Stelute de ianuarie-februarie 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 15
marinar spune:
lili felicitari pt evadare 
aelita m-am topit...sofia a fost si este o printesa!!! si e creataaaaaaa! oare emni cum o fi?!
catalina am banuit eu ca matei mai mult se joaca decat papa dar o sa se dea el pe brazda. auzi la ea...dupa ce a fost seful cacaciosilor acum e constipat. de ce oare?
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
alinuk spune:
quote:
Originally posted by Daconst
Rali,subscriu la ce spune Cochita.Nu incepe ca nu are sens.Sanul e mai bun ca orice pt bb.Eu ii dau formula si tot nu incep.
Alinuk,chiar vroiam sa te intreb cum mai merge sala?Aseara ma uitam la Agentul Vip si era invitata noua doamna Sucu.Spunea la un moment dat ca a slabit fara sa faca sport,pentru ca a alaptat 7 luni si cica toxinele care se elimina prin sport,ajung in laptic la bb.M-a pus pe ginduri ca parea ca stie ce spune.Am admirat-o ca a ales sa nasca natural si sa alapteze cit mai mult,desi la banii ei si-ar fi permis cezariana,ca toata vedetele.
Dana siLucas Paul(18.01.07)
danutza la mine merge oki cu sportul...tot inainte, acum doar de doua ori pe sapt ca's cam ocupata - sesiune again si cautatoare de "casa vietzii"..apropos daca stiti ceva cu 3, 4 camere in zona civilizata, constr dupa 90, supraf peste 80mp....bagati si la mine un pont..
Asadar e relativ logica explicatia, insa care ar fi repercursiunile...ca sa zic asa..cu toxinele alea... Ar trbui sa nu ia in greutate?? la noi nu e cazul? Ar trebui sa refuze laptik...iar nu e cazul..... nu'sh ce sa zic, eu voi continua sa ma duc atata timp cat lucrurile merg oki si pt mine si pt el...cu kg stau aproximativ binisor, mai am un pic pana la fotomodel

..vedeti cat de modesta sunt, da?pup fete cucuiete
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
Catalina spune:
Marina, eu am pus pe seama cartofului sau a faptului ca am inceput sa ii bagam Humana 2. Sau poate si-a revenit ca el cam asa era ...
Unde ai vazut pozele Aelitei?
Catalina spune:
Laura, auzi, pe mine m-a mancat in curuletz sa intru la Odisee cand am nascut eu si am vazut un mesaj de-al tau dupa ce am nascut (tu inca nu nascusei). Ia fii atenta mai jos si bifeaza cate facushi:
Abea astept sa scap de chin.
Si sa vedeti cate o sa fac dupa aia:
- tin regim si ma duc la nutritionist
- ma duc la bazin
- o sa-mi cumpar haine frumoase si cu forme
- o sa am maini normale, picioare normale si GLEZNE
- o sa am talie
- o sa pot sa fac baieeeee fara sa ma chinui
- o sa ma pot intoarce de pe o parte pe alta fara sa ma lupt cu gravitatia si fara sa ma pravalesc peste barbat-meu ca bolovanul in timp ce doarme
- o sa pot sa imi imbratisez sotul fara sa ragai ca porcul de efort
- si o sa fac sex ca la inceputurile noastre cand, dupa 4 luni de dezmat, ne-am facut analizele ca ameteam din picioare
- si peste toate astea O SA AM O FETITA cu care o sa impartim o viata
DECI ABEA ASTEPT! Si nu cred ca greul de acum incolo incepe, ci pur si simplu incepe ALTCEVA! Mult mai frumos, ca de aia nu am auzit de nimeni care sa regrete ca a facut copii!![]()
Shine spune:
deci, sa o luam in ordine:
1.sa imi bag ceva in el de vaccin kkcios.
cum adica mey, cerceteaza astia gaurile de pe luna, si nu gasira un remediu pentru colici, si nici vaccin fara febra?
Alexandru are 38.5, in casa am doar eferalgan si panadol....
doctorita cica: da-i novocalmin sau nevralgin.... pai de unde durerea mea sa ii dau, ca nu am !! si cand am intrebat-o ce imi trebuie in casa pentru gupil nu mi-a zis de asa ceva... si nu v-am ascultat nici pe voi cand ati zis.

Buey, sunt carpa, parca m-au luat toate caldurile.
nu imi vine sa ies cu el asa pana la farmacie, si barbati-miu face 2 ore pana acasa.
sora 1 nu e in tara.
sora 2 e la serviciu si face 2 ore juma pana la mine....
i-am dat panadol si acu ii pun sosete cu otet, k asa imi facea mie mama cand eram copil.
numaru' 2: buburuza asta mica a prins drag de dormit pe burtik, sa il las sa doarma asa? cam tine o mana sub el. o fi ok?
numaru'3: sondaj important pentru sanatatea mea mintala. Cu cati cm au crescut copii vostri in 4 luni?. Al meu cu 19
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank"> Repere in dezvoltarea bebelusului
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/56/Default.aspx" target="_blank"> Diversificarea bat-o vina
conchita spune:
quote:
Originally posted by Shine
numaru'3: sondaj important pentru sanatatea mea mintala. Cu cati cm au crescut copii vostri in 4 luni?. Al meu cu 19
Sonia s-a nascut cu 52 cm si la 4 luni masura aproape 69 cm
(o strig michael jordan:-)), deci a crescut cu ~17 cm. dar ce te nelinisteste, Shine? stii, nu-i asa, ca fiecare copilas creste in ritmul sau. imi pare rau de febra si restul, si noi uram vaccinurile, abia acum dupa 2 saptamani parca incepe sa-si revina la normal cu somnul si apetitul, desi nu prea. ma gandesc cu groaza ca abia ce-o sa reintre in normal si urmeaza alea de la 6 luni.Lili, faina patanie :-))
intrebai de programul zilnic, ce telepatie, ca si io vreau sa stiu, poate mai fur idei de organizare, activitati, etc. raspund si io mai incolosha.
Cata, mai, Lili nici mie nu-mi raspunde, ii zic de filme, ii admir copilasii, ii raspund la intrebari, ciuciu, cica nu exist pana nu pun si io poze.:-)) s-o iertam, ca are doi, dintre care unul o incuie prin uscatoare si dormitoare, nu vezi? :-)))
Alinuk, am mai vazut din pozicile cu Teo si cu tine, arati super de super, toata admiratia mea ca te tii de sport. iar bebe Teo e un dulce foc.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
kateryna spune:
sa va zic...sa nu va zic...
avem un coltisor de incisiv superior lateral stanga (nr 5)
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
conchita spune:
wow, Katy, felicitari si sa iasa dintisorul usor si repede. 
cine se plangea de copil chelios pe-aici, ca am uitat? s-o inscriu si pe Sonia in club, adica. are un zbarnel in varful capului cu doar un singur fir de par lung de fro 5-6 cm. :-)) o mai inscriu si in clubul celor fara dinti, al celor care nu se intorc pe burta ca nu vrea muschiul lor, desi ar putea, dar oh well. in schimb, sare direct in picioare cand facem exercitii de ridicat in fundulet. macar atata, uoof. :-))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)