Stelute de ianuarie-februarie 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

SHINE baga lichide multe ca sunt bune pt febra. Poate aveti noroc si scapati.A, si cm la 4 luni avea 68 si s-a nacut cu ...scrie pe prima pagina 52 sau 55 nu mai stiu ca m-am ametit.

Lili eu am patit-o cu fratimiu cand era mic asa ca matei. S-a suparat pe mine ca l-am dat afara si m-a inchis si a ascuns cheia. Si dupa aia nerugam de el eu pe o parte, maicamea pe cealalta parte sa scoata cheia de unde a ascuns-o. S-a last greu convins.

Cata voiam sa iti spun ca si eu ii bag o doza, doua de lapte in legume. A, si nu dispera ca si Bila la inceput a facut fitze, nu deschidea gura, scotea limba si arunca mancarea, sa vezi in urma ca am povestit ca primele incercari era asa ca Matei al tau, plin pe cap. La prima incercare cu piureu de cartofi i-a dat sa manance tati, l-am spalat la chiuveta si dupa un timp am observat ceva in capul lui. Era o suvita apretata cu piureeee. Ia-o usor si cu incredere ca incet incet se obisnuieste sa manance .

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

lily super fain filmuletzul...m-a impresionat cata perseverenta am vazut acolo la Matei in a-l face pe Adam sa rada. si fara suparare, dar pe mine m-a amuzat faza cu Matei care v-a inchis la separeu

ivona, mihacarm fetelor va pup si va multumesc pentru ca v-ati dat cu parerea privind forma capului lui Erik. m-am mai linistit si eu

cristiana deci nu numai ca il cheama David, e nascut si pe 21 dec 1976

dana multumim de link

shine sper sa ii treaca mai repede temperatura lui Alexandru, dar nu inteleg de ce nu a vrut pediatra sa ii dai eferalgan sau panadol fiindca ambele sunt antitermice si sunt destul de bune. de ce? nevralgin care este algocalmin pentru bebei sub forma de picaturi, il durea ceva pe Alex?
Erik l-a vaccinul de la 4 luni cand l-au masurat am constatat ca crescuse cu 18 cm

Marybell si Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

MARYBELL, superrrr, cu exact 30 de ani inaintea lui Davidut al meu!

LILISOR, cred ca tu ai incuiat usa sa chemi pumpierii! Auzi, scoate tu clantele alea idioate, ca sunt naspa de tot in case cu copii.

SHINE, David a crescut cu 18 cm in cinci luni, acum nu stiu eu cat de grozava e masuratoarea mea.

Noi am fost azi la neuropsihiatrie, doctora a fost tare incantata de progresele piticului, dar ne-a recomandat sa refacem si ecografia la capsor, sa vedem daca s-au mai echilibrat ventriculii laterali si daca coarnele posterioare sunt mai normalizate. Acum iar voi sta cu morcovul pana facem ecografia, daca nu e mai bine o sa ajungem la RMN.

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Am uitat sa va spun ca masa de cereale de azi a fost cu urlete si plansete, asa ca maine facem pauza. Cred ca am sa consult un homeopat pentru constipatia asta care nu ne mai da pace, eu tot am senzatia ca David are burtica cam umflata.

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

conchita eu eram cea cu "cheliutza" numai ca ideea era sa-mi spuneti daca bebe are capul diform rau sau nu, privind filmuletzul pe care il denumisem "cheliutza"

katy mammaaaaaaa, super deja la dintisorul nr 5? felicitari
noi ne chinuim de 3 saptamani deja si nimic inca... mai asteptam

Marybell si Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Marybell eu vazusem filmuletul dinainte sa pui linkul si mi se pare ok.
Cu dintisorii sper sa scapati repede si sa nu se mai chinuie Erik.

Fetele, auziti, da o schema de diversificare cu mancare intreaga, nu doar pasate aveti? Ca noi pana pe la 6 luni-6 luni jumate cand incepem difersificarea cred ca o sa avem vreo 6 dinti.

Edit: Chiar asa, mamicile de bb2, pana cand se da mancarea pasata la bebei? STiu...pana ies dintii...Da cati dinti? SAu cum se stabileste perioada? AM si eu probleme existentiale...

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Marybell, eu cred ca tu nu ai vazut cum arata un capsor cu adevarat deformat.:-)) Erik e perfect, are capul rotund si frumos, seamana cu heruvimii din picturile lui michelangelo. eu stiu ca numai in cazuri justificate medical se pun castile de indreptare, ca mi-am intrebat pediatra pentru sonia, nu din motive estetice - e prea mare chinul pentru bebe.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

catalina ai vazut pozele aelitei? sunt in contul mamicile_ianfebr2007.

shine noi am crescut mai putin, cred ca 10 cm dar nu vad care e problema. voi sunteti mignioni de fel? pup alexutu!

kate da aveti viteza nu gluma! la mai mare!?

conchita pai nu pui o poza cu ratacitul din varful capului?

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Kate, sa va traiasca dintii. Bai pune mana si ia Colgate si periuta ca nu mai aveti mult.

Noi ne laudam cu al treilea dinte care da sa iasa, langa incisivul din dreapta. Cel putin io asa vad.

Si acuma poza cu il capo di tutti capi (asa se scrie asta?). Tati zice ca parca ar fi din Nashul.

http://new.photos.yahoo.com/mami_ian_feb2007/album/576460762394737318/photo/294928804416123341/40

Multumim duduiei Adinush pt recuzita (palaria).

Marina, nu le-am vazut, mai incerc

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Marina, e alt cont, acum am reusit, multumesc.

Aelita ... m-ati lasat masca. Sunteti superbi. Felicitari!

Gata, ma duc si io la culcare. Va pup, noapte buna.

Mergi la inceput