Stelute de ianuarie-februarie 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

sal

la multe lunishoare sarbatoritilor de astazi!!!

am intrat de dimineata si am scris si mesaj dar ca prin minune l-am sters

deci

pitilache ai o familie ff frumoasa!

lili
tare haiosi flacaii tai.

laura hai ca ai fost tare cu paleta de culori la kk!

da chiar mai fetelor, astea care diversificati, au inceput bebeii sa faca kk mai tare? aseara emmi a facut un carnacior dar moale, nu s-a chinuit sa-l scoata. asa m-am distrat cand l-am vazut...

shine ce e cu tine fata?

catalina dar cum a ajuns piureul ala pe fruntea lui matei? face bruuuu?

rali sunteti mari nu gluma!

bei io am renuntat la blugii pe care i-am cumparat de ziua mea si acum am altii mai mici. supeeeeer!

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Ma bufneste rasu'-plansu'...
As vrea sa ies afara dar Matei ne-a blocat in casa nu e ce va inchipuiti...e mai rau! Matei e in holul de la bucatarie, eu si Adam suntem in restul casei . De cand ne-am mutat am avut ciuda pe usa cu pricina, ca are un buton mic pe post de cheie (eu pana aici nu mai vazusem asa ceva) dar nu mi-am inchipuit ca o sa il apuce lacatuseria . Usa apartamentului e inchisa, cheia e in usa si io oricum nu am ce cheie sa arunc pe geam la salvatori...ma gandesc totusi la pompieri. Matei in prima faza s-a panicat, acum scotoceste geanta dupa bomboane

Doamne ce imi vine sa rad...cred ca-s dusa rau! Ar trebui sa ma panichez? Mai astept, poate-l conving sa deschida totusi, desi nu vrea sa mai puna mana pe buton...

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

am intrat la contul comun,mamicile,la yahoo,ca sa pun niste poze ,si cum nu am mai intrt de mult..vad ca s-au schimbat ceva..
Nu mai apare in stanga PHOTOS !!!
care e draguta sa intre sa imi spuna si mie daca apare pe undeva...

S.

Mergi la inceput

Mi s-o implini si mie vreo fantezie cu un pompier sexy calare pe scara la balconul meu?

Matei a abandonat lupta si se joaca nestingherit in bucatarie. Noroc ca nu am nimic pe aragaz...

Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

am gasit butonul !!!!!!!!!! photos.

pt cine nu il mai gaseste,e undeva tot in stanga paginii,dar jos de tot,si e scris mic.
nu mai e ca pana acum .

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

lili chiar ca e de rasu'-plansu'. bine ca si-a gasit matei ceva de lucru si nbu s-a apucat sa sparga vesela sau sa faca altele mai rele.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Ma tine fiu-miu la respect in carantina de o juma de ora...

De ce nu tinem oare si surubelnite aici in sugragerie? Sau macar in dormitor, sub perna

Matei se imbraca, se dezbraca, si cred ca s-a plictisit de insistente...si cred ca si broasca aia o merge in gol, nu-mi dau seama...fa ca o poza la ea (blestemata) de indata ce scap de aici...

Mergi la inceput

A deschis Matei usaaaaaa! Ce baiat mare are mama, a luat 37 minute dar ce mai conteaza...

Sa va spun ca acum o luna m-a incuiat impreuna cu sotul si bb la uscator, la parterul blocului unde noi umblam la carut inainte de plimbare... atunci a reusit sotul sa deschida pe dinauntru.

plec afara ca tot suntem imbracati.

Mergi la inceput

AM PUS POZE DE LA BOTEZ,LA ALBUMUL COMUN,TREBUIE LOGAT!

lilimic,hahaaa,v-a inchis in uscator,banditul !

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Conchita, chiar vroiam sa intreb de tine pe unde oi fi. Multumim ca ne-ai vazut. Sa stii ca Matei e plin de bube. Pe burta si mai ales pe la incheieturi, si pe la gura. Eu pun pe seama caldurii si am reinceput sa ii fierb tarate pt apa de la baie. Plus ca il dau doar cu crema de galbenele. Parca s-a mai ameliorat situatia.

Liuda, eu nu intrebam ipotetic. Intrebam din experienta. Daca mai tii minte eu nu acum am inceput cu Matei ci mult mai demult. Intrebarea mea vroia sa spuna, si daca tot fac pauze si tot nu vrea ce fac? Pentru ca am facut, nu asa imaginandu-mi. Nu fata nu ma supar, cum sa ma supar. Doar ca eu intrebam pt ca asa facusem, pauza si apoi tot nu vroia. Dar tu ai dreptate. Trebuie pana la urma sa se obisnuiasca cumva. Chestia e ca mie nu imi place deloc pireul ala. Mi-a placut azi cand, punandu-i putina glucoza (si avea si lapte),a dobandit un gust. Culmea, cand mi-a placut mie, i-a placut si lui.

Gio ... nu ma mai plang in viata mea ca sunt obosita. Culmea, io tot mai vreau bb 2. Daca nu ar fi pb cu serviciul, sa ma duc musai nitel, il faceam instant, acuma.

Liuda, nemancarea poa sa fie si de la caldura. Aud ca la voi e caldura mare de tot si furtuna.

Dana, asa e, cum ziceti tu si Liuda, insist si spre sfarsit parca mananca mai bine. Maine ii dau la ora 14 ca azi statu 3 ore fara sa manance dupa piureu. Asa ca ii dau la 14 ca sa il tin in program.

Eli, pupici, esti draguta. O sa va pun si poze cand urla cu piureul pe gingii sa imi zici, atuncea tot simpatic e? Dar sa speram ca nu mai prind astfel de ipostaze.

Marina, culmea, Matei e aproape constipat. Si ca si paleta de culori :)) seamana cu morcovelul nitel. Cum a ajuns piureul pe frunte? Aaaaa pai in multe moduri: prin stranut, prin bruuuu pe care l-a descoperit ca e muuuuult mai interesant cu piureu in gura nu doar cu scuipat si bineinteles prin punerea scutecului pe post de barbita pe fata. Te-am lamurit?
Bravo tie mai fata ambitioasa. Eva Longoria scrie pe tine, fii atenta!

Lili, desi vad in continuare ca nu vrei sa vorbesti cu mine, insist si iti spun ca ma bucur ca v-a eliberat Matei. :)

Mergi la inceput