204459" target="_blank">Astia iar vorbesc de fotbal!![]()
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070607&ctime=194137" target="_blank">Asa ii place lui David (de laura_popy) sa stea in carut
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070607&ctime=204713" target="_blank">Uite atat de mare sunt la 5 luni
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)