Stelute de ianuarie-februarie 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

catalina chiar ca are fata de mafiot mateiashu bai mor cand il vad asa negricios. poate intelege si emmi cum e moda acum si se mai innegreste si ea.

deci pozele aelitei sunt in contul cu mamicile nu cu mami.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

sa o iau cu inceputul. iar numar.
1.gabriela, raluca, multumesc de mesaj pentru legislatia cic... m-a lamurit Marina cum shed lucrurile. Acum. maine mi se termina prenatalul si nu stiu incotro sa o apuc. adik stiu ca trebuie o adeverinta de la serv. cu care merg la primarie...mai e si altceva? ma bazez pe Kate ca ma ajuta, ca suntem vecine de sector..
2.pana la urma tot de kkat e vaccinul, si gata. Alexandru nu vrea ceai. am incercat cu bibe, si cu lingurita, dar il scuipa...pana la urma i-am dat apa cu lingurita... Acum are 37.9. MAre realizare.
3.Acum urmeaza povestea lunga si nelinistitoare.
De cand s-a nascut, alexandru are un gol in stern. la inceput se vedea destul de putin, dar devine din ce in ce mai vizibil.
la controlul de 2 luni, doctorita a marit doza de vigantol si ne-a dat calciu, la 3 luni a zis ca nu-i problema ca abia acum se formeaza oasele si ca acolo e doar un cartilagiu, acum la 4 luni luam 4pic vigantol+ calciu 15 zile, si daca nu isi revine, la 5 luni facem si analize. Adik mai stau o luna sa numar zilele.....
doctorita a aruncat ceva de genul.... e genetic, sau e altceva, dar se tateaza, poate nu e rahitism. sa incercam cu mai mult calciu..bla bla bla....(buey, ce bine ca am ups, am avut pana de curent..... pierdeam tot mesaju ')
azi cine credeti ca a google-it dupa rahitism, stern infundat si alte alea????
io
tata si ce de documentatie am gasit, si ce de probleme, si ce de cazuri.
asa ca ma gandesc sa mai merg la un doftor, sau doi , sau trei.
problema e , ca daca fac acum analize, le fac degeaba, k suntem la cura de calciu,
una bucata tatik zice sa asteptam inca o luna, dar eu deja ma vad la masaje, tratamente, inot, s.a.m.d.
una din "simptomele" rahitismului" (asa am gasit eu pe nustiu-ce -sit) ar fi ca bebelusul creste mult in lungime, si doauj de cm, nu-s de colo.

o sa incerc sa fac o pozuta si o pun pe private, k sa imi ziceti daca mai e vreun bebel cu "suport de mingiuta" pe piept

nu mai zic ca toate neamurile au vazut nu stiu ce caz la dansez pentru tine, si de la botez, ma tot intreaba daca am fost la medic

toate astea peste porcaria de la serv

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank"> Repere in dezvoltarea bebelusului
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/56/Default.aspx" target="_blank"> Diversificarea bat-o vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Of,mai Shine,asta iti lipsea.Doamne ajuta sa nu fie nimic grav.Si bine faci ca vrei sa mergi la mai multi doctori.
Te inteleg tare bine,mai ales ca al meu avea numai bubite si cautam ca nebuna pe net,pai in cazul tau o luam razna de mult.

Aelita,v-am vazut si eu pozele.Moaaamaaa ce frumoase sunteti.Parca e un ingeras Sofia.E superba de-a dreptul.Are ochii tai sau nu vad eu bine?Ai tuns-o deja?
Imi place tare mult rochia ta si a nasei si-ti sta bine si cu parul intins.
E mama ta intr-una din poze?Ce tanara e,ma asteptam sa fie mai in varsta dupa comentarii.

Catalina,chiar a mafiot arata Mateo al tau.

Cristiana,ce ti-a zis la ginecolog?Doar a dat vina pe pilule?Si durerile care le mai simti?
Ca eu pilule nu iau dar cind vin de la sala parca mi se deplaseaza toate oasele.Naspa rau senzatia.

Alinuk,nu stiu ce sa zic de faza cu toxinele,dar am auzit si ma gindeam sa va spun,poate o fi ceva de rau.N-am studiat problema mai adanc ca nu ma interesa,neaparat.
Bafta multa mamicuta desteapta,te asteptam sa scrii din nou!

Marina,tare faza cu blugii.Si eu ma bucur tare mult cind mai incap in cite o pereche.Deja i-am pus pe categorii si tot probez pe ei,poate,poate incap si suncile mele.

Katy,bravo voua fata.Si la noi se mai intrezareste ceva.Si simptomul principal a aparut din noua.Adica foamea mareeee.

Lucas a crescut 16cm de la nastere.Eu zic ca e ok asa.

Liliano,ne ignori pe toate,se pare.Vezi ca acum sarim noi cu gura pe tine ca nici tu nu ne-ai iertat cind nu ne-am uitat la poze sau film.

Bai o faza asemanatoare cu Lili am patit si eu cu prietena mea aici.S-a dus pustiul ei la baie si a rasucit cheia in usa.Va dati seama ca am stat 2 ore sa-l convingem sa rasuceasca cheia la loc.El s-a panicat si a inceput sa plinga.Eram la un pas sa chemam pompierii,dar ca norocul ca a reusit sa decuie tot el.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

shine - daca ne spuneai de la inceput iti povesteam care e treaba cu vaccinul si febra; sper ca ati trecut cu brio si ati scapat doar cu atat. Doctorilor un banal Novocalmin li se pare firesc in casa, dar cand esti mama pentru prima data nu ai habar "cu ce se mananca" un copil...Am votat fata roscata cu parul ca focul (si nu e vb de Madalina Manole )
Multumesc pentru raspunsul cu Adam si mancarea diversificata!
cristiana - imi pare rau ca ai motiv de suparare, sper sa-ti treaca.
dana - m-am uitat pe linkul cu cereale dn GErmania...nu am priceput daca sunt mai multe cutii la 9,90 euro (5x300 gr) si daca se fac livrari si aici in Ro...Si nici macar nu sunt blonda...
pitilache-vazut poze de fata frumoasa!
mihaela - nici eu nu-l dau pe Adam cu crema la fundulet, decat daca e rosu. Doar apa si sapun.
mihaela, pitilache, ivona,helenutza, diana, dana, laura, catalina, conchita, eli, marina - multumim pentru vizionare!
raluca - ti-ai dat seama ca nu am avut timp liber azi, asa-i? te sun eu...
catalina - nu stiu de ce crezi ca m-am suparat pe tine, insa la intrebarea ta cu diversificarea lui Adam am raspuns deja de n ori si mi-e teama sa nu pictisesc pe cele care deja stiu...pe scurt, Adam nu se satura la san (chiar daca mai ramane lapte, nu mai vrea el sa suga, 3-5 min max) si dupa 3 zile de formula 2 bibe/zi renunta de tot la san...asa ca am ales diversificare + san, in loc de formula in completare caci avea sa ma lase balta curand. Deocamdata de 2 zile e doar pe san, il mai las pana dupa 5 luni si sa vedem poate reiau problema.
si nu esti nici nesimtita, nici insistenta! no way!
Daca tu cauti motiv de diputa cu mine trebuie sa-ti spun ca la mom respectiv am scis ca pana se va obisnui cu lingurita ii dau culcat, sau f putin ridicat. Nu se ineaca, ii dau putin si in timp se prinde de figura. Acum mananca si in scaunel, dar nu prea mai mananca decat 4-5 lingurite. Ala a fost piureul de inceput, cand nu aparusele fructele dulci
messa - multumesc pentru sustinere si in curajare! Parca mi-a venit inima inapoi...
oana - exista fie farmacii homeopate, fie farmacii alopate cu produse Boiron, cele care nu presupun scheme individuale de administrare.
diana - multumesc de intelegere! Am scris mai sus cum e cu Adam si mesele lui...Mai incercam, nu cred ca va termina scoala alaptat
dana - nu gresesti, i-am dat lapte de vaca de la 5 luni odata cu cerealele. Era flamand tare si papa 250 ml lapte cu cereale + 2sani...Am vorbit deschis cu o doctorita si mi-a spus ca sunt multi copii crescuti asa, laptele de vaca fiind doar un pic mai sarat decat cel de mama si asta ar fi o problema. Nu sunt multi care sa spuna/recunoasca asta, insa eu cred ca i-a priit. Insa a fost super fitos la mancare, si nu l-am putut convinge cu multe alimente. Au fost si 2 luni, 6-7 parca, cand nu a luat deloc in greutate, productia mea de lapte scazuse, mancare nu, ramaneau cerealele cu laptele de vaca, formula nu accepta... Stiu ca tre sa pregatesc un cos mare pentru rosiile care tre sa apara, dar va rog sa nu va sfiiti!
eli - nici o grija cu parul lui Andrei, nici Matei nu a avut prea mult pana la 1 an. Deci este timp si pentru alegerea frezei lui pisoi. Si noi te asteptam la mare!
marina- cu vesela sparta am lamurit-o de mult...pe la 1,3 ani. De atunci are voie la dulapul cu farfurii ca i-am pus vesela din plastic in linia intai, si ale mamei sunt mai in spate si stie ca nu are voie.
catalina si conchita - stati voi linistite ca eu va vad si va aud ca inainte si nu am nimic cu voi, insa abia la faza cu incuiatul usii deschisesem PC si nu citisem din urma...voi nu v-ati obisnuit ca daca este timp raspund pe indelete la lume ? Si care timp sa-l am ca tare m-a urlat copilul asta azi! Presimt ca Adam se transforma in ceea ce eu NU mi-am dorit, un copil mamos Nu sta singur deloc, max 10-20 min. IN carut plange pana adoarme, sau trebuie luat in brate...De fapt am mai scris si am vazut ca nu s-a mai plans nimeni de copii asa plangaciosi in carut, ca Adam. Matei nu mi-a facut astfel de probleme, a fost mult mai independent de mic, Adam insa "imi pune parul pe moatze" parca asa era, nu? Necesita tot timpul atentie, nici sa-l hranesc pe Matei ca lumea nu pot, nici sa-mi tai unghiile, vrea sa stau tot timpul cu el...Si eu chiar nu sunt indulgenta la faze din astea...nu stiu cum si cand va ceda...
katy - felicitari pentru coltisor! Da-i un ciolan afumat sau macar un copan la gratar sa rontaie cu colectia lui de dintisori

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

conchita multumesc mult pentru explicatii.

Marybell si Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

pentru febra la copii bagati o amestecatura in parti egale apa+sprit+otet. face bine. bagat sosetele in ea stoarceti usor si bagat copilul. daca are febra mare (39) eu pe alexia am infasurat-o in scutec bagat in aceasta solutie si a avut efect.

Shine, Antonia in 4 luni a crescut 16 cm.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

aelita - suuupeeerbeee pozele! Sofia este perfecta! E frumoasa cat sa posteze in orice revista de specialitate vrei! S a va traiasca! Si de ce ma rog, ati tuns-o?
raluca si dana - au mai patit-o si altii (cu incuiatul usii) dar trebuie sa nu te panichezi...bine ca era bb cu mine, altfel cred ca se speria bine de tot Matei.
mary - multumim de vizionare si nici o pb, nu ma supar deloc...si eu m-am distrat on-line chiar, n-ai vazut?
cristiana - cred ca a simtit Matei ca vreau sa-l insel pe tati si a deschis, ca daca stia el ca asa vine "ma-hina cu nino, nino" cred ca nu se grabea
catalina - vezi ca te bag in seama ?! Nashul Matei e de toata admiratia! Se cunoaste ca pe picioaruse nu e bronzat, trebuie adus copilul la mare...Si vezi ca vine Eli, Salina - poate ii trimiti si mie DVD-urile...sau te-ai razgandit?!
shine - nu stiu ce sa-ti spun, nu ma pricep. Am o prietena care are sternul iesit in afara si cum nu i-au crescut sanii se vede tare nasol, mai ales la plaja...ala e rahitism, dar poate ca sunt multe forme...in orice caz cum scapi de administrarea Ca ia o proba de sange din deget si lamureste-te cum sta treaba. Ca tu stai ca pe ghimbi, asta e clar!

Deci sa va intre bine in cap, si tie Dana, eu nu citesc degeaba 6 pagini, eu care mereu am ceva de comentat... Abia l-am culcat pe Adam si acum juma de ora am terminat de mancat...

Merg la nani ca ma distruge cu nervii plangaciosul mamei mic ...

aaaaaaaaaa, Matei se plange de dureri musculare la picior, la gamba...Are cineva idei? E de la atata alergat? or fi carcei? D-na googleasa ce stie? Sotul zice ca sa-i dau mai mult zahar, ca am uitat de ce asta e partea a doua...voi ce ziceti?

Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Lili si Alexia se plangea acum o luna si ceva de dureri de picior dar la pulpa. nu stiu chestia cu zaharul (e prima data cand aud) eu atunci am crezut ca durerrile sunt de la vaccinul pentru varicela facut poate gresit. si poate o fi facut fata ceva. oricum s-a plans de pcior ceva sapt. Al tau a fost vaccinat de curand?

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

monu - nu, ba dimpotriva acum 1 an si mai bine a fost vaccinat. Sotul zicea ceva de efort, scaderea glicemiei (sau nu?! ) si se contracta muschii...Il mai intreb maine o data, desi cred ca ma va besteli, mi-a zis ce sa va spun...
Maine sun dr sa o intreb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Bai sunt eu anormala?

Sotul meu s-a dus dupa maica-mea la aeroport (vine din ro) cu tot cu Ella ca eu aveam curs si nu puteam lipsi defel ca era penultimul dinainte de examen. Am sunat sa vad in ce stadiu sunt si copilul nu e in scaunul de copil, e la maica-mea in brate, pe autostrada la 140 km/ora. Ma dau cu capul de toti peetii si tatai din picioare sa nu pateasca ceva...

offf nu mai ajung o data

Deci sunt eu anormala sau copilul ar trebui sa stea in scaun????

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Poze botez

Mergi la inceput