Stelute de ianuarie-februarie 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 18
Ivona1977 spune:
Lili poate sunt dureri de crestere - pe mine ma dureau toate cand eram copil...Chiar pieptul, nu puteam respira (am crescut destul de brusc)...
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
Poze botez
ylilimic spune:
ivona - nu esti anormala, sotul e sarit "un pic"! Scuze, nu ar trebui sa spun asa ceva, insa la viteza asta...si mie mi-ar sta ceasul in loc pana i-as vedea intrand in casa. Trece-l la hrana rece si fii ferma cu mama, ca presimt niste luuuungi si interminabile discutii in astea 3 luni cat va sta la tine.
De ce nu inteleg ca din dragoste pot face rau? Noi am fost duminica la Agigea la Selgros pt cumparaturi si am imprumutat scaunul de masina de la niste prieteni. Am experimentat si eu cum e sa mergi fara grija, sa stea copilul comod, sa doarma neinghesuit...I-a placut mult, dar si mai mult lui Matei care nu mai voia sa dam scaunelul inapoi, ca e a lui bb
mai intreb si maine care-i treaba cu durerile, mercic oricum!
plec la nani! Noapte buna!
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
marybell spune:
ivona stai linistita, nu te mai gandi si tu la toate prostiile
ca ajung imediat acasa si nu se intampla nimic. ingerasii lui Ella sunt cu ea si au grija ca drumul sa fie fara probleme ![]()
lily daca ai de unde sa faci rost de pedicuta, dar la plafar cred ca gasesti, fa-i niste cataplasme cu aceasta planta local. pedicuta este o planta care contine radiu, si este foarte buna pentru crampe si dureri musculare. poti sa ii mai faci si un fel de pernutza umpluta cu pedicuta, si i-o legi pe piciorus seara cand doarme. sper sa fie ceva trecator si maine sa nu il mai doara nimic.
Marybell si
Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik
Messa spune:
conchita, asa e, e cam colorat... mercic
am zis baietilor mei de treaba asta ![]()
liuda, avem 0.5 mm de dinte iesit si restul impung constant in gingie.
lilicule, Matei a urcat scari multe si repede? Sau miscari de genul urcat si coborat scari? Pot sa-l doara gambele de la asta.
Ivona, copilul in scaun. Ia-o pe mama ta la rost, pe bune.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
Catalina spune:
Lili, ma bucur ca nu te-am suparat si imi cer scuze ca nu am retinut cand ai explicat despre Adam. Doar stii ca sunt dusa rau cu memoria. Sa stii ca acu vreo 2 ani am dus-o pe Alexandra nepoata la medic pt ca ii amorteau picioarele si o dureau. I-a dat vitamine. Eu zic sa intrebi si tu la pediatru.
Nu, nu te-am uitat cu DVD-urile. Doar ca nu a mai avut Cornel timp sa traga. Oricum, le facem noi cumva. La mare voi veni in august cand merg ai mei si oricum nu pot mai devreme pt ca lucrez toata luna iulie. Asa ca ... . Daca le facem mai degraba le dau fetelor sa ti le aduca, cu siguranta.
Shine, LINISTESTE-TE. Sotul meu a fost rahitic (ar trebui sa il vezi acuma). Si Matei e pe acolo cu fontanela de 3 degete pe 4. Soacra-mea mi-a spus ca l-a dus 3 saptamani la mare si n-a mai avut nimic. Stai cuminte, va fi bine.
Ivona, nu esti nebuna, si eu as fi facut la fel, poate chiar mai rau. Au ajuns cu bine, da?
Haideti sa va zic una ciudata. De cateva luni, la anumite perioade, am un vis despre faptul ca ma duc la o biserica. E, nimic anormal pana aici doar ca biserica la care ma duc e mereu aceeasi, una la care in viata nu am fost niciodata, e o biserica despre care stiu ca se numeste Sf. Stefan si ca se afla intr-o intersectie si are pe langa ea o statuie. Slujeste preotul care l-a botezat pe Matei (aici nimic ciudat ca el e duhovnicul meu). Repet, in viata nu am fost niciodata in biserica asta dar in vis ma simt asa de bine acolo si arata mereu la fel, de fiecare data cand o visez. Stie cineva de o biserica cu hramul Sf. Stefan? Ca as vrea sa ma duc sa o vad ... cine stie ... . Hai sa nu ziceti ca sunt nebuna ... .
Tre sa mergem la masaj. Pupici
gabriela_s spune:
neata fetelor...
lilicand eram noi mici erau niste carticele cu "ghidul micului electrician","ghidul micului lacatus" samd .ia vezi,da-i lui matei sa invete
erau bune alea la ceva!auzi saraca,sa te inchida prin uscatoare ...
aelitace frumosi sunteti !!!(banuiesc ca stii deja,dar iti imparataseam si parerea mea sincera
).imi place mult de tot rochia ta,e cam ce imi doream si eu la botez dar nu am incaput...![]()
apropos de tol festiv,merg la o nunta pe 7 iulie...deja ma ia groaza la gandul ca trebuie sa gasesc ceva in care sa incap,sa arat cat de cat bine,sa nu mi se vada bratele celulitice si nici picioarele vergeturoase dar totusi sa nu mor de cald...yuhuuuuuu...
!!!
ce bine e de barbati!un pantalon,o camasa,o cravata,si gata!
ivona acum sunt convinsa ca nu se va intampla nimic,dar copilul trebuie sa stea totusi in scaun!!!!!!!!eu am patit-o stand in spate cu bebe in brate,cand a pus smucitul meu o frana ,era sa ma duc gramada peste bietul copilas,nici nu stiam ce sa fac,cu o mana sa ma sprijin in ceva,cu o mana sa o tin...si asta e o intamplare minora si nevinovata!de atunci bebe sta numai in scaunul ei,poa sa planga pana ii vine rau ca tot nu o mai iau in brate!
stiu ca pe vremea noastra nu existau scaune de masina si totusi am supravietuit,dar nu era nebunia de acum,nu se mergea cu 200 km/h pe putin pe autostrada,etc.
ma duc ca am de dat telefoane pe la casa de asigurari,astia nu vin la lucru decat dupa 9

Adriana Maria
*iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
adela2006 spune:
LA MULTI ANI RALU multa sanatate fericire si bucurii alaturi de cei dragi 
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare
rali spune:
La multe lunite sarbatoritilor zilei! Sa cresteti mari, sanantosi, frumosi si voiosi!
bb. George-Anelin de Kateryna
bb. Andrei David de Wannajo
bb. Cristina Maria de Mcbeal
La multi ani Ralu74! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi tie. Toate cele de folos sa ti se implineasca!
(31.01.2007)
ylilimic spune:
Neata!

Ralu! Sa traiesti ani multi si feiciti, Serban sa te bucure in fiecare clipa si sa-ti dea bunul Dumnezeu puterea, intelepciunea, rabdarea si dragostea sa il cresti asa cum iti doresti!
messa - scari zici? Pai astea sunt preferatele lui de la 10 luni!!! Urca tot ce prinde, mai ales ca toate topoganele au scari iar el nu ar da o tura in topogan pe 1000 de ture in leagan...Se poate sa fie din cauza efortului, insa nu se plange in restul zilei, ci doar cand doarme, se trezeste plangand tare, vadit deranjat de durere...Sun la dr in 2 min.
mary - multumesc de pontul cu pedicuta...nu stiam.
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
laura ionescu spune:
Buna fetelor, vad ca v-ati mai revenit si scrieti si voi ca sa am si eu ce citi...![]()
catalina - sa stii ca din toate lucrurile pe care mi le-am propus 2 nu le-am realizat : nu m-am dus la nutritionist si nu mi-am luat haine, ca de! nu am nevoie, fiindca ma chinui cu regimul si bazinul degeaba
. cu sexul stam bine, nici chiar sa ne facem analize, dar nu din cauza noastra si a lui fie-mea care vrea sa participe la toate actiunile noastre, si aici chiar nu putem sa o cooptam. asa ca prindem si noi niste clipe libere cand mai pleaca de acasa.
shine - la controlul de 4 luni a evei dr pediatra a desoperita ca are fontanela foarte mare si dam 6 picaturi vigantol, plus 10 zile calciu. una peste alta mi-a zis ca pana la 1 an 90% din copii sufera de forme usoare de rahitism (poti sa iti dai seama daca ii treci degetele pe coaste si are niste bumbishori mici) care se rezolva in timp. hai! nu te mai gandi la prostii! 
Lili - m-am stricat de ras dimineata cand am citit ce ati patit! super tare Matei!!!![]()
marybell- mai! tu ce ai cu capul copilului!! bai, nu stiu, dar parca toate gasiti cate ceva la copiii astia! erik are capul foarte normal! sor-mea cand a nascut primul baiat, l-au scos cu pompa si a avut un tugui de oblio intr-o parte vreo 6-7 luni, ca imi era si jena sa o intreb daca isi mai revine vreodata! pe vremea aia nici nu stiam cum arata un copil de 4 zile...
Cristiana70 - o sa fie ok cu David, eu asa zic!
Apropo de febra si diaree. In carti scrie ca eruptiile dentare NU provoaca febra mare si diaree. In aceste cazuri trebuie contactat medicul. Am intrebat si eu pediatra si mi-a zis la fel. Eruptia dentara poate provoca cel mult o stare subfebrila.
Noi azi am bagat dimineata la fructe si branza..miam- miam
. Partea nasoala e ca dr m-a pus sa ii fac branza din formula, ceea ce mi se pare cam stupid. Mai insist la controlul de la 5 luni, poate ma lasa sa ii fac cu lapte normal.
gata, plec la bazin...
Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva