Stelute de ianuarie-februarie 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

GIIIOOO - gio - am ametit numai citind programul vostru zilnic.... deci citeam citeam si nu mai vedeam capatul la treaba, si sigur nu ai scris tot!!! Nu mai vreau bb 2 zau! ca voi nu stiu cum faceti, eu nu cred ca asi putea ca eu dupa 2 zile in casa intru in depresii, ma gandesc la rahaturi, nu mai am rabdare cu asta mica, creerul meu e defect - trebuie scos la aer si aerisit altfel o apuc razna!!! Nu ... bebe 2 la mine sigur mai asteapta - cam 5 ani...

Mergi la inceput

GIIIOOO - gio - am ametit numai citind programul vostru zilnic.... deci citeam citeam si nu mai vedeam capatul la treaba, si sigur nu ai scris tot!!! Nu mai vreau bb 2 zau! ca voi nu stiu cum faceti, eu nu cred ca asi putea ca eu dupa 2 zile in casa intru in depresii, ma gandesc la rahaturi, nu mai am rabdare cu asta mica, creerul meu e defect - trebuie scos la aer si aerisit altfel o apuc razna!!! Nu ... bebe 2 la mine sigur mai asteapta - cam 5 ani...

Mergi la inceput

fetele pupici am plecat la agitata mea!!! Ma dispera azi cu moftu' - dinti o fi!!! Of belea!!!
cumintele sa fiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Am venit si noi de afara si bb papa iar ca apucatul.

Liudo,la noi de la dinti manca in disperare.Deci invers ca la voi.Da-i cu gel pe gingie cind vezi ca mai are dureri.

Catalina,e haios tare Matei,dar nu te gindi ca alti copii arata mai bine daca le dai mana libera.
Liuda ti-a zis bine ca la inceput pare ca nu-i place,dar continui pina simte el gustul si apoi papa.Ei au si un mod ciudat de mancat la lingurita,ca scot afara destul de mult,dar nu trebuie sa renunti.

Shine,da ce ati patit de vrei 3 doctori,ca me sperii deja?
Doamne ajuta sa nu fie nimic rau.

Gio si tu esti mama eroina,la cum te descurci cu 2 copii mici.Bravo tie!

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

buna fete,

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR ZILEI!

Pitilache, ti-am vazut printesa Isabela, e o frumusete!sunt tare mandra ca eu i-am anuntat nasterea aici pe forum!pupici

Lilicule,
una la mana, vorba fetelor, asa ma ia o pofta de bebe2 cand ii vad pe ai tai!!!pupa-i-as, sunt dulci tare!si asa vreau sa-l tund si eu pe Andrei, cand va fi mare si va avea par, desigur, ca la momentul asta stam cam...prost la acest capitol
doi la picior, daa, pregatesc Pisoiul pt plaja la Mamaia..si vreau sa va cunosc neaparat, pe voi, pe Raluca, pe Mihacarm, evident si pe bebelusi
..cine mai e din Constanta sau pe aproape..
va iau nr de tel din listuta si va disper cu intalnirile, da, fetelor?
pot?organizam noi cumva, sa ne vedem..abia astept
Mihacarm, sar'na de compliment!
eu nu-l dau chiar la fiecare schimbat cu crema, il dau sigur seara dupa baita si in timpul zilei il mai da poate o data soacra-mea, cand il schimba si eu sunt la serviciu
Diana, esti tare draguta,m merci de complimente, dar blonda din pozica e o prietene a noastra, nu sunt eu..dar promit sa slabesc si mai tare!!

Dana, multumesc de aprecieri..
prietenul lui Pisoi e scuuump tare, imi place de el de mor, nu-mi vine sa-l mai dau din brate cand il prind..
il cheama tot Andrei, tot Nicolescu, ca si pe Pisoiul meu si este minunea unei fete de aici, de pe forum, care avea la Odisee nick-ul Danny(o cheama Luiza de fapt), care citeste tot dar nu scrie, a scris o singura data, cand v-a anuntat nasterea mea..eu i-am anuntat nasterea, dar nu a fost trecuta in lista..scriu asta ca poate isis face curaj si incepe sa scrie, daca tot citeste cu sarg...
despre tenul lui Andrei al meu..il mosteneste pe tati, si eu cred ca se va bronzuli la mare, il voi tine sub umbrela cum zic fetele 8-10 si 17-19..
maama, cate amm de carat!!lasa, tre sa duc gupil la mare!

Cata, hai, fata, ca Matei e frumos rrrau si cand e mofturici si murdarici, cu tot piureul pe el!

Shine, ce e, fetita?ati patit ceva?de ce nu scrii?poate te trimit fetele la un dr pe chestia aia, nu asa in general..ma gandesc si eu, na
da Doamne sa fie bine!

va pupic, ma duc sa-l scot pe Andrei afarica

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

La multe lunite sarbatoritilor zilei! Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!

bb. Milena Ioana de danymamic
bb. Flavius Catalin de iuliana80

Am reusit sa citesc tot si sa vad si pozele dar de raspuns nu mai stiu ce si cui...vorba conchitei poate dupa ce o sa imi iau lecitina

Shine- votat rosu.. si ma rog sa va rezolvati problemutele cat mai repede si sa nu fie nimic grav. Doamne ajuta!
Eu sunt interesata de schema si retete...daca ai timp

Cristiana - si tie iti doresc sa se rezolve situatia tatalui tau cat mai repede

Haricleea- o sa fie bine...intra mai des pe aici

Messa- punct ochit, punct lovit... imi place cum le zici :))

Gio - cum faci fata? Oricum sunt convinsa ca e greu cu 2 pitici dar si satisfactiile sunt pe masura...

Liuda- petrecere frumoasa! Cam scump ce-i drept...dar o fata are mama
...atat mi-am adus aminte...

Noi azi am fost la masurat avem 8.2 kg si 68 cm (la 4 luni si o sapt.) ...si ne-a spus dr. sa incepem cu suculet de morcov (pana ajungem la 30-50 ml), apoi suc de mar, apoi combinat si dupa aceea mai vedem pe la 5 luni jumate .... sa incep sau sa mai astept (acum Vlad papa numai san)?!!!

(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Rali, nu incepe! daca papa la san, diversificarea se face la 6 luni, nu are absolut nici un rost sa incepi la 4. hai, la 5 luni, 3 saptamani si 5 zile, poate-poate. :-)) dar la 4??? ce motivatie ti-a dat doctorul ala? imi permiti sa-ti zic ca daca te sfatuieste asta pentru un bebe alaptat exclusiv merita sa-l schimbi? vino la Alaptatul Help-Line, sunt pediatre acolo care te pot sfatui mai bine decat mine, linkul e in semnatura mea.

Danacost, te intrebasem de bubitele lui Luca...mesajul e pe pagina dinainte.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Conchita,acum cind am citit mesajul tau mi-am amintit.Sunt uituca rau.
Nu am idee de la ce au fost,ca eu doar lapte-i dau si atat.Mai face citeodata dupa cap unde se nimereste cite o eticheta si acolo e ca o pata.Dar la noi a fost pe suprafata mare,deci pe tot corpul.Nu am idee,ce-a fost,dar bine ca au trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Conchita- ... Nu mi-a dat nicio explicatie...doar ca ar fi timpul la 4 luni sa incepem cu suculet...nici eu nu am insistat...
Am mai tras cate un ochi pe la Alaptatul Help-Line si cand o sa am timp o sa si postez...acum cica trebuie sa merg sa gatesc si eu ceva...

(31.01.2007)

Mergi la inceput

Rali,subscriu la ce spune Cochita.Nu incepe ca nu are sens.Sanul e mai bun ca orice pt bb.Eu ii dau formula si tot nu incep.

Alinuk,chiar vroiam sa te intreb cum mai merge sala?Aseara ma uitam la Agentul Vip si era invitata noua doamna Sucu.Spunea la un moment dat ca a slabit fara sa faca sport,pentru ca a alaptat 7 luni si cica toxinele care se elimina prin sport,ajung in laptic la bb.M-a pus pe ginduri ca parea ca stie ce spune.Am admirat-o ca a ales sa nasca natural si sa alapteze cit mai mult,desi la banii ei si-ar fi permis cezariana,ca toata vedetele.

Mergi la inceput