Stelute de ianuarie-februarie 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 23
marybell spune:
fetelor, va pup
ma duc pe afara cu bebe Erik, ca tocmai a venit si cel mare Edy, de la scoala, ca sa plimbe el carutzu' ![]()
asa ca vorbim mai tarziu cand ma intorc.
Marybell si
Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik
Daconst spune:
Lili,nu m-am suparat,dar eu nu am salvat link-ul si trebuia sa-l caut din nou.Asa ca multumiri Cristianei ca m-a salvat.![]()
Eu n-am inteles teoria cu legumele si borcanasele,dar nici nu m-am chinuit prea tare pentru ca eu stiu sigur ca borcanasul ala e mai natural decit orice leguma de pe piata.Pentru ca tot taranul stropeste cu ceva leguma aia,altfel nu creste nimic.Asta poate s-o confirme oricine de la tara.
Stiu ca la noi,cum spunea si Shine,borcanelul e asociat cu ideea de conserva si de aia poate multa lume are retineri.
Asa ca fiecare face dupa cum are chef,dar daca bb-le meu ar manca doar asta cu pofta,pai i-as da frate, ca mananca doar in primul an asa ceva,nu o viata.
Chiar mi-am refacut proviziile ieri ca erau la oferta si m-am mirat ce sortimente exista:spagheti bologneze sau lasagna.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Liuda spune:
fetelor nu va amagiti ca si taranul in gradina pune ingrasaminte ca asa doar poate scoate un cartof mai mare, un ardei mai frumos, o rosie cu chip de vanzare, castravete bun... pai dar cei cu terenuri si mai mari care trateaza agricultura ca o afacere sigur baga in pamant NP 20/20/0, NPK 15*15*15, NP 12/52. ca altfel nu scoate nimic... Pai de ce sant acum pe forum mai mult timp? am mai putina treaba ca nu mai este sezonul ingrasamintelot in cantitati de barja
, A bagat lumea primavara in pamant, acum culeg roadele
, dar la toamna e iar nebunie... asa ca de asta imi plac borcanele... vad realitatea "ecologica" a agriculturii romanesti!!!
Daconst spune:
Tzutzurica,bine ai venit in club!
Spui ca si pe baietelul tau il cheama Lucas?na,ca nu-i mai al meu singur pe aici cu numele asta.
Despre constipatie,ce sa zic.Am experimentat si noi in alea citeva zile de diversificare,dar era de la morcov.Si mai era faza ca al meu nu bea sucuri sau ceai.Vreau sa ma lupt cu el s-o faca ca va fi vara calduroasa si nu ma vad bine.
Baga-i mai multa apa in lapte,poate asa se rezolva.La noi a functionat.Eventual daca-i dai legume,baga-i si fructe in alimentatie sa vezi poate se rezolva.Altceva nu stiu.
Cind bea doar lapte se constipa?Sau e de acum de cind cu diversificarea?
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Daconst spune:
Cristiana,eu raman la parerea mea,ca daca copilul avea probleme,ai fi observat deja.Dar pentru linistea ta,poti sa faci si ecografia aia.
Shine,ma gindesc la voi si va tin pumnii sa fie totul ok!
Mary,eu te-am citit cu cartoful,dar pe mine nu trebuia sa ma convingi ca eu chiar cu asta am inceput.Cartof cu morcov.Deci eu sunt una din aia ca cea mai buna carne-i cartoful.
Conchita,vezi ca sotul tau stie ce stie!
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Tzutzurica spune:
Buna Daconst,
Multumesc pt. raspuns. Da, se pare ca strengarii nostri poarta acelasi nume...Lucas 
Cat a fost alaptat...din contra, avea scaunul f. moale (asta fiind motivul pt care sunam pediatrul o data pe sapt).
Diversificarea si trecerea pe lapte praf au coincis...s-ar putea ca si laptele sa fie cauza.
Morcov nu i-am mai dat de cateva zile...o sa ii dau mai mult suc astazi sa vedem dc avem succes. Oricum, iar i-am bagat un supozitor ca de ieri nu a facut deloc.
ylilimic spune:
dana - cu explicatiile statea prost, ca link-ul il salvasem eu
Cat despre borcanase, si eu am vrut sa apelez la primul, insa nu voia copilul
v-am zis ca am crescut un mofturos (noroc ca si-a mai revenit). o sa mai incerc si la Adam, sunt situatii cand te scot basma curata.
Divagatia de la subiect a fost "de la mine" ca sa putem intelege care-i treaba cu naturalul si organicul. Personal eu mananc cartofi de import din martie, cred, ca nu am rabdare sa ii astept pe astia "naturali" de la producatori romani. Nici nectarinele nu sunt de la noi, dar eu tot mananc, si lista ar putea continua. Nu cred in existenta produselor naturale la noi, mai mult decat in alte tari.
Unde e postarea tzutzuricai?
Bine ai venit oricum!
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
livia72 spune:
Multumesc mult, fetelor, pentru raspunsuri
Domnisoara mea este un pic mofturoasa(mai chitaie la san cand schimb meniul meu) dar cred ca o sa incep si eu treptat.
Azi i-am dat suculet de morcov cu mar si i-a placut. Incepem si noi usurel, usurel...
Cu problemele de sanatate pentru Alex am mai scapat intr-adevar si acum asteptam vacanta sa vedem cum o sa ne descrucam. Tare era bine cu Alex macar dimineata la gradi...
Livia, mami de Alex (10.11.2002)si Irina (19.01.2007)
http://new.photos.yahoo.com/livia_marin/album/576460762402011555
Daconst spune:
Tzutzurica ce lapte-i dai?
Eu as zice sa-l lasi 2 zile doar pe laptic sa vezi daca face normal,daca nu inseamna ca e laptele.Multe fete au patit asta de la lapte doar.Si s-a rezolvat cu 10ml de apa in plus la 2 masuri de lapte.Intai trebuie sa vezi ce-l constipa de fapt ca sa stii ce tratezi.
Lilica,am inteles acum.Dar eu sunt de parere ca poti incerca si daca papa,sa-i dai.Cel putin in prima faza pina incepe sa manance cu lingura,ca apoi il poti trece pe mancaruri gatite de tine,mai ales cind va va vedea pe voi la masa ca mancati.Atunci sigur va vrea si el ce vede.
Hai ca pina la urma ii diversificam noi pe toti,ca doar n-o sa ramana o viata pe lapte doar.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Tzutzurica spune:
Daconst, multumesc mult pt sfat. Ii dau Enfamil A+, nu stiu dc se gaseste in Europa.
O sa-i dau astazi mai mult suc (am inceput sa-i dau doar de cateva zile) pt ca am apucat deja sa-i dau mancare solida iar maine ii dau numai lapte sa vedem care-i treaba.